اول از همه شما وقتی بازی اجرا میشه توی اون صفحه که نوشته استارت بزنید ورژن بازی هم نوشته شده باید 1.03 باشه اگر این باشه مشکلی نباید داشته باشید بعد از آخرین آپدیت یعنی 1.03 خیلی سریع بازیکن پیدا میکنه مشکل از یک جای دیگه هست شما اول از همه اینترنت خودتون هم یه تست کنید ببینید مشکلی چیزی نداره در ضمن اگر اینترنت شما مشکل نداره پس مدهای دیگه هم امتحان کنید یعنی hard core چون من همیشه این مد رو میزنم خیلی هم سریع بازیکن پیدا میکنه !من دانلود کردم
آپگرید رو هم دانلود کردم
اما هر چی تو teamdeadmacth سرچ میزنم کسی نیستش!
چی کنم؟
چیز خاصی نیست: :dپچ 1.04 هم اومد. من که فرقی نمیبینم :d چه اتفاقی افتاده الان مثلا ? :d
از کاراکترهای درست حسابی فقط نیت و سالی هستن ! بقیه رو گذاشتن برای نسخه کامل که هم بی مزه نشه هم کاراکترها لو نرن ! به جز نیت و سالی هم یه کاراکتر معمولی (سرباز و اینا) توی هر دو بخش Hero ها و Villain ها هست که چیز خاصی نیست و یه آدم معمولیه که میتونی یه چیزایی مثل رنگ و لباس و ... رو تغییر بدی.دوستان شخصیت های قابل بازی همون کاراکترای خود campaign هستند؟
یعنی همونا رو همه میتونن بردارند؟
خوب اگه یکی 2 تا ناتان تو یه مچ ورداره چی؟
قابلیت کاستومایز دارند؟
گرافیک آنلاین چطوره؟:biggrin1:
من مشکلی نداشتم !امروز چش بود بازی ؟ همش داشت گنجای تکراری میداد :d
10-20 تایی گنج گرفتم فکر کنم فقط 2 تاش جدید بود :d برای بقیه هم امروز اینجوری بود ؟ :d
نه صاحب گنج که نمیشه... فقط برای تو برش میداره! (به نام تو ثبت میشه) البته هر کسی نمیتونه... طرف باید Buddy ات باشه.فقط یه سوال در مورد این گنج هایی که از ملت می افته دارم. وقتی یکی رو می کشیم و بعد خودمون نمیتونیم گنج رو بگیریم و یکی دیگه میگیره , بازم فرقی نمیکنه و اون گنج رو نشون میده ! حالا توی این حالت اون طرف که گنج ما رو قاپ زده هم صاحب گنج میشه یا فقط به ما لطف کرده ؟!
آریا برس به lvl 25 اینجوری وقتی خود بازی رو گرفتی بهت کمی پول میده تا زودتر بتونی پیشرفت کنی :d (این حداقل بود :d ) یک سری چیزای دیگه هم هست که من نفهمیدم چیه، تو صفحات قبلم گزاشتم!
مثلا میگه هر سه co op mode رو حداقل 5 بار بازی کن تا یک چیزی بهت بده! حالا چیه نمیدانم :d یکی بیاد شفاف سازی کنه :d
کم کم برم دوباره بشینم پاش! :d