Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

منم بالاخره بازی کردم
یه آشغال به تمام معنا همین و بس
گرافیکش از 2 خیلی پایین تر بود سرورا چرت UNCHARTED TV هم که یه حرکت مضخرف لول آپ هایه مسخره
مپاش هم اصلا جالب نبود.یه PM وسط بازی میخواستم بدم یه ساعت طول میکشه
مثل اینکه اینم راه کیل زون رو پیش گرفته

با اکثر حرفات موافقم . گرافیک که پیشرفتی نکرده مپ هاش زیاد جالب نیست و از همه مسخره تر UNCHARTED TV که سرعتمون رو کم میکنه و حجمون رو
اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود

• Like
Reactions: I AM XBOX
U2بازي كرديد شما؟؟ تا level 50 همش عدد بود بعد اعداد يوناني ميشد.... اينم مثل همونه فرقي نداره level ها همون عدد هاست, سرور ها هم خوبه مشكل از اينترنت شماست

کیلزون که اصلا اسمشو نیار حالم بد میشه(البته 2ش خفن بود)
در مرد پرانتز :d خوب مثلا الان اینجا بگید چیا توی LVL UP گرفتن روت تاثیر میزاشت ؟ چی باعث میشد جذب بشی ؟ :d

نکته : بتای U2 فکر کنم 1 ماه قبل از ریلز راه افتاد ، بتای U3 چهار ماه !
نکته ی 2 : U2 رو یادتون باشه که بعد از E3 هم عکس هایی ازش اومد که دیدیم گرافیکش نسبت به E3 که همه رو ترکوند :d پیشرفت داشته :d

به نظر من هم اون چیزی که انتظار داشتم نشد.از لحاظ گرافیک هم اصلا جالب نیست.گرافیک نسخه قبلی از این خیلی بهتر به نظر میاد.من یادمه وقتی بتای UN2 رو بازی میکردم کلی با گرافیکش حال میکردم وقتی که بازیش اومد تقریبا همون گرافیک نسخه بتا رو داشت و زیاد تغییری نکرده بود.مطمئن باشید که گرافیکه نهایی این نسخه هم با این بتا که الان داریم بازی میکنیم فرقی نداره.در کل مثل اینکه عدد 3 واسه بازیهای انحصاریه سونی نحسه.اون از KZ3 این هم از UN3 :(
امیدوارم اتفاقی که برای killzone 3 افتاد برای uncharted 3 نیوفته !
البته هنوز زوده نتیجه گیری !
من هم بتا رو بازی کردم اون چیزی که میبایست باشه نبود منظورم گرافیک هست بد نیست ولی باید بهتر میبود ولی باز هم برای نتیجه گیری زوده !

به نظر من هم اون چیزی که انتظار داشتم نشد.از لحاظ گرافیک هم اصلا جالب نیست.گرافیک نسخه قبلی از این خیلی بهتر به نظر میاد.من یادمه وقتی بتای UN2 رو بازی میکردم کلی با گرافیکش حال میکردم وقتی که بازیش اومد تقریبا همون گرافیک نسخه بتا رو داشت و زیاد تغییری نکرده بود.مطمئن باشید که گرافیکه نهایی این نسخه هم با این بتا که الان داریم بازی میکنیم فرقی نداره.در کل مثل اینکه عدد 3 واسه بازیهای انحصاریه سونی نحسه.اون از KZ3 این هم از UN3 :(
میزنم لهت میکنما :d میشناسی منو می دونی که میزنم :d آنچارتد رو با کیلزون مقایسه میکنی ! هر چی باشه گوریلا خودشو پاره کرده با کیلزون اونجوری شده ولی ناتی داگ الان سه نسله سه تا از خدا ترین سه گانه ها هر کدوم با یه دنیای متفاوت رو داره عرضه میکنه :d
خلاصه ی کلام اینکه یه حرفی نزنید بعدش پشیمون بشید :d هنوز خیلیا هستن که تشعشعات E3 هنوز ولشون نکرده :d

آخرین ویرایش:
U2بازي كرديد شما؟؟ تا level 50 همش عدد بود بعد اعداد يوناني ميشد.... اينم مثل همونه فرقي نداره level ها همون عدد هاست, سرور ها هم خوبه مشكل از اينترنت شماست

نه ما بازی نکردیم
مگه من گفتم آنچارتد 2 عدد نبود؟
آره اینترنت ما مشکل داره مگه میشه یه نفر تو ایران باشه اینترنتش مشکل نداشته باشه؟
من با همین نتم راحت بتلفیلد و فیفا و کیلزون و آنچارتد 2 میزدم پس چرا با این مشکل دارم؟

در مرد پرانتز :d خوب مثلا الان اینجا بگید چیا توی LVL UP گرفتن روت تاثیر میزاشت ؟ چی باعث میشد جذب بشی ؟ :d

نکته : بتای U2 فکر کنم 1 ماه قبل از ریلز راه افتاد ، بتای U3 چهار ماه !
نکته ی 2 : U2 رو یادتون باشه که بعد از E3 هم عکس هایی ازش اومد که دیدیم گرافیکش نسبت به E3 که همه رو ترکوند :d پیشرفت داشته :d

کیلزون احتیاجی به جذابیت لول آپ نداشت آدم ردک رو میدیک کلا روحش شاد میشد:دی

هنوز که نیومده ولی فکر نکنم فرقی کنه
والا گرافیک u2 اون موقع خدا بود ولی فرقی با بتاش نکرد

آقایون انقد طرفداری ا بی جهت از بازیا نکنید سعی کنید حقایقو ببینید:دی

میزنم لهت میکنما :d میشناسی منو می دونی که میزنم :d آنچارتد رو با کیلزون مقایسه میکنی ! هر چی باشه گوریلا خودشو پاره کرده با کیلزون اونجوری شده ولی ناتی داگ الان سه نسله سه تا از خدا ترین سه گانه ها هر کدوم با یه دنیای متفاوت رو داره عرضه میکنه :d
خلاصه ی کلام اینکه یه حرفی نزنید بعدش پشیمون بشید :d هنوز خیلیا هستن که تشعشعات E3 هنوز ولشون نکرده :d
من همینجوری هم له شده هستم احتیاجی به زدن ندارم:d
من که نگفتم بازیش بده ولی از لحاظ گرافیک اصلا در حد انتظار من نبود.وقتی ادم شاهکاری مثل UN2 رو از ND میبینه فک نکنم توقع دیدن یه شاهکاره دیگه زیاده خواهی باشه.البته نباید از حق گذشت انصافا صداگذاری و تنوع ماموریتها نسبت به UN2 خیلی بهتر شده ولی از لحاظ گرافیک زیاد جالب نیست.

ما داریم حقایق رو میبینیم :d فعلا اینطور که به نظر میاد شما داری با پتک میزنی تو سر بازی :d گیر الکی میدی خوب :d
رادک کجای MP کیلزون بود من زیارتش نکردم ؟ :d

من همینجوری هم له شده هستم احتیاجی به زدن ندارم:d
من که نگفتم بازیش بده ولی از لحاظ گرافیک اصلا در حد انتظار من نبود.وقتی ادم شاهکاری مثل UN2 رو از ND میبینه فک نکنم توقع دیدن یه شاهکاره دیگه زیاده خواهی باشه.البته نباید از حق گذشت انصافا صداگذاری و تنوع ماموریتها نسبت به UN2 خیلی بهتر شده ولی از لحاظ گرافیک زیاد جالب نیست.
حالا من چرت میگم ولی کدوم عقل سلیمی قبول میکنه یه بازی کیفیت گرافیکیش از شماره ی قبلیش کمتر باشه (در صورتی که خود اون شرکت روش کارکرده باشه نه اینکه به فنا رفته باشه :دی )؟ آنچارتد بماند :d همینو جواب بدی کافیه :d
آقایون انقد طرفداری ا بی جهت از بازیا نکنید سعی کنید حقایقو ببینید:biggrin1:
و اون حقایق دقیقاً چیه ؟! آهان یادم نبود بستن پرونده ی بازی 4 ماه قبل از عرضه !
مشکل خاصی نیست ولی میتونستن 2تا مدال تر و تمیز طراحی کنن:biggrin1:
مگه بازی نظامیه عزیز من ؟!

ما داریم حقایق رو میبینیم :d فعلا اینطور که به نظر میاد شما داری با پتک میزنی تو سر بازی :d گیر الکی میدی خوب :d
رادک کجای MP کیلزون بود من زیارتش نکردم ؟ :d

من خودم عاشق سری ا آنچارتدم و اگه این بازی گرافیکو بقیه ی چیزاش درست شه اولین نفری که خوشحال میشه خودمم
ردک تو کیلزون 2 بود:دی

نظرت اينه طراحي level ها سادس خوب:d ولي توي u 2 همين شكل بود كسي هم مشكل نداشت :)فرقي نداره كه، BFBC 2 هم طراحيش ساده بود

مشکل خاصی نیست ولی میتونستن 2تا مدال تر و تمیز طراحی کنن:دی
خدایی bc2 ساده بود؟:دی bc 2رو خیلی خوب مدال هاشو درست کرده بودن:دی

و اون حقایق دقیقاً چیه ؟! آهان یادم نبود بستن پرونده ی بازی 4 ماه قبل از عرضه !
آفرین دقیقا همین بود
ما فعلا رو شواهد و قراین صحبت میکنیم فعلا فقط از آنچارتد 3 یدونه بتا اومده که میتونه نشانگر بیشتر چیزهایه بازیه اصلی باشه
من نیومدم مثل شماها تو تاپیک آنچارتد vs گرز رو دوتا دونه عکس 50تا پست غیر منطقی بدم

آخرین ویرایش:
يكي از تغييرات مثبت بتا تغير gameplay هست كه بهتر شده مثلا همين زياد شدن health باعث شده blind kill كم تر بشه كه توي u 2 خيلي زياد بود 4تا تير با pistol ميزدي بعد بدبخت رو با مشت ميزدي ولي آلان توي بتا كمتر شده:d

آفرین دقیقا همین بود
ما فعلا رو شواهد و قراین صحبت میکنیم فعلا فقط از آنچارتد 3 یدونه بتا اومده که میتونه نشانگر بیشتر چیزهایه بازیه اصلی باشه
من نیومدم مثل شماها تو تاپیک آنچارتد vs گرز رو دوتا دونه عکس 50تا پست غیر منطقی بدم
چیزی که داری میگی در صورتی صدق میکنه که خودم بازی رو ندیده باشم ولی وقتی با چشم خودم دارم میبینم که تا الان که دارم این بتا رو بازی میکنم گرافیکش در حد و اندازه نسخه قبل نشده احتیاجی به جواب دادن نمیبینم.
حالا من یه سوال دارم.تا حالا این بتا رو بازی کردی؟
منم طبق شواهد و قراین شماره ی قبلی دارم حرفم رو میزنم نه پیش قضاوت !خب پس با این اوصاف شما معتقدید که گرافیک بازی همینه و توی این مدت اتفاق خاصی نمی افته و ... OK مشکلی نیست پست جفتتون بوکمارک برای 11.1.11 ! بوکمارک کردن پست های منم برای عموم آزاده :d روی حرفمم هستم !
من یه سوال ازت دارم.تا الان این نسخه بتا رو بازی کردی؟
نه ولی عکس و دمو ازش دیدم :دی در ضمن این چه ربطی داره من که نگفتم گرافیکش خیلی خوبه ببین اصلاً گرافیکش در حد عناوین آشغال PS1 من دارم میگم کیفیت نهایی بازی بهتر از اینی خواهد بود که الان هست در بدترین حالت با آنچارتد 2 برابره این حرف هم نیازی به بازی کردن مولتی و ... نداره , داره ؟

آخرین ویرایش:
حالا من چرت میگم ولی کدوم عقل سلیمی قبول میکنه یه بازی کیفیت گرافیکیش از شماره ی قبلیش کمتر باشه (در صورتی که خود اون شرکت روش کارکرده باشه نه اینکه به فنا رفته باشه :دی )؟ آنچارتد بماند :d همینو جواب بدی کافیه :d
این چیزی که داری میگی در صورتی صدق میکنه که من بتا رو بازی نکرده باشم ولی وقتی با چشم خودم دارم میبینم که UN3 از لحاظ گرافیک هر چند که بتا هم باشه در حد و اندازه نسخه قبل نیست احتیاجی به جواب دادن نمیبینم.
من یه سوال ازت دارم.تا الان این نسخه بتا رو بازی کردی؟

منم طبق شواهد و قراین شماره ی قبلی دارم حرفم رو میزنم نه پیش قضاوت !خب پس با این اوصاف شما معتقدید که گرافیک بازی همینه و توی این مدت اتفاق خاصی نمی افته و ... OK مشکلی نیست پست جفتتون بوکمارک برای 11.1.11 ! بوکمارک کردن پست های منم برای عموم آزاده :d روی حرفمم هستم !
میشه بگی چه کسی پیش قضاوت کرده؟
وقتی تا یک ساعت پیش داشتم بازیش میکردم فک نکنم بشه بهش پیش قضاوت گفت.در ضمن من هیچ وقت نمیگم که گرافیک نهایی همینه و هیچ تغییری نمیکنه.اگه توی پستهای قبلیم دقت میکردی من گفتم که بتای UN2 نسبت به نسخه کامل بازی زیاد تغییر نکرده بود نه اینکه اصلا تغییر نکرده بود.مطمئن باش اولین کسی که از بهتر شدن گرافیک UN3 نسبت به این بتا خوشحال میشه خود من هستم.
راستی جواب سوال منو ندادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or