اتفاقا من بانظر بالایی کاملا مخالفم با اجازشون :d
گرافیکش که نسخه ی بتا بیده! صبر داشته باشید! تریلر E3 رو یادتون رفته ؟
مپاش هم جالب بودن که :d چیشون بد بود ؟ :d
LVL UP چیش مشکل داشت ؟ اینم تشریح کنید ممنون میشم :d
آنچارتد TV هم برای کسی که تریلر ها رو ندیده بود خیلی خوبه ! گرچه ما همش رو دیدیم :d البته کاش دکمه ی STOP هم داشت میزاشتیم تا آخر لود بشه بعد بشینیم ببینیم :d
من که چون نا محدودم از این نظر مشکلی ندارم! :d در مورد سرورها ، من همچنان توی U2 حتی اگر نیم ساعت هم صبر کنم بازی پیدا نمیکنه! ولی اینجا نهایت 5 دقیقه که بگزره بازی پیدا میکنه و میره تو بازی! :dآنچارتد تی وی کل پهنای باند رو میگیره نمیشه بازی پیدا کرد سروراش که ماشالا ر...ه صد رحمت به 2
یکبار دیگه برو با کیفیت فوق خفن ببین :d ( اگر دانلود نکردی از خود PSN پارت اول رو دانلود کن :d ) آب رو ببین میفهمی چی به چیه :d نور پردازی هم فوق العاده بود!تو e3 هم همچین چیزه خاصی نشون ندادن
من که چون نا محدودم از این نظر مشکلی ندارم! :d در مورد سرورها ، من همچنان توی U2 حتی اگر نیم ساعت هم صبر کنم بازی پیدا نمیکنه! ولی اینجا نهایت 5 دقیقه که بگزره بازی پیدا میکنه و میره تو بازی! :d
یکبار دیگه برو با کیفیت فوق خفن ببین :d ( اگر دانلود نکردی از خود PSN پارت اول رو دانلود کن :d ) آب رو ببین میفهمی چی به چیه :d نور پردازی هم فوق العاده بود!
معمولا تا حالا هرچی بتا دادن بیرون نزدیک به انتشار بازی بوده نه 4 ماه مونده به انتشار :d
در مورد LVL UP هم نمیدونم چه انتظاری داری ! این همه گنج توی بازی گزاشتن! این همه لباس و ... گزاشتن! خداییش چی میخوای دیگه برای ترغیب شدن ؟ الان مثلا این همه بازی دیگه ! خداییش برای ترغیب کردن چی دارن ؟ :d فقط رنک میره بالا و بس :d
بعد وقتی هم رنک میره بالا یه دونه دایرس توش شماره مینویسه اون یدونه میره بالا دلشون نیومده یه مدال طراحی کنن:biggrin1:
یه چیز جالب دیگه هم که متوجهش شدم اینه که کل کاراکتر ها هم صورتشون هم هیکلشون هم قدشون یکیه فقط ریش و سیبیل و لباساشون با هم فرق داره:biggrin1:
پس كلا رنكت بالا نرفته ، يكم بالا بره ببين فرق ميكنه قيافه ي رنكت يا نه !
پس عمه ي من اونجا نيتان و ساليوانن؟ :d . كاركتر ها بش اضافه ميشن تا نهايي .
در مورد گرافیک نگو این رو :d اصلا آب رو نگاه میکردی کف میکردی! اصلا یک نگاهی به آب تو استخر با توجه به حرکت کشتی انداختی ؟ :d
در این حد بود که فرخ ( :d ) هم گفته آب U3 خفنه :d خودت حسابش کن دیگه :d
من که زیاد رنکم نرفته بالا :d ولی مثلا حالا KZ خیلی فرق داشت ؟ عملا که 2-3 تا چی بیشتر باز نمیشد! رنک هاشم اول خط بود بعد میشد 3 تا خط بعد 2 تا خط میومد کنارش :d بعد تبدیل میشد به ستاره ! بعد دوباره خط میومد کنارش :d و همین جوری :d BC2 هم اینجوری بود! الان مثلا خیلی اینا باعث ترغیب میشدن ؟ :d
خداییش من نمیدونم چی میخواستی برای ترغیب شدن :d