Uncharted 2: Among Thieves

تصاویر 1280x720:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Wallpaper:

تصاویر از تریلر جدید:

تریلر Don't Quit Cinematic HD:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-dont-uncharted-2/52546

لیست عنوان هایی که Uncharted 2 در E3 کسب کرد:

Game Critics Awards: Best of E3 2009
. Best of Show
. Best Console Game
. Best Action/Adventure Game

GameSpot
. Best Graphics
. Best PS3 Game

GameTrailers
. Best 3rd Person Shooter
. Best Graphics

1UP
. Best Of Show
. Best PS3 Game

Crispy Gamer
. Best PS3 Game

IGN
. PS3 Game of Show
. PS3 Best Action Game
. Best Graphics Technology
. PS3 Best Multiplayer Experience
. PS3 Achievement for Technical Excellence

G4 Tech TV
. Best PS3 Game
. X-Play’s Game of Show

GamePro
. Best of E3 Gold

GameSpy
. PS3 Game of Show

Platform Nation
.Game of Show

Yahoo! Games
. Best of E3 2009

حالا این همه که گفتین کی می اد ؟من نبودم :biggrin1:عکس اول شبیه بازی این فیموسه
5updl2.png
...
ببخشید گفتید کودوم عکس؟ ؟

تمامی دوستان از علاقه زیادی که من نسبت به این بازی دارم اگاهن و میدونن که چطور خودم را فدای این بازی میکنم :love: اینجوری هم که معلومه خدایی داستان بازی پیشرفت چشمگیری داشته که من دارم دیوونه میشم

اصلان دستت درد نکنه دیگه :biggrin1: اینهمه توی این مدت مردم تو کف Heart of ice بودن (همون مرحله ـه که توی تبت اتفاق میافته و از نظر داستانی خیلی پیچیدس) که کی میخواد نشون داده بشه بعد اون وقت حالا که نشون دادن اصلا نمیخوای بزاری ؟! :دی خوب من بجات میزارم :
لینک کامل GP این مرحله با کیفیت HD :
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-ice-uncharted-2/52604
کلا ببینین ماتتون میبره نبینین هم از دستتون در رفته (بهتره ببینین :biggrin1:)
اینم از تصاویر (البته کیفیتشون پایینه و من پیشناهاد میکنم همون تریلر رو ببینین)

اینجوری هم که معلومه خدایی داستان بازی پیشرفت چشمگیری داشته که من دارم دیوونه میشم

درسته ، داستان نسخه اول متوسط بود ، اما این یکی با توجه به تریلر ها و کار های ناتان با خانم ها ، مشخصه داستان خیلی پیچیده ست.

درسته ، داستان نسخه اول متوسط بود ، اما این یکی با توجه به تریلر ها و کار های ناتان با خانم ها ، مشخصه داستان خیلی پیچیده ست

یعنی داستان بازی همش خاموم هان ؟؟؟ کلا داستان بازی از همه لحاظ پیشرفت کرده :biggrin1:

واقعاً صبر کردن برای اين بازی عذاب اوره... شماره اولش که فوق الاده بود... معدود بازی هايی بود که من وقتی تموم کردم دوباره نشستم بازی کردم...

به به

مرسی اصلان جان و City Sport برای عکس ها ...

درسته ، داستان نسخه اول متوسط بود ، اما این یکی با توجه به تریلر ها و کار های ناتان با خانم ها ، مشخصه داستان خیلی پیچیده ست.
داستان عنوان اول در حد یک بازی اکشن ادونچر جذاب بود . رضا خب چند تا عکس از اون دو تا خانم منتشر شده میدونی که این بازی همراه اکشن خوبش درون مایه های طنز زیادی داره پس نباید اینطور نتیجه گیری کرد.

شماره ی یک این بازی یکی از بهترین بازیهایی بود که در طول عمرم بازی کرده بودم درست یادمه از زمان re2 نسخه ی psone هیچ بازی نبود که حسم بگیره و 2 باره تمومش کنم.اما باور کنید من این بازی رو5بار تموم کردم هر روزی که یکم بیکار میشدم یک بار بازی رو تموم میکردم و هربار بیشتر از دفعه ی قبل لذت میبردم(اصلا این بازی تکراری نمیشه)الان واقعا دارم برای شماره ی دومش روزشماری میکنم مخصوصا با این عکسهای منتشر شده هر روز علاقم به بازی بیشتر میشه امیئوارم که نیتن مارو ناامید نکنه.

داستان عنوان اول در حد یک بازی اکشن ادونچر جذاب بود . رضا خب چند تا عکس از اون دو تا خانم منتشر شده میدونی که این بازی همراه اکشن خوبش درون مایه های طنز زیادی داره پس نباید اینطور نتیجه گیری کرد.
امید کلا تو این نسخه ناتان مثه این که اوضاش خیلی خرابه با همه حال میکنه :دی

احتمالا با یه مثلث عشقی به رو هستیم تو بازی... lol
تو شهرستان ها در کل فروش بازی تضمین شدست...

گرفتن یکش ولی ظاهرا داره اجباری میشه ...!!:دی

نه امید ، به روی هم اسلحه می کشند ، طنز ـه؟:دی تو عکس ها هم مشخصه ناتان قیافه ش کاملا جدی ـه و خسته .

احتمالا با یه مثلث عشقی به رو هستیم تو بازی... lol

ناتان اگه عرب بود با هر دو ازدواج می کرد LoL

گرفتن یکش ولی ظاهرا داره اجباری میشه ...!!

برو بابا ! PS3 داریُ تازه میگی داره اجبازی میشه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or