Uncharted 2: Among Thieves

داستان عنوان اول در حد یک بازی اکشن ادونچر جذاب بود . رضا خب چند تا عکس از اون دو تا خانم منتشر شده میدونی که این بازی همراه اکشن خوبش درون مایه های طنز زیادی داره پس نباید اینطور نتیجه گیری کرد.

درسته امید ! حرفتو قبول دارم چون داستان بازی کشکی نبود و همون اتفاقات عجیب قریبی که میفته و دریک و النا فکر میکنن سالیوان خیانت کاره خودش داستان بازیو پیچیده تر میکرد
الانم فقط بخاطر 4تا عکس نیست که ماها داریم میگیم داستان بازی پیچیدس چون ایندفعه شخصیت های اصلی داستان از 4 نفر به 12 نفر افزایش داشتن که خودت میفهمی یعنی چی :دی
جالبیش اینه که 4 ساعت اول بازی خبری از النا نیست و دریک ارتباط خوبی رو با یخچال بر قرار میکنه و همین که اینا یکم با هم ... :دی سرو کله النا با یه فیلم بردار اسکُل پیدا میشه :biggrin1:
حالا بحث و معقوله عشق و عاشقی که بره کنار شخصیت های دیگه ای مثل سالیوان (و اون یارو که توی تصاویر بالا عکسش هست) هستن که به دریک میخوان کمک کنن و ممکنه بعضی از جاها هم شکه بشیم کلا اینم باز بزاریم کنار اون لزارویک گوربگور شده که هی میخواد تو کار های دریک سنگ پرت کنه وگنج هارو بقاپه
تازه هنوز من حرفی از خنجر فوربا و کشتی های گوربگور شده مارکوپولو و یاقوت سینتامانی نزدم :دی ببین چقدر داستان بازی عظیم و گسترده شده

گرافیک بازی به میزان چشمگیری نسبت به تریلر E3 بهتر شده :eek:

E3 2009

3710771865_2d9335f215_o.jpg

GameTrailer’s Exclusive Don't Quit Cinematic

3710771293_e7ac358b2b_o.jpg

چقدر این دموی dont quit cinematic خارق العاده است.پیشنهاد می کنم حتما ببینید .واقعا تشخیص اینکه دارید فیلم می بینید یا بازی خیلی سخته.بدون کوچکترین شکی بهترین گرافیک را تو بازی های کنسولی تا به الان داشته .

من یک چیزی گفتم چسبوندن به اواتر اصلان:biggrin1:حالا بگزریم کی می اد بازی چون من یکش رو بازی نکردم مثل تام رایدره ؟
لارا بره جلو ناتال بوق بزنه :biggrin1:
گرافیکش الان هم باسه خودش خدایی می کنه
از من می شنوی حتما بازی کن هم حال می کنی هم ماجرا قسمت دوم رو بهتر می فهمی

این خبر هم بگم که فکر کنم خودتون هم میدونید که شماره دو بیش از 90 دقیقه فیلم داره:-" چه شود:eek::eek:
این خبر رو یادم نمیاد یا تو پس اس یو یا یورو گیمر خوندم

دقیقا چند روز دیگه واسه عرضه این بازی مونده..؟
والا من فکر کنم November بیادش(حدس).(البته سازندهاش گفتن به زودی اعلام میکنند تاریخ انتشار بازی رو)
ولی به طور کل بازی Q4 امسال میاد.
اقا میدونم هنوز بازی عرضه نشده اما نکفتن که چندتا مرحله داره
نه ولی بیشتر از اولیش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or