Uncharted 2: Among Thieves

به نظر من نمیخوره به Drake که اینطوری ملت رو بکشه, تو بازی اول, اینطوری نمایش داده شد که Drake تو شرایطی قرار گرفت که مجبور شد یه سری آدم رو بکشه تا چن نفر رو نجات بده ولی الان به نظر میاد یه جورایی جایزه بگیر شده که رسما میره دنبال گنج که گنج رو بدست بیاره در حالی که نتیجه گیری آخر بازی اول این بود که گنج اصلی همون عشق و دختره بود (همون مثلی که داریم, یه پدر به بچه هاش میگه یه گنج تو مزرعه ما دفن شده و قص الی هذا) ولی به نظر میرسه Drake درسی نگرفته!

به هر حال من بسیار 1ش رو دوست داشتم و با اینکه PS3 ندارم, یکی از بازی های PS3هست که بالاخره میخرم.

Exclusive Single Player Gameplay
49243-t_uncharted2at_excl_singlepr_gp_hd_blank.jpg

این تریلر 6 دقیقه ای رو با کیفیت HD حتما دانلود کنید گرافیک و جزییاتش فوق العاده قوی هستن.و مثل شماره قبل بهترین انیمیشنها رو در این بازی شاهد هستیم چقدر انیمیشن های ناتان نرم هستند.گیم پلی هم خیلی گیراس:love:
http://www.gametrailers.com/video/extended-warzone-uncharted-2/49328

ولک:eek:
ممنون کیوان...ممنون حسام...
فقط یه خورده به فکر سلامتی ما هم باشید....خیلی با حاله...از اون بازی های سینمایی که من دوستشون دارم:love:

واقعا فوق العادست . ! چقدر نرم طراحی شده . نور پردازی هم واقعا عالیه .
اونجا که ماشین ه چیه :دی دنبالش میکنه وقتی تیر میزنه میترکه خیلی جالب عکس العمل نشون میده :دی
چه سالی شود امسال :دی

واقعا فوق العادست . ! چقدر نرم طراحی شده . نور پردازی هم واقعا عالیه .
اونجا که ماشین ه چیه :دی دنبالش میکنه وقتی تیر میزنه میترکه خیلی جالب عکس العمل نشون میده :دی
چه سالی شود امسال :دی
واقعا خيلي قشنگه من همون اوليو ديدم رفتم تو كما خيلي خيلي بازي زيباست!!!
پ.ن:زمستان امسال:biggrin1: به به!

بازی زمستان میاد یعنی چه ماهی اگه دیر میاد برم یکش رو به خرم بازی کنم کفتم شاید زود میاد ....؟؟؟
تاریخ دقیقی نداره اما به احتمال زیاد اکتبر یا نوامبر یعنی اواسط پاییز .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or