Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون.بخش داستانیشو میشد دو نفره رفت؟من که هرچی زور زدم نشد.
یه سری قسمت های کو آپ داره که میشه 3 نفره رفت.توی قسمته مولتی هست.منم هستم و هر موقع میام PSN یه 1-2 ساعتی بازی میکنم.اگه کسی هست اد کنه با هم بریم

منم یه چند روزی میشه رفتم تو نخ انچارتد2 اگه خاستید ادد کنید
meysam_gow
البته جا نداره ادد لیستم مسیج بدید تا یکی رو پاک کنم:laughing:به قید قرعه :cheesygri

کیا برو همه دیتا ها رو پاک کن یه دونه باید باشه نه چند تا بعدش اینقدر بزن تا وصل شه :cheesygri اگه روتر هست مودمت اگه یوزر نیم پسورردی کنی بهتره ;) ولی در کل باید 20 باری بزنی البته برای بار اول اگه سرعتت کمه :blushing:

کیا برو همه دیتا ها رو پاک کن یه دونه باید باشه نه چند تا بعدش اینقدر بزن تا وصل شه :cheesygri اگه روتر هست مودمت اگه یوزر نیم پسورردی کنی بهتره ;) ولی در کل باید 20 باری بزنی البته برای بار اول اگه سرعتت کمه :blushing:
میثم منظورت رو نمیفهمم. یعنی چی همه رو پاک کنم یکی باشه؟
من PS3 م چراغ زرد داد. رفتم یکی دیگه خریدم. آپدیتیش کردم رفتم تو مثل قبل کانکت نمیشد و مشکلی که گفتم پیش اومد.
دلم تنگ شده واسه اسنایپش:biggrin1:

اقا من چیکار کنم؟ موقعی که میخوام کانکت شم دو سومش رو میره بعد سر یه جایی 100 دفعه Syncing Levels میده دیگه هم جلو نمیره.
جلو میره فقط شما باید کمی صبر کنی
آپدیتاش خیلی ناجور زمان میبره شاید نزدیک 1 ساعت زمان ببره تا اون سینکینگ ها تموم بشه

سلام به دوستان.
آقا من میخوام آنچارتد 2 رو آنلاین بزنم.و تا حالا هم هیچ آپدیتی رو براش انجام ندادم.
دیشب که خواستم آنلاین بزنم پیغام داد که باید آپدیت کنی.و 6 تا آپدیت داشت.که اولیش 20 مگ بود و دومی 118 مگ.البته به دومی که رسید من زدم کنسل.چون خیلی طول میکشه.
میخواستم بدونم آیا میشه این آپدیتها رو از اینترنت گرفت.مثل آپدیت فریمور که بعدا با فلش بریزمش.اگر میشه ممنون میشم.لینک بدید.
مرسی

سلام به دوستان.
آقا من میخوام آنچارتد 2 رو آنلاین بزنم.و تا حالا هم هیچ آپدیتی رو براش انجام ندادم.
دیشب که خواستم آنلاین بزنم پیغام داد که باید آپدیت کنی.و 6 تا آپدیت داشت.که اولیش 20 مگ بود و دومی 118 مگ.البته به دومی که رسید من زدم کنسل.چون خیلی طول میکشه.
میخواستم بدونم آیا میشه این آپدیتها رو از اینترنت گرفت.مثل آپدیت فریمور که بعدا با فلش بریزمش.اگر میشه ممنون میشم.لینک بدید.
مرسی
خــــــیــــــر!!!

دوستان توی این DLC جدید که مپ هم اضافه میشه خواستم بپرسم دقیقا چند تا کاراکتر و مپ میاد؟؟؟من دانلود کردم نمیدونم پند تا ادم میاد؟؟!
3 تا اسکین اضافه میشه یا 6 تا؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or