Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز خواهشا اگه ممکن هست!!! کمی با اعضای محترم تیمتون هماهنگتر عمل کنید! دیشب سرویس شدیم!!! اعضای کلن شما همش یا میرفت بیرون یا پرت میشد بیرون یا یکی دو نفر کم داشتید!
دیگه پرت شدن بیرون که دست ما نیست!:smile:
امشب من نیستم.

من که هر روز بودم!!(فقط دیروز ربع ساعت دیر اومدم آخه خواب بودم :-" )
چرا لیدر کلنمون نمیاد بازی؟؟؟من واقعا توش موندم :d
خواهشا بیاید 5 نفر پیدا کنیم یک گروه منسجم تشکیل بدیم نه هر روز اعضا متغیر میشند یا کلا یار کم میاد و ... :d

دیشب که گویا منفجر شدید :دی من با اینکه سرم خیلی شلوغ بود و کلی مهمون داشتم اما با گوشی و وسائل ارتباط جمعی بچه ها رو Coach میکردم . :دی
کلن " IRAN " از این به بعد هر وقت 5 تا بازیکن ثابت داشتید بیاید تو Party ما ، چون اونجوری نمیشه بازی کرد . اگر کامل نباشید که خوب ما 5 نفری میریم با اجنبی ها بازی می کنیم ، اگر 5 تا تون هم کامل باشه خودمون بازی می کنیم .

خوب مشکل اینه که 5 نفر نمیشیم!!
5 نفر کلن K1N6 ثابت هستند و هر روز میاند!
گروه ما هم نمیدونم چجوریه یکی میاد یکی نمیاد و ... !!
من که همیشه هستم!دیگه کی واقعا میتونه هر روز بیاد؟؟؟ :d این لیدر کلنمون کجاست؟؟؟چرا نمیادش؟ :d

درود

به نظر میرسه کلنتون از مشکل حاد ِ از هم پاشیدگی مزمن رنج میبره ! :دی ببینید ، به حرف من گوش کنید تا رستگار شوید !
شما باید اول از همه یه نفر رو به عنوان لیدر و رهبر مشخص کنید و بقیه موظف باشند به حرفش گوش بدن ، کسی که یه بار میاد میگه ما کلن " IRAN " هستیم و دیگه نمیاد که اسمشو نمیزارن لیدر .
ببینید کدومتون فعالتر هستید ، بشه لیدر ، بیاد اینجا و به بچه ها " دستور " بده که چه ساعتی بیان و با K1N6 بازی کنن . اگر مثلا کلن ما رو میبینی که تقریبا لیدر نداره واسه اینه که مثلا من و نیما و کیوان از فاز ِ بتا بازی با هم بودیم و الان هماهنگ شدیم یا مثلا با صادق و اصلان خیلی وقته بازی می کنم یا ارسلان .
شما اگر هماهنگ بشید و و دور بیفتید دیگه همه چی حله ، بازیکن هم به اندازه کافی هست پس مشکلی نیست .

خوب مشکل اینه که 5 نفر نمیشیم!!
5 نفر کلن K1N6 ثابت هستند و هر روز میاند!
گروه ما هم نمیدونم چجوریه یکی میاد یکی نمیاد و ... !!
من که همیشه هستم!دیگه کی واقعا میتونه هر روز بیاد؟؟؟ :d این لیدر کلنمون کجاست؟؟؟چرا نمیادش؟ :d

من دیشب اومدم دسته اول شما نبودی
کار داشتم رفتم ولی جای خودم knight vvolf گزاشتم
رای نمیخواد خودم مثل شیر هستم

درود

خوب امیرحسن لیدر " IRAN " شد . اعضای تیمش رو هم بهم گفته :

Amin_25
hanzo_ninja
meysam ...
amin666
night-vvolf

اینا رو به من معرفی کرد . البته امین عضو کلن ماست و اینکه تو این تیم بیاد یا نه به نظر همه اعضای K1N6 بستگی داره . به نظرم octomehr رو جای امین بزارید بهتره چون فکر نکنم بچه ها با رفتن امین موافقت کنن . امیرحسین octomehr رو توی تیم بزاری بهتره ، چون اولا هم بازیش خوبه هم به هر حال ایده کلن IRAN رو اون داده .
در ضمن کیوان الان اومده ایران احتمالا تا 2 هفته دیگه نمیتونه واسه تیم بازی کنه .
یه نکته دیگه دوستان ، اونایی که تو این دو تا کلن نیستند یه تیم تشکیل بدن با هم بازی کنیم . برد و باخت و ضعیف و قوی بودن هم مهم نیست ، فقط میخوایم بازی کنیم در قالب تیم تا حالت قشنگ تر و رسمی تری داشته باشه .
برای امشب ساعت چند قرار بزاریم ؟

آخرین ویرایش:
درود

خوب امیرحسن لیدر " IRAN " شد . اعضای تیمش رو هم بهم گفته :

Amin_25
hanzo_ninja
meysam_GOW
amin666
night-vvolf

اینا رو به من معرفی کرد . البته امین عضو کلن ماست و اینکه تو این تیم بیاد یا نه به نظر همه اعضای K1N6 بستگی داره . به نظرم octomehr رو جای امین بزارید بهتره چون فکر نکنم بچه ها با رفتن امین موافقت کنن . امیرحسین octomehr رو توی تیم بزاری بهتره ، چون اولا هم بازیش خوبه هم به هر حال ایده کلن IRAN رو اون داده .
در ضمن کیوان الان اومده ایران احتمالا تا 2 هفته دیگه نمیتونه واسه تیم بازی کنه .
یه نکته دیگه دوستان ، اونایی که تو این دو تا کلن نیستند یه تیم تشکیل بدن با هم بازی کنیم . برد و باخت و ضعیف و قوی بودن هم مهم نیست ، فقط میخوایم بازی کنیم در قالب تیم تا حالت قشنگ تر و رسمی تری داشته باشه .
برای امشب ساعت چند قرار بزاریم ؟

باشه اگه اینجوری راحت هستین من هم مشکل قبول دارم. در هر صورت من تو تیم هستم هر وقت باشم به clan کمک میکنم

باشه اگه اینجوری راحت هستین من هم مشکل قبول دارم. در هر صورت من تو تیم هستم هر وقت باشم به clan کمک میکنم
هستین ؟ البته من که کاری نکردم فقط دیدم منسجم نیستید ، کمک کردم یه تیم منسجم تشکیل بشه . شما هم تو IRAN هستی .
سلام
ما 1 تیم جدا میدیم !!!
اسم کلن هم بعدا !
شیخ psn این چند شب نیست اخه باید برم غزاداری سید آزادی ;)
باشه شیخ . شیخ سریع تیم بده ببینیم چه کاره ای . :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or