Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود

خوب ، امشب خیلی عالیه ، از طرف تیم Naughty Knights که بنده سمت آبدارچی دارم lol از کلن تگ IRAN دعوت می کنم با 5 بازیکن به سمت PSN قشون کشی کنه :دی
تیم ما آمادست . بازیکن بگیرید ، 5 نفر کافیه ، کلن تگ یکسان بزارید همتون رو به پارتی دعوت میکنم :دی
متاسفانه تا جایی که من میدونم IRAN امروز از هم پاشیده است و نمیتونه در مسابقه شرکت کنه. :biggrin1: 3-0 به نفع شما اعلام شد:biggrin1:
به هر حال دوست عزیز بازی برد و باخت داره ، خوشحال میشدیم تشریف بیارید یه دست با هم بزنیم :دی درسته قوی هستیم ولی شما هم نباید دست و پاتون رو گم کنید :دی

آخرین ویرایش:
درود

خوب ، امشب خیلی عالیه ، از طرف تیم Naughty Knights که بنده سمت آبدارچی دارم lol از کلن تگ IRAN دعوت می کنم با 5 بازیکن به سمت PSN قشون کشی کنه :دی
تیم ما آمادست . بازیکن بگیرید ، 5 نفر کافیه ، کلن تگ یکسان بزارید همتون رو به پارتی دعوت میکنم :دی
متاسفانه تا جایی که من میدونم IRAN امروز از هم پاشیده است و نمیتونه در مسابقه شرکت کنه. :biggrin1: 3-0 به نفع شما اعلام شد:biggrin1:

از فردا برابچ IRAN میریزن PSN، کسانی که تا حالا اعلام آمادگی کردن
Sheikh67
Octomehr
Gun4punishment
hanzo_ninja
ricogarza
هنوز تیممون کامل نشده، یه ذخیره میگیریم:d

آخرین ویرایش:
بعد از چندوقت آنچارتد بازی کردم خیلی چسبید!!!شیمی هم برای فردا چزی نخوندم بشینم بخونم :d
به خاطر وجود اشخاصی مثل ارسلان و صادق همش رو هوا سیر میکردیم :d
منم یکبار ضد ضربه شدم!2 عدد rpg و یک عدد نارنجک بهم خورد ولی زنده موندم و نیما رو کشتم :d :-"

منم یکبار ضد ضربه شدم!2 عدد rpg و یک عدد نارنجک بهم خورد ولی زنده موندم و نیما رو کشتم :biggrin1: :-"
جای سوت زدن دمتو بزار رو کولت فرار کن ، چون خطر بن شدنت زیاده :دی چرا نمردی آخه ؟ من دقیقا بقل نیما بودم دو تا خمپاره زد فرق سرت نمردی ! پرو پرو برگشتی نیما رو زدی ! :دی
در ضمن درخواست خرید بازیکن ندید ، به هیچ وجه موافقت نمیشه . صادق رو اصلا نمیفروشیم . ارسلان رو بخواید مفت و مجانی میدیم بهتون :دی
Long Live K1N6

امیر:
برو بابا من توبه کردم.:biggrin1:امروز دست به هیچ کدوم نزدم.به خود صادق هم گفتم دیگه نمیخوام.:biggrin1:نمراتی درخشان در پیشه.:biggrin1:من که فردا ترم زبان فارسی دارم هیچی نخوندم.:biggrin1:

آرش:
حیف این هدست لعنتی شارژ نمیشه وگرنه بهت میگفتم کی "کیل دزده!".من 1 دونه از دشمنای تو رو زدم.تو که بدتر بودی!:biggrin1:هر چی دشمن ما داشتیم زدی.باشه دنیا همین طوری نمیمونه.:biggrin1:الان چندین تیم درخواست داشتن منو دارن.با مبالغ میلیاردی!:biggrin1:البته من باید با مدیر برنامه هام هماهنگ کنم...:)

صادق:

تو واسه چی قبل اون Private منو از بازی کیک کردی نامرد؟!:biggrin1:من میتونستم کیکت کنم نکردم!:biggrin1:تمساح...ببخشید... زامبی.:biggrin1:

یکی دوتا بازیکن خوب هم میشناختم که نیومدن.دو عدد امین.:biggrin1:رنک جفتشون 49 بود فک کنم...:biggrin1:
ولی کلا خوش گذشت بازم بیاید.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or