Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عالی شده ، دیشب که من رفتم خیلی سریعتر پیدا میکرد ، Load Time بشدت کم شده . وقتی بازی تموم میشه میتونید بازی رو ترک نکنید و دوباره بازی کنید .... Clan Tag هم که اضافه شده .

نگید که خیلی ضد حال خوردم اون اولا اینها باید صبر میکردیم تا صبح بازی میکردیم با بچه ها یه هو ارور دادو دیگه نرفت که نرفت این بود داستان ما:(( ولی خیلی حال میده انلاینش:blushing:

اقا شرمنده ما یعنی یه 4_5 نفر از بچه ها اصلا هیچ بازی پیدا نمیکنیم:( یعنی که مثلا میبینیم 7000 نفر تو سرورن ولی بعد از حتی 1 ساعت هم شده هیچ کس رو پیدا نمیکنیم که این مشکل هم از جمعه برامون اتفاق افتاده میخواستم ببینم شما ها هم همین مشکل رو دارید یا نه؟:(

اقا شرمنده ما یعنی یه 4_5 نفر از بچه ها اصلا هیچ بازی پیدا نمیکنیم:( یعنی که مثلا میبینیم 7000 نفر تو سرورن ولی بعد از حتی 1 ساعت هم شده هیچ کس رو پیدا نمیکنیم که این مشکل هم از جمعه برامون اتفاق افتاده میخواستم ببینم شما ها هم همین مشکل رو دارید یا نه؟:(

اگه کانکشن و Ping تون ضعیف باشه این مشکل پیش میاد ، برای ما هم پیش میاد بعضی وقتها ، ولی نهایتا 5 دقیقه یکم بیشتر یا کمتر ، وای اینی که شما میگی 1 ساعت خیلی باید مشکل داشته باشی !!

درود

دوستان " میان دزدان " باز که مرتب Among Thieves بازی میکنن با 5 نفر یه کلن تشکیل بدن خیلی بی مقدمه و یه راست مسابقه بدیم .
اعضای تیم ما هم : نیما ، ارسلان ، صادق ، کیوان ، اصلان و من .
هرگز به این نفرات کسی اضافه نخواهد شد پس درخواست گذاشتن تگ ندید . جمع بشید و تیم تشکیل بدید با هم بازی می کنیم .

بابا یه قرار بزارید دیگه!:biggrin1:هوس 10 نفری کردم!:biggrin1:اگه بچه ها بیان راحت 10 تا میشیم!من،آرش،اصلان،کیوان،صادق،نیما .این 6 تاش!من خودم تو فرند لیستم چند تا دیگه هم دارم که میان.فقط یه قرار و برنامه ریزی می طلبه!مثلا فردا ساعت 8 شب چه طوره؟!

هر کی میاد بگه!:biggrin1:

پ.ن:صادق دیگه به همر دست نزن!وگرنه مشکلات ایجاد میشه.:biggrin1:

بابا یه قرار بزارید دیگه!:biggrin1:هوس 10 نفری کردم!:biggrin1:اگه بچه ها بیان راحت 10 تا میشیم!من،آرش،اصلان،کیوان،صادق،نیما .این 6 تاش!من خودم تو فرند لیستم چند تا دیگه هم دارم که میان.فقط یه قرار و برنامه ریزی می طلبه!مثلا فردا ساعت 8 شب چه طوره؟!

هر کی میاد بگه!:biggrin1:

پ.ن:صادق دیگه به همر دست نزن!وگرنه مشکلات ایجاد میشه.:biggrin1:
من پایم ولی اگه این ارور Syncing Levels من یکی رو بیخیال بشه.:biggrin1:
متاسفانه فردا کار دارم ولی از پس فردا ساعت 8 هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or