Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
118 مگ بود ، فعلا نزاشتم Download بشه . فردا میزارم باز هم Uncharted 2 رو جدی ادامه خواهیم داد به کوری چشم بعضیا :دی
ببينم برا شماها تاحالا شده كاراكترتون يوهو سكته بزنه ديگه حركت نكنه ؟!
برای من که تا حالا یه بار بیشتر نشده ولی برای یه سری بچه ها تقریبا زیاد میشد که برمیگرده به Connection .
آرش ساعت چند جمع میشید دوباره؟من نتونستم دفعه ی قبل بیام از این به بعد میخوام بیام دوباره (اون دمو خیلی خوش گزشت دوباره میخوام خاطراتش رو زنده کنم :biggrin1: )
منم امشب میزارم دانلود بشه!
اعلام میکنم .

آخرین ویرایش:
آرش ساعت چند جمع میشید دوباره؟من نتونستم دفعه ی قبل بیام از این به بعد میخوام بیام دوباره (اون دمو خیلی خوش گزشت دوباره میخوام خاطراتش رو زنده کنم :d )
منم امشب میزارم دانلود بشه!

هنوز هم بازی میکنید!!
فکر کردم ولش کردین!
اگه بازی میکنید که من HUB رو ردیف کنم بیام...
یه DLC واسه اسلحه بدن...خیلی خوب میشه...اسلحه هاش کمه:دی

برو بابا:biggrin1:
منو چند نفر دیگه کلا تورو بر باد رفته میدونیم:biggrin1:
----------------------------------------------------------------------
نظرتون راجع به امشب ساعت 9 چیه؟
برم بابا ؟ خوشحال میشم اون چند نفر هم بیاد یه برباد رفته تو پروفایل من بگن و برن :دی
آقا خودش بازی رو نمیتونه Update کنه میاد قرار میزاره :دی میخوای با ذهنت با بچه ها بازی کنی ؟ :دی

منم امروز مپ جدید رو بازی کردم واقعا عالی بود!!
واقعا دمشون گرم چنین مپی رو مجانی دادن! :d
همین دیگه :d پس امشب ساعت 9 هستید دیگه؟ :d

خوب دوستان حدود 45 دقیقه دیگه خودتون رو آماده کنید تا سر ساعت 9 بریم بازی! آرش هستی دیگه؟آخه اعلام نکردی گفتیم همون ساعتی که کیا(کیارش؟)گفته بریم بازی :d

این همه گفتین میایم میایم همین؟:biggrin1:فقط من و امیر و نیما و 1-2 تا از بچه ها بودیم :biggrin1:زورکی 5 تا شدیم یه 3-4 دست زدیم.:biggrin1:از فردا بیاید دیگه.این MW2 و BF BC رو ولش کنید.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or