Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آرش تو این بازی هم clan و ... میشه زد؟ (تو بازی اصلی)
اگر میشه و اجازه بدید منم بیام تو گروهتون! ( هدست هم سعی میکنم هرچه زودتر بخرم :biggrin1: )

ولی خداییش عجب بازییه هرچی بازی میکنم سیر نمیشم!تازه این دمو میباشد!تو بازی اصلی تعداد مپ ها بیشتره دیگه؟و mode دیگه ای هم غیر از اینا هست یا نه؟ (البته همینا هم خوبه :love: )

تو دبی هم همچین Ping ـی با اروپا و امریکا نیست...

سلام دوستان
دبی هستم من
دوست عزیز ،هست من خودم تست کردم :smile:
اینایی که من گفتم در کمترین حالت بودن (شب ها)
البته اون 120 اشتباه تایپی بود منظور من 220بود تازه دیدم یه اشتباه چه غوغایی به پا کرده.

خاور میانه:

اروپا:

پ.ن:از دوستا بخاطر منحرف کردن تایپیک عذر میخوام من این پست رو زدم فقط بخاطر اینکه نشون بدم دروغ نمیگم:sorry:

سلام منم هستم. mosi-sh
آرش بیا با هم بازی کنیم. میدونم از دستم دلخوری:( الان میخوای سر به تنم نباشه:cheesygri
آرش اگه میاین ساعت 8 شب بیاین که منم بتونم بیام:p

منم بازی
امروز بالاخره تموم شد، همینطور الله بختکی رفتم جلو یهو دیدم دارم با فرنگی‌ها Deathmatch بازی میکنم بعد که دست تموم شد با یه بنده خدایی Co-Op زدم خیلی حال داد
PSN : RashellSHMI
من زیاد سر در نمیارن ولی اگه میشه یه کاری کنم که با بچه های خودمون بازی کنم

خوش بحالتون دارید کیف میکنید. من تا 45 روز دیگه که ADSL بگیرم باید بشینم آفلاین بازی کنم.
از دوستان من در PSN خواهش میکنم در هنگام بازی کردن یک بازوبند مشکی به یاد من به دست خود ببندند و یک گل هم کنار ID من بذارند.:biggrin1:
همش تقصیره توه آرش که بمن گفتی که Wireless بگیر:biggrin1:

خوش بحالتون دارید کیف میکنید. من تا 45 روز دیگه که ADSL بگیرم باید بشینم آفلاین بازی کنم.
از دوستان من در PSN خواهش میکنم در هنگام بازی کردن یک بازوبند مشکی به یاد من به دست خود ببندند و یک گل هم کنار ID من بذارند.:biggrin1:
همش تقصیره توه آرش که بمن گفتی که Wireless بگیر:biggrin1:
کیا سلام:biggrin1: آقا جات خالی چقدر این Co'op حال میده. من دست Chloe یک دونه بازوبند مشکی زدم برات:biggrin1: خیلی جات خالی هست.

سلام دوستان
دبی هستم من
دوست عزیز ،هست من خودم تست کردم :smile:
اینایی که من گفتم در کمترین حالت بودن (شب ها)
البته اون 120 اشتباه تایپی بود منظور من 220بود تازه دیدم یه اشتباه چه غوغایی به پا کرده.
بله خب 120 کجا 220 کجا...
من هم از etisalat هم از du سرویس گرفتم ولی تاحالا پینگ 120 نداشتم... متوسطش بین همون 220 تا 300 ـه

درسته که گفتن بحث اینترنت رو تموم کنید ولی du سرویس اینترنت نداره:biggrin1:

پس من الان دارم از ISP دوقوز آباد سرویس اینترنت میگیرم؟

http://www.du.ae/en/category/athome/broadband/

این بحث رو لطفا تمومش کنید... اگر صحبت دیگه ای داشتید تو پروفایل من ادامه بدید.
با عرض معذرت.

ااااه ببخشید الام یه مشکلی پیدا کردم
پینگ من تقریبا ۲۸۰ هست الان که با آقا نیما اومدم انلاین بازی کنم هی لگ داشت، وسطش گیر میکرد و تکون نمیخورد ( که از بس مردم ضایع هم شدم )
نمیدونم چرا ولی از صبح که آنلاین بازی کردم مخصوصا همین deathmatch مشکلی نداشتم
به نظر شما مشکل از کجا بود

البته من هم امروز این مشکل رو با آقا نیما داشتم ولی مشکل از اینترنت خود من بود چون عصری قاطی کرده بود خیلی خوب عمل نمی کرد. ولی در کل همون یکمی هم که با آقا نیما بازی کردم حال داد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or