Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من آپدیت 1.07 رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام آنلاین بازی کنم تو قسمت Connecting بعد از یه مدتی این اررور رو میده: Syncing Error models
چند بار هم زدم همین ارور رو میده...
واسه اولین بار هستش که میخوام وصل شم
دستگاه ریجن 2 و بازی هم ریجن 2 هستش هرچند ربطی نداره!

ممنون میشم کمکم کنید

دوستان من آپدیت 1.07 رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام آنلاین بازی کنم تو قسمت Connecting بعد از یه مدتی این اررور رو میده: Syncing Error models
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. دهنم به عبارتی سرویس مدرسه شد!

چند بار هم زدم همین ارور رو میده...
واسه اولین بار هستش که میخوام وصل شم
دستگاه ریجن 2 و بازی هم ریجن 2 هستش هرچند ربطی نداره!

ممنون میشم کمکم کنید
:p;)
برای بار اول باید زیاد بزنی حداقل 15 بار بزنی وقتی بزن که سرعت اینترنت خوب باشه ولی برای بار های دیگه 40 ثانیه طول میکشه چون بار اوله داره داره دیتا های افلاین رو میندازه روی سرور ماشاالله ایران هم خیلی send فضایی داره به خاطر همینه :biggrin1:

دوستانی که بازی میکنن منم تو لیستتون داشته باشید hamid 3d
دارمت حمید :love: نبودی کجا بودی :cheesygri
دوستان امروز که من هر کاری کردم نشد بازی کنم انگاری دوباره اپد دارن میدن :blushing:
شبا از ساعت 11 به بعد بیاد روزها هم3 به بعد بیاید :biggrin1:
:love::love:

دوستان دیگه هم هستن که واسه وصل شدن به سرور های U2 مثل من عذاب بکشن ؟! نیم ساعت طول میکشه آخر هم ارور میده!
نیم ساعت :confused::confused:
برای بار اول اره طول میکشه اونم ما مشکل داریم نه سرور انچارتد سرعت send ما ضعیفه دوست من :love: تکرار کن تا اخرش وصل میشه :biggrin1: البته برای بار اوا اینجوریه :love:

سلام
یک عدد سوال : آن لاین این بازی بهتره یا killzone 2 ?? یعنی سرور های کدوم قوی ترن ؟
دوتاشون عالی هستن ولی به نظر من U2 به خاطر نداشتن HOST بهتر از K2،چون توی K2 خیلی وقت ها با کسی که HOST میشد مشکل داشتیم و از بازی می افتادیم بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or