Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان اپدیت جدیده اومده 44 بگیرید به احتمال 99 درصد اون مپ ها هم فردا بیاد تمام گلیچ و .... رو هم بستن برید حالشو ببرید کسی هم که ریجن دو داره$ بیاد من ریجن یک دارم $ تبادل کنیم گرفتید که چی میشه اون مپ های ریجن دو رو بده به من منم به او بازی یا مپ ..... بهش میدم

آقا سلام.
من اخیرا پلی استیشن 3 گرفتم.
بازی آنچارتد 2 رو هم به توصیه دوستان گرفتم.
چندروز پیش فقط بازی رو چند صحنه اول رو برای اینکه گرافیکش رو ببینم رفتم وبعد گذاشتم کنار.
امروز اومدم بازیو گداشتم بلافاصله گفت باید به 1.07 آپدیت بشه گذاشتم آپدیت شه.
یکی میشه بگه اینا یعنی چی؟
حجمش چقدره؟
اول دانلود میشه بعد بخواهیم استفاده کنیم باید پول بدیم؟
در ضمن مراحل دانلود 7 مرحله زده.
همچنین من قبلش ورژن فریم ویر ps3رو به 3.30 آپدیت کردم.

این آپدیت ها برای آنلاین بازی کردنه و البته پولی نیستند! البته چیزایی که به قسمت آنلاینش اضافه میشه همش پولی هست(به جز یک مپ :d )

منم برم بازی رو آپدیت کنم و ببینم تو STORE این DLC جدید اومده یا نه! اگر اومده باشه که بگیرم فیض ببرم :d

دوستان این بازی انچارتد 2 چند ساعت گیم پلی داره؟ بدون اپدیت و به حالت معمولی.

انتقال سیو ps3 به فلش و از اون به یه ps3 دیگه هست؟

دوستان این بازی انچارتد 2 چند ساعت گیم پلی داره؟ بدون اپدیت و به حالت معمولی.

حدود 10 ساعت گیم پلی داره :love:
واسه جابجایی سیو فکر کنم تنها راه حل اتصال 2 کنسول با کابل شبکه است !!!

نیازی به کابل شبکه و این چیزا نیست . میری تو قسمت Save ها و از اونجا هر کدوم رو خواستی روی فلش کپی می کنی ، بعد که کارت تموم شد میزنی به اون یکی PS3 و میری تو قسمت Game Saves و محتواها رو کپی می کنی .
اگر میخوای یه فایل سیو رو از PC ببری روی PS3 هم یه فولدر میسازی به اسم PS3 ، بعد توش یه فولدر دیگه میسازی به اسم SAVEDATA و بعد میزنی به PS3 و کپی می کنی .
* : تمام حروف باید بزرگ باشند .

نیازی به کابل شبکه و این چیزا نیست . میری تو قسمت Save ها و از اونجا هر کدوم رو خواستی روی فلش کپی می کنی ، بعد که کارت تموم شد میزنی به اون یکی PS3 و میری تو قسمت Game Saves و محتواها رو کپی می کنی .
اگر میخوای یه فایل سیو رو از PC ببری روی PS3 هم یه فولدر میسازی به اسم PS3 ، بعد توش یه فولدر دیگه میسازی به اسم SAVEDATA و بعد میزنی به PS3 و کپی می کنی .
* : تمام حروف باید بزرگ باشند .
چجوری میشه کپی کرد ؟
حل شد تا حالا usb وصل نکرده بودم برم ببینم کپی داره !!! اخه کپی میزدم بقیه user ها میاورد . شرمنده اگه من راه سخت گفتم !!! از این راه راحت تر هست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or