Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی 13 روز دیگه میاد; دلم نیامد 1 گیگ ترافیک حرومش کنم :دی. ولی خُ بازی تو راه ( ریجن PAL ). به امید یزدان از خجالت همه تون در میام.
فقط برهان و نیما رو add کردم مونده ارش :دی. کسانی هم که خواستن لطف کنن و add بفرمایند، زحمت بکشن اسم کاربریشون رو در BC بگن وگرنه شرمندشون میشم :دی.
خلاصه تمرین کنید که غول اخرتون داره میاد :دی.

بازی 13 روز دیگه میاد; دلم نیامد 1 گیگ ترافیک حرومش کنم :دی. ولی خُ بازی تو راه ( ریجن PAL ). به امید یزدان از خجالت همه تون در میام.
فقط برهان و نیما رو add کردم مونده ارش :دی. کسانی هم که خواستن لطف کنن و add بفرمایند، زحمت بکشن اسم کاربریشون رو در BC بگن وگرنه شرمندشون میشم :دی.
خلاصه تمرین کنید که غول اخرتون داره میاد :دی.
فریدون خیلی زوده از الان شاخ بازی دربیاری :دی بیا داداش منظرتیم :دی Headset هم چاق کن به درد میخوره :دی

فریدون خیلی زوده از الان شاخ بازی دربیاری :دی بیا داداش منظرتیم :دی Headset هم چاق کن به درد میخوره :دی
:biggrin1:... . شاخ بازی رو تو TDM بهت میگم یعنی چی!. حتما. بازی رو پیش خرید کردم و اماده اتش هستم.
Headset م کجا بود باوآ :biggrin1:. تو این یه مورد باید یقه سونی رو بچسبید نه من :smile: (:cheesygri).

منم هستم ولی فقط یه بار دیگه بگید کی رو اد کنم؟:biggrin1:
آخرین اخبار:تموم شد بابا کجای کاری:biggrin1:صبر کنید من اومدم:d
Life4Game رو اد کنم؟

آخرین ویرایش:
منم خيلي دوسداشتم به جمع عزيزان پپيوندم و شاخ برهان و ارش و بشكونم ولي حيف سرعت ADSL ام برابر با دبه ميباشد...
دادا با 128 اميدي هست ؟!؟ :-"

منم خيلي دوسداشتم به جمع عزيزان پپيوندم و شاخ برهان و ارش و بشكونم ولي حيف سرعت ADSL ام برابر با دبه ميباشد...
دادا با 128 اميدي هست ؟!؟ :-"
آره می تونی دانلود کنی. ماکان هم فکر کنم با 128 می خواد بازی کنه و الان هم گذاشته برای dl که فکر کنم گفت صبح تموم میشه.

آره می تونی دانلود کنی. ماکان هم فکر کنم با 128 می خواد بازی کنه و الان هم گذاشته برای dl که فکر کنم گفت صبح تموم میشه.
خيلي دوستت دارم برهان جون. :love:
ميگم صبر كنم ماكان بدانه بعد بگه ميشه 128 بازي كرد يا نه...
چيكار كنم ؟!؟
:confused:

بیکارید 1.5 گیگ دانلود میکنید، 2 هفته دیگه میاد بعد اون وقت بیاد خط و نشون بکشید:biggrin1:
بیکار نیستیم:biggrin1: میشینیم 1.3 گیگ دانلود میکنیم و با کنترل بازی به صورت کامل آشنا میشیم و روز اول همه رو سوسک میکنیم. OK؟ تازه آدم کلی هم حال میکنه تو این 2 هفته با این دمو

كلي حال ميكنيم كلي هم به درس و كارمون گند ميزنيم.
من هفته ي ديگه چند تا امتحان دارم.
اوليش شنبه شيمي هست :((
راستي برهان كامل دان كردي ؟!؟
نه هنوز. آخراش هست. فکر کنم 200 مگ دیگه مونده. ولی به احتمال زیاد امشب نمیتونم بازی کنم چون با چند تا از دوستام شام باید برم بیرون و ایشالا از فردا شب میام و باهاتون بازی می کنم. تو هم بزار دانلود شو تا صدام رو بالا نبردم:biggrin1:

تقریبا اکثر بچه ها را add کردم جز آرش جان که لیستش پر است و خودش باید add کند.از فردا شب هم در خدمتتون هستم.(امشب فوتبال داره :biggrin1:)بعدش هم آفلاین کار دارم.
PSN ID :ehsan_srk

ما نیز در حال دانلودیم!انشاالله تا صبح تموم میشه(فوقش وقتی از مدرسه اومدم دیگه تمومه :biggrin1: )
خدا کنه تا دور و بر نماز صبح دانلود بشه بعد از نماز یکی 2 دست بازی کنیم :biggrin1:
منم اد کنید اگر میشه(فعلا آرش و برهان رو دارم دیگه نمیدونم کی رو اد کنم! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or