Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه Counter که اسم هاست :دی
اسم نمیخوا که ، بچه ها چون اولین بارتون توضیح میدم چجوری با هم بازی کنیم . من Host میشم و برای تک تکنون Party Invite میفرستم ، اونایی که تو لیست من نیستند با اینکه ADD List ام فول هست همینجا ID شون رو بگن من ADD کنم . بعد که براتون Invite اومد ، اون پایین میزنه 1 اینوایت دارید وش میزندیو Join میشید .
بهتره از الان تیم کشی کنیم چون اونجا میشه تیم ها رو عوض کرد یعنی کی Villians و کی Heroes باشه .
از امشب هم هستیم ، اگر این دانشگاه بزاره همیشه هستیم :دی

ممنون از مدیران عزیز که تاپیک رو مهم کردند . فکر کنم نیما بود :دی مرسی نیما جان
خوب بچه ها هر کسی تا ساعت 7 امروز یا کلا امشب Download اش تموم میشه بگه ، هر کسی که تموم شده هم بگه من یه براورد بکنم :دی .

اگر شد ميگم پسر داييم فردا بياره كنسولم رو .. راستي آرش ليدربورد داره !؟
راستي يه سوال:
اين رضا دوتا بازي به من داده حالا ميگه برو تو پروفايلم غير فعالش كن ... حالا اگر من اينكارو كنم بقيه بازيهام كه از بچه هاي ديگه گرفتم يا خودم خريدم كردم نپره بدبخت بشم !؟

منم گذاشتم دانلود بشه! ایشالا تا 12 شب دانلودش تموم میشه!
از الان خودتونو آماده کنید بریزیم سر آرش:biggrin1:
محمد جان پایتم اساسی:biggrin1: آرش Faction Balance داره؟ اگه داره Off کن 8 به 2 بازی کنیم:biggrin1: تو و نیما ما 8 تا:biggrin1:

پ.ن: ماله من 530 مگش دانلود شد.

خوب آرش من تا 5 6 صبح فردا دن لدم تموم میشه. منم دعوت کن بینیم!:biggrin1: (فکر کنم یک بار قبلا من ادت کردم و تو اد لیستت هستم)

منو بندازید تو تیم هر کی که قوی تره!:biggrin1:

خوب ، پس همه چی حله .
ماکان تو توی ADD List ام هستی :دی صدرا شما نیستی ، ID ات رو درست بزار چون میخوام ADD ات کنم میگه همچین چیزی وجود نداره :دی
منم امروز ساعت 7 میام
باشه فقط ساعت ها رو چک کن ، چجون اختلاف زمانی داریم با هم ، تو هم که توی ADD List ام هستی .
بچه هایی که Headset دارند ، حتما بزارن شارژ بشه .
اين رضا دوتا بازي به من داده حالا ميگه برو تو پروفايلم غير فعالش كن ... حالا اگر من اينكارو كنم بقيه بازيهام كه از بچه هاي ديگه گرفتم يا خودم خريدم كردم نپره بدبخت بشم !؟
جواب تو رم که تو تلفن دادم :دی
محمد جان پایتم اساسی:biggrin1: آرش Faction Balance داره؟ اگه داره Off کن 8 به 2 بازی کنیم:biggrin1: تو و نیما ما 8 تا:biggrin1:
آقا مگه من چیکار کردم :دی Faction Balancing تو بازی های Custom نداره ، یعنی من هاست بشم خیلی راحت میتونیم تیم ها رو عوض کنیم .

PSN ID:sadra-hhh
OK ، حله . :دی
باشه فقط خدا کنه با تو که Host هستی لگ نداشته باشم. سرعت من که عالیه
پانی من سرعتم خوبه ، Upload هم که مهمه 512 . فقط چون ما ایران هستیم و تو با ما فاصله داری قطعا پینگت مثل بقیه نخواهد بود ، اذیت هم به هیچ وه نمیشی همونطور که من با خارجیها بازی میکردم اصلا اذیت نیمشدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or