UEFA EURO 2012

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
euro-2012-logo-400x300.jpg

سبک: Sports/Traditional/Soccer/Sim
سازنده: EA Canada
ناشر: EA Sports
پلتفرم: x360 - PC - PS3

خوب فکر نمیکنم توضیحی لازم باشه چون همه ی گیمر ها با این عنوان ها اشنا هستند سازنده بازی همانطور که گفته شده EA SPORTS هست. این سری همانند بازی FIFA WORLD CUP هر چهار سال یک بار عرضه میشه.این سری فرق چندانی از نظر گرافیک و گیم پلی با نسخه های قبلی نمی کند.52 تیم اروپایی در این بازی وجود دارد و تارخ عرضه بازی 5اردیبهشت هست.

تصاویر بازی

France%20vs%20Germany%20-%20UEFA%20EURO%202012%E2%84%A2.jpg

56375294247078593216.jpg
76346754772017144865.jpg
48280054659827358161.jpg
55069677495630540652.jpg
42595906000277362879.jpg

متاسفانه من شنیدم بازی یک DLC باری FIFA 12 خواهد بودو جدا و روی دیسک عرضه نمیشه!
همینطور هستش و باید از لایو دانلود کنی.
قیمتش هم 1800 پوینت هست.
--
امشب داشتم یه تریلر از گیم پلی بازی میدیم.خیلی قشنگ طراحی شده.
واقعا منتظرشم

آخرین ویرایش:
گفتن میخوان روی فیفا 13 بیشتر کار کنن.
البته همین که بیرون میدن دستشون درد نکنه.
اینم دقت کنید این موضوع برای جماعت کپی خور گرون تموم شده و کل گیمر ها از این اتفاق خوشحالن.
به دوستان پیشنهاد میکنم با استفاده از بینگ برای خودشون پوینت جمع کنن.

نسخه ای که بر پایه فیفا 12 منتشر بشه اخه چه ارزشی داره؟

فرض کنید این نسخه همون فیفا 12 هست با این تفاوت که تیمها منو ها و سبک مسابقات عوض شده وگرنه ریشه اصلیه بازی همون فیفا 12 هست و فکر نمیکنم اینقدرا اش دهن سوزی باشه که ما جماعت کپی خور اینقدر حسرتشو بخوریم....

فیفا 13 اومد مطمئن باشید جبران میشه...

فرض کنید این نسخه همون فیفا 12 هست با این تفاوت که تیمها منو ها و سبک مسابقات عوض شده وگرنه ریشه اصلیه بازی همون فیفا 12 هست و فکر نمیکنم اینقدرا اش دهن سوزی باشه که ما جماعت کپی خور اینقدر حسرتشو بخوریم....

اتفاقا دقیقا برعکسه نظر من
اینجور بازی ها که برای مناسبتهای خاص میان خیلی میچسبن . چون همه تو جو یورو هستن و چه چیز بهتر از بازی کردن همون تورنومنت با تیم محبوبت ؟؟ >:d<
فیفا 13 هم که جای خودشو داره :x

فیفا 12 مشکلش چیه که اومدن یورو 2012 بر پایه اون آش دهن سوزی نباشه؟! تا اینجا 12 بهترین فیفایی هست که بازی کردم....مطمئنا این یورو 2012 هم عالی خواهد بود

پ.ن: قطعا بازی دانلود میشه و روی دیسک هم عرضه خواهد شد تو ایران...مثل سایر بازیهایی که DLC داشتن(GTA مثلا که دوتا DLC داشت و هر دو رو دیسک هم عرضه شدن)

فیفا 12 مشکلش چیه که اومدن یورو 2012 بر پایه اون آش دهن سوزی نباشه؟! تا اینجا 12 بهترین فیفایی هست که بازی کردم....مطمئنا این یورو 2012 هم عالی خواهد بود

پ.ن: قطعا بازی دانلود میشه و روی دیسک هم عرضه خواهد شد تو ایران...مثل سایر بازیهایی که DLC داشتن(GTA مثلا که دوتا DLC داشت و هر دو رو دیسک هم عرضه شدن)

منظور منو اشتباه متوجه شدین....

من گفتم موتور اصلیه این نسخه همون فیفا 12 هست یعنی شما انگار داری فیفا 12 بازی میکنی ولی با یکسری تافوتهای جزئی مثل تیمهای ملی منو ها و دمو های بازی ولی گیم پلی بازی در حقیقت همون فیفا 12 هست...

من خودم یکی از طرفداران فیفا 12 هستم و هیچ وقت نمیگم بازیه بدیه برعکس خیلی کیفت بهتری نسبت به سایر فوتبالهایی که اومده داره....

این نسخه هم اگر بر روی دیسک عرضه شد که چه بهتر دعاشون هم میکنیم اگر هم نشد صبر میکنیم تا سال دیگه برای اومدن فیفا 13....

دی ال سی بودن بازی چه تاثیری داشته:d
خیلی تاپیک سوت و کوره.بازی 4 روز دیگه عرضه میشه.
یه خبر ضد حال:بازی دارای دوره ی مقدماتی نیست و فقط شامل دوره ی نهایه یورو هستش.
البته چلنج هایی از دوره ی مقدماتی هست که البته با شروع مسابقات آپدیت میشه.
فیس و امثل اینها انگار فرق کردن.ترکیب تیم ها هم با شروع مسابقات آپدیت میشه.
یه بخش جدید هم به بازی اضافه شده به نام expedition.در این بخش باید با تیمی که میسازید کل اروپا رو تسخیر کنید.که خیلی بخش توپیه به نظرم.
راستی یه چند تا ویدئو و عکس هم جدیدا اومده.(به گیم اسپات برین)
منظور منو اشتباه متوجه شدین....

من گفتم موتور اصلیه این نسخه همون فیفا 12 هست یعنی شما انگار داری فیفا 12 بازی میکنی ولی با یکسری تافوتهای جزئی مثل تیمهای ملی منو ها و دمو های بازی ولی گیم پلی بازی در حقیقت همون فیفا 12 هست...

من خودم یکی از طرفداران فیفا 12 هستم و هیچ وقت نمیگم بازیه بدیه برعکس خیلی کیفت بهتری نسبت به سایر فوتبالهایی که اومده داره....

این نسخه هم اگر بر روی دیسک عرضه شد که چه بهتر دعاشون هم میکنیم اگر هم نشد صبر میکنیم تا سال دیگه برای اومدن فیفا 13....
دقیقا سازندگان هم گفتم هسته ی بازی همونه ولی همین تفاوت ها خیلی میچسبه(تا یورو شروع شد حرفم رو میفهمی).مثلا من خودم توی فیفا 12 میام یورو میسازم ولی این یورویی که میسازم اصلا کامل نیست(از نظر تیم و لباس ها).البته یه سری بخش جدید به بازی اضافه شده که از تکراری بودن درمیاد.
فیفا 12 هم اینقدر کامله که آدم ازش خسته نمیشه پس هسته اش همون هم باشه خیلی ناراحت کننده نیست.
---
انشاالله که نسبت به فیفا 12 یکم تغییر کنه.تو فیفا12 بعضی مشکلات هس که حوصله ی اونارو ندارم.
طبق خبر اولیه از بازی بعضی از مشکلات گیم پلی حل میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or