Ubisoft : گرافیک بازی Watch Dogs بر روی PC فوق العاده خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Watch_Dogs_001-670x423.jpg

Creative Director
بازی Watch Dogs طی خبری در توئیتر خود اعلام کرد که گرافیک نسخه PC این بازی که قرار است در ماه May عرضه شود خیره کننده خواهد بود.
Morin گفت:
کسانی که می خواهند فرق بین نسخه های کنسولی و PC رو بدانند فقط میتونم بگم که:
"گرافیک بازی بر روی تنظیمات very high فوق العاده زیبا و خیره کننده خواهد بود!."
Morin می گوید که تنظیمات بازی بر روی very high باعث می شود تا افکت ها، فیزیک ، ماشین ها همه واقعی تر به نظر برسند.
همچنین حداقل سیستم مورد نیاز بازی را منتشر کرده که در پایین می توانید بخوانید:
Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz
Memory: 6GB RAM
Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0
Sound Card: DirectX9
Hard drive: 25 GB
Watch Dogs در ماه May برای پلتفرم های PS4 . PS3 . X360 . Xbox ONE و در تاریخ نامعلومی برای Wii U عرضه خواهد شد.
[source]​

آخرین ویرایش:
دایرکس 11؟
باید سیستم دوستم رو قرض بگیرم باز:))

میگم این Shader از کجا میشه فهمید چنده؟

رو جعبه کارت گرافیکت میزنه چه شیدری ثا÷ورت میکنه بازی من که با رم و CPU مشکل دارم دی

- - -ویرایش - - -

من گفتم بازی حتما سیستم مورد نیاز بازی کم میکنن اینا وای نگو چطوری بازیش کنم ولش کنم سرم با SOUTH THE PARK گرم میکنم خ

ظاهرا اشاره کرده یک گزینه Density هم داره روی PC که اجازه میده تعداده بیشتری ماشین و ادمها توی یک صحنه پردازش بشه ....

اینطور که معلومه ( البته اینطوری که اینها دارن تبلیغ میکنن ) نسخه PC مشابه چیزی هست که توی e3 دیدیم و احتمالا نسخه کنسولی در حده تنظیمات High خواهد بود . البته demo های زمانه Announce خوده PS4 هم خیره کننده بود ! امیدوارم مشاهده Downgrade بیش از حد نباشیم ...

و اين است برتري pc بر كنسول ها
اولین و آخرین برتری! :d (البته فقط یه نیمه برتری (:d) دیگه هم داره که اونم Dota 2 هست که خُب نیازی به سیستم قوی نداره! :d)

حالا منم برتری های کنسول بر PC رو میگم :d (من فقط PS رو میگم کاری با Xbox ندارم تازه!)
استودیو های:
1- ND
2- SM
3-GG
(بازم ادامه داره ولی همینا بسه فعلا :d)
و در ادامه:
4- با تاخیر عرضه نشدن بازی ها
5- لَم دادن هنگام بازی (:d)
و ...

دایرکس 11؟
باید سیستم دوستم رو قرض بگیرم باز:))

میگم این Shader از کجا میشه فهمید چنده؟

DirectX 9.0 - Shader Model 2.0
DirectX 9.0a - Shader Model 2.0a
DirectX 9.0b - Shader Model 2.0b
DirectX 9.0c - Shader Model 3.0
DirectX 10.0 - Shader Model 4.0
DirectX 10.1 - Shader Model 4.1
DirectX 11.0 - Shader Model 5.0
DirectX 11.1 - Shader Model 5.0
DirectX 11.2 - Shader Model 5.0​

بله خیره کننده خواهد بود بعلاوه افت فریم !:d
خب هر چی سخت افزارت بهتر افت فریمم کمتر دیگه
چون بازی open world هست مطمئم حسابی cpu محوره و حتی با این پردازنده ایی هم که به عنوان حداقلی نام برده بازم افت فریم هست.

-----
خیلیا دلشون نمیخواست کیفیت نسخه پی سی در این حد باشه ها:d. کاری هم نداریم کیا ;)
اگه اینجا دوباره پای 4تا انحصاری اومد وسط زیاد تعجب نکنید.این رفتار کاملا عادیه!!

آخرین ویرایش:
پرچم بالاس :d

جالبه طرف یجور به ضرس قاطع میگفت گرافیک نسخه PC با نسخه PS4 هیچ فرقی نداره . انگار خودش یکی از دست اندرکاران تیم سازنده بازی بود :))

آخرین ویرایش:
اجرای فوق العاده بازی ها بر روی PC قدرتمند از نظر سخت افزاری و CPU به نظرم هنر نیست!

هنر بازی ساز بر اینه که بتونه با حداقل امکانات بتونه گرفیک خیره کننده ای ایجاد کنه مثل GTA V روی کنسول های نسل هفتم

با اینکه من خودم با PC کار می کنم ولی خیلی زحمت کشیده یوبی سافت واقعا -_- اصل هنر اینکه روی یک کنسول محدود بتونی گرافیک بالا رو عرضه کنی مثل last of us،مگر نه ND هم می تونه گرافیک خیلی خفنی رو روی PC بیاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or