Ubisoft: تا زمانی که مردم میخواهند، باید احمق باشیم اگر هر سال AC نسازیم

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft هنوز نسل قبل را رها نکرده است. آنها تا سالها از کنسول های نسل قبل ( PS3 و XB360 ) پشتیبانی خواهند کرد. AC IV همزمان هم برای نسل فعلی و هم برای نسل قبل عرضه شد، Watch Dogs هم همین روش رو در پیش خواهد گرفت. قبل از این که Lionel Raynaud ورژن PS4، XB1 و PC بازی Assassin’s Creed Unity تایید کند، نظراتش درباره ساپورت نسل قبل باعث شد که شایعات درباره ساخت Assassin’s Creed جدید برای نسل قبل قوت بگیرد.
او گفت :"ما برای PS3 و XB360 امسال بازی عرضه میکنیم، همان طور برای سال بعد بازی داریم. ما میخواهیم برای کسانی که از کنسول های نسل قبل استفاده میکنند بازی ارایه کنیم. Blag Flag یک نمونه بود، اما نمی تواتم اون رو یک بازی میان نسلی خطاب کنم; زیرا برخی از ویژگی های آن مختص نسل فعلی بود."

Raynaud در پاسخ به این که آیا ساخت بازی برروی نسل قبل محدودیت هایی برای نسل فعلی ایجاد میکند یا نه، شانه انداخت و گفت:"این یک انتخاب است - حتی وقتی تصمیم به ساخت بازی برروی هر دو نسل میکنید، محدودیت ها در صورتی که نسخه نسل بعدی را به عنوان نسخه اصلی انتخاب کنید، کم تر میشود - پیش خودتون می گین که ممکن هست در صورت ساخت بازی برروی دو نسل، از همه مزایا استفاده نکنید، اما باز هم از بازی که قبلا در نسل قبل ساختید بهتر خواهد شد. اما ما برای WD و AC IV انتخاب نداشتیم و به خاطر همین نتوانستیم همه چیز را در بازی قرار دهیم."

او در ادامه اظهار داشت که بازی های یوبیسافت در بخش صوتی در بین بازی های لانچ PS4 و XB1 برتر بودند :"تیمی که برروی نسخه ی نسل بعدی Blag Flag کار میکرد، به تجاربی دست یافت و این روند ادامه دارد. این تنها در ارتباط با گرافیک نیست، بلکه به ارتباطات و بخش انلاین که در نسل بعد بسیار نقش مهمی هست، ربط دارد. این به ما اجازه میدهد تا تجارب جدید خلق کنیم. این مستلزم یک مدت زیادی هست. زیرا نسل جدید پتانسیل بالایی دارد و ماهر شدن و پیشرفت کردن در آن زمان میبرد."

Raynaud نتوانست درباره ی AC جدید بحث کند، اما درباره ی فشار و اجبار برای عرضه بعضی از بازی ها در هرسال گفت:" ما قادر هستیم هر سال به مردم یک AC جدید ارایه دهیم، چون اونها یک AC برای هر سال میخواهند و تا وقتی که این واقعیت وجود دارد، ما باید احمق باشیم که این نیاز را بر طرف نکنیم. اما این فشار زیادی را برروی ما قرار میدهد؛ زیرا باید چیزی بسازیم که نا امید کننده نباشد. "
" باید هسته ی این سری رو با ارز ش نگه داریم و باید درک درست و بالایی از آنچه که این سری نیاز دارد داشته باشیم، چیز های جدید خلق کنیم. در در نهایت برای این که یک Assassin واقعی داشته باشیم، باید در دنیایی که ساختیم خودمان را قرار دهیم. "

Blag Flag در نوامبر سال قبل برای PC و PS4 و XB1 و در اکتبر همان سال برای Wii U و PS3 و XB360 عرضه شد. Watch Dogs نیز در تاریخ 27May عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
تا زمانی که مردم میخواهند، باید احمق باشیم اگر هر سال AC نسازیم

این حرف یعنی "ما اونقدر به خودمون اطمینان نداریم که بخوایم ریسک کنیم، وقت و سرمایه مون رو بذاریم سر یه ایده ی جدید و امیدوار باشیم مثل فرنچایز AC (حداقل اوایلش) خوب از آب دربیاد! نقدو میچسبیم به نسیه هم کاری نداریم."
اصلا اشکالی هم نداره! همه دولوپر ها که نباید توی یه سطح باشن! :d

Watch Dogs، Far Cry، The Crew، Splinter Cell، Rayman Legends و ...
یعنی این ها همه کشک هستند دیگه! جلل خالق:-o

:-?
من حرفی از کشک زدم؟
بذار اینطوری بگم! اینا یه Gold Mine دارن، اونقدرم احساس امنیت میکنن که میدونن اگه روزی 60بار برن سراغش باز دست خالی برنمیگردن. پس چه دلیلی داره انرژیشون رو بذارن برن دنبال یه معدن دیگه که شاید بازدهیش بیشتر از اینی که الان دارن باشه؟ :d

Last edited by a moderator:
این حرف یعنی "ما اونقدر به خودمون اطمینان نداریم که بخوایم ریسک کنیم، وقت و سرمایه مون رو بذاریم سر یه ایده ی جدید و امیدوار باشیم مثل فرنچایز AC (حداقل اوایلش) خوب از آب دربیاد! نقدو میچسبیم به نسیه هم کاری نداریم."
اصلا اشکالی هم نداره! همه دولوپر ها که نباید توی یه سطح باشن! :d

باید دید هدف چی هست؟
بعضی شرکتها هدشون این هست یک بازی بسازن که فروش خوبی بکنه و اون رو همین طوری ادامه بدن
اما بعضی های دیگه می خوان خودشون رو مَحک بزنن و بهترین بازی ممکن رو بسازن

نمونه اول رو میشه Acti و یوبیسافت مثال زد نمونه دوم رو میشه ND و R مثال زد

در کل اهداف متفاوته

منظورم کلی بود و شما نبودی! یک سری آدمو دیدم که میومدن جوری در مورد سری AC نظر میدادن بعد که ازشون میپرسیدی میگفت من از AC R ولش کردم و حتی یک دقیقه هم AC IV بازی نکردم بعد میاد از یوبی هم شکایت داره :|

بعدشم داستانشم اونقدرا که شما میگی افتضاح نیستا! شما دوست داری داستان یک دنبال داشته باشه و همیشه در سطح ACII باشه! ولی دیگه این سری از این حالت در اومده و هر سال یک جایی هست!
من چون کلا آدم داستان بازی نیستم به داستان توجه زیادی ندارم و اگه گیم پلی بازی خوب باشه داستان توش غرق میشه برام! همین AC IV چه داستانش شاهکار میوبد چه افتضاح هیچ فرقی واسم نمیکرد چون همش دنبال دریا گردی و چیز های فرعی بودم و مراحل اصلی داستانی بازی رو بعد از مدت خیلی زیادی تموم کردم و هیچ تمایلی بهش نداشتم! این مراحل فرعی و ... بود که تونست بازی رو بالا بکشه نه مراحل اصلی داستانیش! مطمئن باش اگه اون موارد غیر از بخش داستانیش رو نمیداشت الان یک چیزی میشد در حد همون ACIII

والا شما خیلی داستان برات مهمه دیگه باید این سری رو بزاری کنار چون کلا این سری واسه داستان ساخته نشده! چون بیشتر لذت بازی به گیم پلی و بخش فرعیشه که کلا جدا از بخش داستانیش هست!

اتفاقا متای بالای 80 کی گفته اونقدری سادس ؟ همین Infamous بعد از چند سال اومد متاش شد 81! RYSE با اون همه قمپز متاش 60 اون Killzone و ... ـم همینطور! همشون نسبت به نسخه های قبلیشون افت شدید متا داشتن اما سری AC که هر سال عرضه میشه همون ACIII ـش متاش زیر 80 نیومد! متای آخری هم 88 هست!

بازی هم از همه نظر حالا شاید بغیر از داستان در سطح بسیار بالایی قرار داشت مطمئنن! من ترجیح میدم هر سال یک بازیی مثل این بازی کنم تا اینکه 3-4 سال صبر کنم و یک شاهکاری مثل AC II رو بازی کنم :) بنظرم نمیرزه! با اینکه هنوزم که هنوزه AC II بهترین بازی سری و همینطور یکی از بهترین بازی های عمرمه ولی عرضه سالیانه بازی رو اگه در این سطح ادامه پیدا کنه یبشتر از هر چیز دوست دارم :)

در مورد جمله آخرتونم بگم ناتی داگ که شرکت نیست استدیو بازی سازیه! استدیو بازی سازی رو که با شرکت یوبی سافت مقایسه نمیکنن!
اگه منظورت با Ubi Montreal هست بعله نسبت به این استدیو خیلی جلوتر هست ولی Ubi montreal شاهکار هایی داده که هیچ وقت من یکی فراموشون نمیکنم :x
ناتی داگ شرکت نیست؟اصلا شرکت یعنی چی؟ناتی داگ publisher یا ناشر نیست ولی مطمئنا شرکته.

ناتی داگ شرکت نیست؟اصلا شرکت یعنی چی؟ناتی داگ publisher یا ناشر نیست ولی مطمئنا شرکته.
خو الان من چی بگم؟ :|
شرکت به معنای شراکت هست بعله ولی اینجا وقتی میگیم شرکت که یک کمپانی بزرگه ناشر بازی ها هست نه یک استدیو توسئه دهنده بازی! :دی
اوشون ناتی داگ ( Developer ) رو با یوبی سافت ( Publisher ) مقایسه کردن منم گفتم شرکت ناشر رو نمیشه با استدیو توسئه دهنده بازی مقایسه کرد!

واقعا از دوستان سونی فن عذر میخوام که گفتم ناتی داگ رو با یک ناشر مقایسه نکنید :| :دی

بذار اول بیاد بعد !

تو این که یوبی شرکت بزرگیه شکی نیست اما من با سیاست سالانش مشکل داشتم !

البته الان دارن رو WD2 و ۵ نسخه ی جدید AC کار میکنن :|

در کل بازی بسازه نه من پولشو میگیرم نه شما ! فقط امیدوارم هر کاری میکنه به سری AC گند نزنه مثل AC R و ACIII که بسیار ضعیف بودن و AC IV که هر چی شما بگین جذاب بود متای بالا داشت و ... بخاطر لطمه ای که به داستان زد من یه شکست بزرگ میدونمش !

در کل این که تو 2-3 سال اخیر کلا یه نسخه بیاد که قوی باشه ( IV که توضیح دادم )‌ و ۳ نسخه ی ضعیف AC R AC III و AC Leberation عرضه شن خبر خوبی نیست ! حالا هر چی بیاین بگین خوب بود یا نبود !

بذار اول بیاد بعد !

تو این که یوبی شرکت بزرگیه شکی نیست اما من با سیاست سالانش مشکل داشتم !

البته الان دارن رو WD2 و ۵ نسخه ی جدید AC کار میکنن :|

در کل بازی بسازه نه من پولشو میگیرم نه شما ! فقط امیدوارم هر کاری میکنه به سری AC گند نزنه مثل AC R و ACIII که بسیار ضعیف بودن و AC IV که هر چی شما بگین جذاب بود متای بالا داشت و ... بخاطر لطمه ای که به داستان زد من یه شکست بزرگ میدونمش !

در کل این که تو 2-3 سال اخیر کلا یه نسخه بیاد که قوی باشه ( IV که توضیح دادم )‌ و ۳ نسخه ی ضعیف AC R AC III و AC Leberation عرضه شن خبر خوبی نیست ! حالا هر چی بیاین بگین خوب بود یا نبود !

منم با نظرتون موافقم.اما اینجا مسئله بیزنس هست.شرکت ها یک سود تضمین شده سالانه رو ول نمیکنن و 4 سال روی بازی کار کنن.شاید راک استار هم تو صنعت گیم بشه گفت استثناء هست.این بازی شاید شاهکار نباشه اما همچنان سرگرم کنندس که مهم هم همینه.شاید اگر سطح توقعتون رو بیارید پایین بتونید با بازی حال کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or