Ubisoft: تا زمانی که مردم میخواهند، باید احمق باشیم اگر هر سال AC نسازیم

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft هنوز نسل قبل را رها نکرده است. آنها تا سالها از کنسول های نسل قبل ( PS3 و XB360 ) پشتیبانی خواهند کرد. AC IV همزمان هم برای نسل فعلی و هم برای نسل قبل عرضه شد، Watch Dogs هم همین روش رو در پیش خواهد گرفت. قبل از این که Lionel Raynaud ورژن PS4، XB1 و PC بازی Assassin’s Creed Unity تایید کند، نظراتش درباره ساپورت نسل قبل باعث شد که شایعات درباره ساخت Assassin’s Creed جدید برای نسل قبل قوت بگیرد.
او گفت :"ما برای PS3 و XB360 امسال بازی عرضه میکنیم، همان طور برای سال بعد بازی داریم. ما میخواهیم برای کسانی که از کنسول های نسل قبل استفاده میکنند بازی ارایه کنیم. Blag Flag یک نمونه بود، اما نمی تواتم اون رو یک بازی میان نسلی خطاب کنم; زیرا برخی از ویژگی های آن مختص نسل فعلی بود."

Raynaud در پاسخ به این که آیا ساخت بازی برروی نسل قبل محدودیت هایی برای نسل فعلی ایجاد میکند یا نه، شانه انداخت و گفت:"این یک انتخاب است - حتی وقتی تصمیم به ساخت بازی برروی هر دو نسل میکنید، محدودیت ها در صورتی که نسخه نسل بعدی را به عنوان نسخه اصلی انتخاب کنید، کم تر میشود - پیش خودتون می گین که ممکن هست در صورت ساخت بازی برروی دو نسل، از همه مزایا استفاده نکنید، اما باز هم از بازی که قبلا در نسل قبل ساختید بهتر خواهد شد. اما ما برای WD و AC IV انتخاب نداشتیم و به خاطر همین نتوانستیم همه چیز را در بازی قرار دهیم."

او در ادامه اظهار داشت که بازی های یوبیسافت در بخش صوتی در بین بازی های لانچ PS4 و XB1 برتر بودند :"تیمی که برروی نسخه ی نسل بعدی Blag Flag کار میکرد، به تجاربی دست یافت و این روند ادامه دارد. این تنها در ارتباط با گرافیک نیست، بلکه به ارتباطات و بخش انلاین که در نسل بعد بسیار نقش مهمی هست، ربط دارد. این به ما اجازه میدهد تا تجارب جدید خلق کنیم. این مستلزم یک مدت زیادی هست. زیرا نسل جدید پتانسیل بالایی دارد و ماهر شدن و پیشرفت کردن در آن زمان میبرد."

Raynaud نتوانست درباره ی AC جدید بحث کند، اما درباره ی فشار و اجبار برای عرضه بعضی از بازی ها در هرسال گفت:" ما قادر هستیم هر سال به مردم یک AC جدید ارایه دهیم، چون اونها یک AC برای هر سال میخواهند و تا وقتی که این واقعیت وجود دارد، ما باید احمق باشیم که این نیاز را بر طرف نکنیم. اما این فشار زیادی را برروی ما قرار میدهد؛ زیرا باید چیزی بسازیم که نا امید کننده نباشد. "
" باید هسته ی این سری رو با ارز ش نگه داریم و باید درک درست و بالایی از آنچه که این سری نیاز دارد داشته باشیم، چیز های جدید خلق کنیم. در در نهایت برای این که یک Assassin واقعی داشته باشیم، باید در دنیایی که ساختیم خودمان را قرار دهیم. "

Blag Flag در نوامبر سال قبل برای PC و PS4 و XB1 و در اکتبر همان سال برای Wii U و PS3 و XB360 عرضه شد. Watch Dogs نیز در تاریخ 27May عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
اساسین قرون وسطی ایتالیا ساخته شد ، اساسین جنگل های آمازون ساخته شد ، اساسین انقلاب امریکا ساخته شد ، دزد دریاییش ساخته شد ، الان میخوان ببرنش مصر ، اساسین فراعنه هم میسازن ، این بازی خیلی وقته اصل و نصب خودش رو به کل از دست داده چند سری داستان روایت تقریبا عقلانی از سری قبلش ارایه داد بعد همه چی شیر تو پلنگ شد . جالبیش اینجاست که این بشر که تو دوران و عصر حال زندگی میکنه تمام DNA و خاطرات هفت جد و آبادشو با خودش حمل می کنه ، جد و آبادی که هر کدومشون ی سر این دنیا بودن و هیچ ربطی به هم نداشتن و ندارن . بعد این یک کاره میره تو خاطرات تمام این ادما از ایتالیا گرفته تا حنگل امازون و کشتی و خزینه و مستراح .

خب این بزرگوار هم کاملاً حرف دل منو زد ...
داستان این بازی خیلی وقته که به فنا رفته ...
اصلاً گیم پلی این بازی بی نظیر و عــــالــــی ... من دلم میخواد بدونم گیم پلی این سری تا کی میخواد خلاء یک داستان خوب رو پر کنه ...
به جایی که روی داستان بازی وقت بزارن و یک بازی در حد اسم و رسم AC بدن بیرون ، چهارتا توپ و تفنگ و یک شمشیر اضافه میدن دست شخصیت اصلی و به معنای واقعی کلمه ولش میکنن تو بازی ...
علی ایهال ما که بخیل نیستیم ... یوبی به جای هر سال ، هر ماه یک AC بده بیرون و ملت بخرن ... نوش جون هر دو طرف ... :d

کلا باید یک ترد مجداگانه برای یوبی سافت بزنن که ببینیم ، درباره ac چی میگه ، نسخه بعدیش و میسازیم یا نمیسازیم و .. درباره گرافیک watch dogs و کل کل و هایپ کردنای بادکنکی .. من ندیدم یک شرکت انقدر مصاحبه و خبر بفرسته تو سایت ها ، خوب بی سر و صدا کارتونو بکنین عین rockstar و nd و کمپانی های دیگه و تو هر نمایشگاه هم که خفه مسکنن ملت انقدر نمایش میدن watch dogs و as ..

من نظو خودمو گفتم حالا به هرکی توهین شده نمیدونم می خواد ناراحت بشه می خواد ببخشه می خواد خیلی راحت از منارش بگذره می خراد بهش حساس شه

و نظری که گفتم بیشتر از حرض من بود نسبت به AC نه چیز دیگه ای

توقع عذرخواهی هم نداشته باش عزیز !
عجب تربیتی!
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ;)
--------------------------------
خیلی هم استقبال میشه هر سال به یه جایی از تاریخ سفر کنیم:)ولی کاش سیستم مبارزات رو یه کمی تغییر بدن مثلا ضربات پا هم استفاده بشه ...
راست میگی، ضربات پا رو هم اضافه کنن خیلی خوب میشه :d البته به شرطی که دیگه شورشو در نیارن و بزنن تو خط کارته و این حرفا :d

در کل AC IV Black Flag از حیث گیم پلی که عالی بود، امیدوارم همین روند رو برای گیم پلی ادامه بدن بعلاوه یه مقداری رو داستان کار کنن (برن از اُستاد کوجیما یاد بگیرن یکم :d) و سرانجامی برای داستان دزموند :d
نه داداش شما به من بگی مزخرف چیزی نمیشه نمی خواد پستتو پاک کنی !

به حرف گربه سیاهه بارون نمیاد آره !
yahoo_3.gif
پاک نکردم، پاک کردن و اخطارشم دادن
نمیدونم نظر شخصیه شما عزیز بود که نه پاک شد نه برخورد یا قدرت درک یه عده رفته زیر خط فقر 8-|
الان اخطار بعدی رو هم نثارمون میکنن
yahoo_29.gif

آخرین ویرایش:
عزیز در مورد AC حرف میزنی باید نگران این باشی که من بهت حمله ور نشم :دی

اولا AC مثل CoD نیست که بیای هر چی دوست داری بارش کنی که مثلا هیچ فرقی با نسخه قبل نکرده!
بعضی از نسخه ها رو قبول دارم فرق خاصی نکرده ولی همون نسخه ها هم عالی ظاهر شدن!
ACI با ACII که دیگه همه میدونن چقدر فرق داره! ACII با AC brotherhood از نظر گیم پلی زیاد فرقی نکرد اما شخصیت پردازی و داستان و محیطش بطوری زیبا بود که هر کسی جلب خودش میکرد و این تغییر نکردن از ارزش بازی کم نمیکرد! ( به متای بازی مراجعه شود ) AC:R یک نسخه نسبتا ضعیف تر نسبت به قبلیا اما هنوزم اون حس اساسینی توش بود و محیط ها و شخصیت ها خیلی خوب بودن! و گیم پلی پیشرفت کرده بود و چیز های دیگه ای بهش اضافه شد! ACIII که از نظر تفاوت کل نسخه های سری رو توی جیبش میزاشت! گیم پلی کلا عوض شده بود و بسیار روون تر و بهتر شده بود! گرافیک بسیار بسیار بهتر شده بود و انجین بازی هم جدید شده بود! و یک انیمیشن تکراری از نسخه قبلی توش نبود ولی بر عکس نسخه های گذشته بدلیل طراحی بد مراحل و شخصیت پردازی افتضاح پر افت ترین نسخه بازی شد! ACIV هم که زمین تا آسمون با ACIII فرق داشت و کلا بازی از حال و هوای خشکی اومده بود تو دریا همین خودش اگه تفاوت نیست دقیقا چیه؟ گیم پلیشم که خیلی تغییر کرده بود و امکاناتی رو که این نسخه داشت نسخه قبلی حتی نصفشم نداشت!

بازیی که سالانه عرضه میشه رو نباید انتظار داشت که هر سال بخوان یک گیم پلی کاملا جدید واسش طراحی کنن چون هم وقتش نیست و هم مردم وقتی به یک گیم پلی عادت میکنن هرسال عوض کردنش یک اشتباه محضه! مثل این میمونه فیفا هرسال گیم پلیش عوض شه که اگه اینطوری بشه کسی سمتش نمیاد چون مردم هرسال نمیتونن با یک گیم پلی خودشونو عادت بدن!

بعدشم همین AC IV که شما میگی فرقی نکرده جز TOP 5 سال من بود و همینطور جز TOP 10 اکثر سایت ها و مجلات! و متای بازی هم گویای همه چیز هست!
موفق باشی :)

آهان حواست نبود حرف خوبی زدی

بازی که هر سالانه منتشر میشن

۱- مجبورش کردن ؟؟ دولت بهش فشار اورده ؟؟

۲- دلش برای طرفدارا میسوزه ؟؟

۳- ...

منم حرفم همینه چرا بازی باید سالانه منتشر شه ؟؟ چرا نباید با فاصله های ۲-۳ سال نباشه تا کیفیت بالا باشه بازیش ؟؟

AC IV هم اگه از داستانش چشم پوشی کنی میتونه جزو ۱۰ تا باشه ! اما داستان سری AC اونو از هر بازی متمایز کرده !

همون طوری که شما از متا میاری دلیل ، شما میگی AC III بسیار روون شده بودو گرافیکش بهتر شده درسته ؟؟ همین منتقدا ببین درباره ی باگ های خنده آور بازی چی میگن ! همینارو ببین که میگن AC 3 یکی از مزخرف ترین گیم پلی هارو داشت و اصلا گیرا و روون نبود ! میتونی نمره های متاشو هم با AC BR و AC II مقایسه کنی ! شخصیت پردازی مضحکانه هم خودت اشاره کردی !

AC R و AC III جدا کنی قبول دارم پیشرفت هایی داشته AC BR نسبت به IV از حیث گیم پلی و مشخصا گرافیک ( بازی ۳ سال گذشته دیگه گرافیک پیشرفت نکنه باید تعجب کرد ) ، اما اون صدماتی که زده IV به داستان AC هیچ نسخه ای نزد حتی AC 3 واسه همینه انقدر من کفری ام از این نسخه ! حرف منم فقط اون فن های این سری می فهمن که AC رو واسه اون داستان فوق العادش و شخصیت پردازی ناب الطاؤر و اتزیو عاشقش شدن نه این که هر سال گیم پلی یکم پیشرفت کنه یا یه داستان افتضاح مثل IV گندبزنه تو سری

- - -ویرایش - - -

عجب تربیتی!
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ;)

راست میگی، ضربات پا رو هم اضافه کنن خیلی خوب میشه :d البته به شرطی که دیگه شورشو در نیارن و بزنن تو خط کارته و این حرفا :d

در کل AC IV Black Flag از حیث گیم پلی که عالی بود، امیدوارم همین روند رو برای گیم پلی ادامه بدن بعلاوه یه مقداری رو داستان کار کنن (برن از اُستاد کوجیما یاد بگیرن یکم :d) و سرانجامی برای داستان دزموند :d

نه داداش شما به من بگی مزخرف چیزی نمیشه نمی خواد پستتو پاک کنی !

به حرف گربه سیاهه بارون نمیاد آره ! ;)

وقتی یه بازی با وجود عرضه سالانه کیفیت قابل قبولی داره، چرا باید n سال یه بار یه شماره بدن بیرون؟

مثل HL3 بشه خوبه؟ خوشحال میشید؟:دی

اگر هم فکر می کنید بازی پیشرفت نداشته، یکبار ACII رو بعد از ACIV بازی کنید، اوضاع قطعاً دستتون میاد. مگر این که تعمداً نخواهید که دستتون بیاد;)

وقتی یه بازی با وجود عرضه سالانه کیفیت قابل قبولی داره، چرا باید n سال یه بار یه شماره بدن بیرون؟

مثل HL3 بشه خوبه؟ خوشحال میشید؟:دی

اگر هم فکر می کنید بازی پیشرفت نداشته، یکبار ACII رو بعد از ACIV بازی کنید، اوضاع قطعاً دستتون میاد. مگر این که تعمداً نخواهید که دستتون بیاد;)
این رو طلا میگیریم! :d

نکته : یک سری دوستان وقتی بحث تکرار و پیشرفت نداشتن پیش میاد، با واژه ی ماموریت فرعی کلا آشنایی ندارن! حتی 1% ! وگرنه حتی به همون AC III هم انقدر گیر نمیدادن! :|

آهان حواست نبود حرف خوبی زدی

بازی که هر سالانه منتشر میشن

۱- مجبورش کردن ؟؟ دولت بهش فشار اورده ؟؟

۲- دلش برای طرفدارا میسوزه ؟؟

۳- ...

منم حرفم همینه چرا بازی باید سالانه منتشر شه ؟؟ چرا نباید با فاصله های ۲-۳ سال نباشه تا کیفیت بالا باشه بازیش ؟؟

AC IV هم اگه از داستانش چشم پوشی کنی میتونه جزو ۱۰ تا باشه ! اما داستان سری AC اونو از هر بازی متمایز کرده !

همون طوری که شما از متا میاری دلیل ، شما میگی AC III بسیار روون شده بودو گرافیکش بهتر شده درسته ؟؟ همین منتقدا ببین درباره ی باگ های خنده آور بازی چی میگن ! همینارو ببین که میگن AC 3 یکی از مزخرف ترین گیم پلی هارو داشت و اصلا گیرا و روون نبود ! میتونی نمره های متاشو هم با AC BR و AC II مقایسه کنی ! شخصیت پردازی مضحکانه هم خودت اشاره کردی !

AC R و AC III جدا کنی قبول دارم پیشرفت هایی داشته AC BR نسبت به IV از حیث گیم پلی و مشخصا گرافیک ( بازی ۳ سال گذشته دیگه گرافیک پیشرفت نکنه باید تعجب کرد ) ، اما اون صدماتی که زده IV به داستان AC هیچ نسخه ای نزد حتی AC 3 واسه همینه انقدر من کفری ام از این نسخه ! حرف منم فقط اون فن های این سری می فهمن که AC رو واسه اون داستان فوق العادش و شخصیت پردازی ناب الطاؤر و اتزیو عاشقش شدن نه این که هر سال گیم پلی یکم پیشرفت کنه یا یه داستان افتضاح مثل IV گندبزنه تو سری
[/SPOILER]

1- مجبور نیست! به نفعشه! نه جون من تو باشی یک عنوان سالانه بدی هر سال هم کلی فروش کنه هم طرفدارا رو راضی کنه هم جز بهترین های سال بشه هم متای بالای 85 بگیره واقعا چرا 3-4 سال یک بار بدی؟
تنها نسخه ای که خیلی مورد توهین قرار گرفت ACIII بود که واقعا هم ضعیف عمل کرد نسبت به نسخه های قبلی ولی دوباره AC IV جوری موفق ظاهر شد که یوبی فهمید هنوزم میتونه این سری رو مثل نسخه های اول پایدار نگهداره!

2- دلش واسه پولش میسوزه! منم اگه بودم بازی سالانه پر فروشمو نمیزاشتم 3 سال بعد عرضه کنم!

من که یکی از طرفدارای تعصبی بازی هستم دوست دارم عنوان هرساله بیاد! اگه سطح بازی هر سال در سطح AC IV باشه هر سال بیاد مهم نیست بازم میره توی TOP 5 من + TOP 5 سایتا و مجلات! مهم نیست 3 سال طولش بدن یا نه! ولی اگه مثل ACIII بخواد هر سال بده ترجیح میدم هر 2-3 سال بده!

پ.ن: یک چیز منتقدا رو خیلی دوست دارم اینه که مثل بعضی از دوستان نیستن که به کیفیت بازی دقت نمیکنن ولی میان به سالانه بودن اون گیر میدن! بازیی که بعد از 5 سال عرضه شده متای 80 میگیره ولی AC IV که بعد از یک سال عرضه شده متای 88-89 میگیره! ولی اگه یک سری از دوستان میومدن منتقد میشدن نمره 2-3 به بازی میدادن چون یوبی داره هر سال میده شیر میدوشه از بازی! خوب الان یوبی داره سو استفاده میکنه از بازیش به ما چه ربطی داره؟ ما که داریم حال میکنیم نوش جانش :|
مورد داشتیم طرف نه ACIII بازی کرده نه AC IV الان اومده از بحران گیمینگ و اینکه دنیای گیم داره به چه سویی حرکت میکنه با سالانه عرضه شدن AC حرف میزنه :|

آخرین ویرایش:
1- مجبور نیست! به نفعشه! نه جون من تو باشی یک عنوان سالانه بدی هر سال هم کلی فروش کنه هم طرفدارا رو راضی کنه هم جز بهترین های سال بشه هم متای بالای 85 بگیره واقعا چرا 3-4 سال یک بار بدی؟
تنها نسخه ای که خیلی مورد توهین قرار گرفت ACIII بود که واقعا هم ضعیف عمل کرد نسبت به نسخه های قبلی ولی دوباره AC IV جوری موفق ظاهر شد که یوبی فهمید هنوزم میتونه این سری رو مثل نسخه های اول پایدار نگهداره!

2- دلش واسه پولش میسوزه! منم اگه بودم بازی سالانه پر فروشمو نمیزاشتم 3 سال بعد عرضه کنم!

من که یکی از طرفدارای تعصبی بازی هستم دوست دارم عنوان هرساله بیاد! اگه سطح بازی هر سال در سطح AC IV باشه هر سال بیاد مهم نیست بازم میره توی TOP 5 من + TOP 5 سایتا و مجلات! مهم نیست 3 سال طولش بدن یا نه! ولی اگه مثل ACIII بخواد هر سال بده ترجیح میدم هر 2-3 سال بده!

پ.ن: یک چیز منتقدا رو خیلی دوست دارم اینه که مثل بعضی از دوستان نیستن که به کیفیت بازی دقت نمیکنن ولی میان به سالانه بودن اون گیر میدن! بازیی که بعد از 5 سال عرضه شده متای 80 میگیره ولی AC IV که بعد از یک سال عرضه شده متای 88-89 میگیره! ولی اگه یک سری از دوستان میومدن منتقد میشدن نمره 2-3 به بازی میدادن چون یوبی داره هر سال میده شیر میدوشه از بازی! خوب الان یوبی داره سو استفاده میکنه از بازیش به ما چه ربطی داره؟ ما که داریم حال میکنیم نوش جانش :|
مورد داشتیم طرف نه ACIII بازی کرده نه AC IV الان اومده از بحران گیمینگ و اینکه دنیای گیم داره به چه سویی حرکت میکنه با سالانه عرضه شدن AC حرف میزنه :|

ببخشد با من که نیستید ؟؟ در اون جمله ی آخرتون چون اگه با من هستید یه طور دیگه صحبت کنم !

این سطح که شما میگین یعنی چی ؟؟ یعنی داستان مضحک این سری هم در سطح AC بوده اصلا ؟؟

بعد این که یه شرکت بازیشو از متای بالای ۹۰ بکشونه با R،3 و IV زیر ۹۰ سطح بالاییه ؟؟ در حالی که میتونه با یه تاخیر بازی بسازه با ایده هایی که داستان رو حفظ کنه ، ایده های غنی داشته باشه و پیشرفت خوبی داشته باشه طوری که متاش بالای ۹۰ و خورده ای باشه ؟؟ بازی تو رنج ۸۰ که کار مشکلی نیست برای اکثر شرکتا ! ( اشاره به متای ۸۰ AC R و ۳ و متای ۸۰ و خورده ایه AC BF )

یعنی شما این که یوبی جیبپو پر پول کنه و از سود سالیانش نگذره با این که با تاخیر عرضه بشه اما یه بازی در سطح AC II باشه عوض میکنی ؟؟

نیازی میست مثل HL3 هم بشه ، نمونه بارزش همین سری آنچارتد که با تاخیر مناسب و وقت گذاری و یکم از سود شرکت زدن متای فوق العاده ای داشته باشه ! هر ۳ تاش!

البته معلومه نباید شرکتی مثل ناتی داگ رو با یوبی مقایسه کرد !

این رو طلا میگیریم! :d

نکته : یک سری دوستان وقتی بحث تکرار و پیشرفت نداشتن پیش میاد، با واژه ی ماموریت فرعی کلا آشنایی ندارن! حتی 1% ! وگرنه حتی به همون AC III هم انقدر گیر نمیدادن! :|
ملاک یه عده:
بازی هر سال میاد = آشغال و تکراری
بازی 2-3 سال یه بار میاد = خیلی خوب
بیشتر از 2-3 سال = شاهکار

آخه اگه یه گرو 20-30 نفره میومد هر سال یه بازی میساخت و عرضه میکرد باز یه حرفی ولی:
The main games in the franchise were developed by Ubisoft Montreal for the single player and Ubisoft Annecy for the multiplayer
Assassin's Creed - Wikipedia, the free encyclopedia
سینگل سری اصلی رو Ubisoft Montreal میسازه که بیش از 2100 کارمند داره:
Ubisoft Montreal opened in 1997 and today employs over 2,100 employees in Montreal.
Ubisoft Montreal - Wikipedia, the free encyclopedia
نه اینکه بگم همشون دارن رو این بازی کار میکنن (شایدم میکنن نمیدونم :d) ولی مطمئنا 20-30 نفر نیستن!
بخش مولتی هم که دست Ubisoft Annecy هست
میخواد هر سال بیاد میخواد میخواد کلا نیاد برای من که پایرتش میکنم هیچ فرقی نداره:d
آخ گفتی، طرف پایرتشو پایرت میکنه (ببین تا چه حد مُفت در میاد :d) و لذتشم میبره، بازم میاد به Ubisoft ایراد میگیره و دیگران رو احمق خطاب میکنه 8-|

ناظما هم که ... ولش کن هیچی نگم بهتره :d

آخرین ویرایش:
من از برخی سخنان، چیزهایی یافتم که اگه پنجاه بار دور دنیا را می گشتم و شونصد بار کتابهای کتابخونه واشنگتن را می خوندم، همچین چیزهایی را یاد نمی گرفتم!!
بازی ساختن با متای 80 خورده ای مثلا 88 مربوط به AC IV کار خیلی ساده هست که خیلی از شرکت ها می تونن انجام بدن!!8-| داریم می بینیم که هرسال خروار خروار با متای 88 میاد!!

طرف خیلی خوشگل اومده به افرادی که این بازی را دوست دارن و می خرنش، مستقیم میگه احمق (!) . از اون ور هم خیلی شیک می گه همینی که هست و انتظار عذرخواهی نداشته باشید!! دم مسئولین گرم!!:)

پ.ن : لیست سیاه هم از نعمات بزرگیست که به ما اعطا شده است! قدرش را بدانیم و به خوبی از آن بهره ببریم:دی

ببخشد با من که نیستید ؟؟ در اون جمله ی آخرتون چون اگه با من هستید یه طور دیگه صحبت کنم !

این سطح که شما میگین یعنی چی ؟؟ یعنی داستان مضحک این سری هم در سطح AC بوده اصلا ؟؟

بعد این که یه شرکت بازیشو از متای بالای ۹۰ بکشونه با R،3 و IV زیر ۹۰ سطح بالاییه ؟؟ در حالی که میتونه با یه تاخیر بازی بسازه با ایده هایی که داستان رو حفظ کنه ، ایده های غنی داشته باشه و پیشرفت خوبی داشته باشه طوری که متاش بالای ۹۰ و خورده ای باشه ؟؟ بازی تو رنج ۸۰ که کار مشکلی نیست برای اکثر شرکتا ! ( اشاره به متای ۸۰ AC R و ۳ و متای ۸۰ و خورده ایه AC BF )

یعنی شما این که یوبی جیبپو پر پول کنه و از سود سالیانش نگذره با این که با تاخیر عرضه بشه اما یه بازی در سطح AC II باشه عوض میکنی ؟؟

نیازی میست مثل HL3 هم بشه ، نمونه بارزش همین سری آنچارتد که با تاخیر مناسب و وقت گذاری و یکم از سود شرکت زدن متای فوق العاده ای داشته باشه ! هر ۳ تاش!

البته معلومه نباید شرکتی مثل ناتی داگ رو با یوبی مقایسه کرد !
منظورم کلی بود و شما نبودی! یک سری آدمو دیدم که میومدن جوری در مورد سری AC نظر میدادن بعد که ازشون میپرسیدی میگفت من از AC R ولش کردم و حتی یک دقیقه هم AC IV بازی نکردم بعد میاد از یوبی هم شکایت داره :|

بعدشم داستانشم اونقدرا که شما میگی افتضاح نیستا! شما دوست داری داستان یک دنبال داشته باشه و همیشه در سطح ACII باشه! ولی دیگه این سری از این حالت در اومده و هر سال یک جایی هست!
من چون کلا آدم داستان بازی نیستم به داستان توجه زیادی ندارم و اگه گیم پلی بازی خوب باشه داستان توش غرق میشه برام! همین AC IV چه داستانش شاهکار میوبد چه افتضاح هیچ فرقی واسم نمیکرد چون همش دنبال دریا گردی و چیز های فرعی بودم و مراحل اصلی داستانی بازی رو بعد از مدت خیلی زیادی تموم کردم و هیچ تمایلی بهش نداشتم! این مراحل فرعی و ... بود که تونست بازی رو بالا بکشه نه مراحل اصلی داستانیش! مطمئن باش اگه اون موارد غیر از بخش داستانیش رو نمیداشت الان یک چیزی میشد در حد همون ACIII

والا شما خیلی داستان برات مهمه دیگه باید این سری رو بزاری کنار چون کلا این سری واسه داستان ساخته نشده! چون بیشتر لذت بازی به گیم پلی و بخش فرعیشه که کلا جدا از بخش داستانیش هست!

اتفاقا متای بالای 80 کی گفته اونقدری سادس ؟ همین Infamous بعد از چند سال اومد متاش شد 81! RYSE با اون همه قمپز متاش 60 اون Killzone و ... ـم همینطور! همشون نسبت به نسخه های قبلیشون افت شدید متا داشتن اما سری AC که هر سال عرضه میشه همون ACIII ـش متاش زیر 80 نیومد! متای آخری هم 88 هست!

بازی هم از همه نظر حالا شاید بغیر از داستان در سطح بسیار بالایی قرار داشت مطمئنن! من ترجیح میدم هر سال یک بازیی مثل این بازی کنم تا اینکه 3-4 سال صبر کنم و یک شاهکاری مثل AC II رو بازی کنم :) بنظرم نمیرزه! با اینکه هنوزم که هنوزه AC II بهترین بازی سری و همینطور یکی از بهترین بازی های عمرمه ولی عرضه سالیانه بازی رو اگه در این سطح ادامه پیدا کنه یبشتر از هر چیز دوست دارم :)

در مورد جمله آخرتونم بگم ناتی داگ که شرکت نیست استدیو بازی سازیه! استدیو بازی سازی رو که با شرکت یوبی سافت مقایسه نمیکنن!
اگه منظورت با Ubi Montreal هست بعله نسبت به این استدیو خیلی جلوتر هست ولی Ubi montreal شاهکار هایی داده که هیچ وقت من یکی فراموشون نمیکنم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or