Ubisoft: تا زمانی که مردم میخواهند، باید احمق باشیم اگر هر سال AC نسازیم

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft هنوز نسل قبل را رها نکرده است. آنها تا سالها از کنسول های نسل قبل ( PS3 و XB360 ) پشتیبانی خواهند کرد. AC IV همزمان هم برای نسل فعلی و هم برای نسل قبل عرضه شد، Watch Dogs هم همین روش رو در پیش خواهد گرفت. قبل از این که Lionel Raynaud ورژن PS4، XB1 و PC بازی Assassin’s Creed Unity تایید کند، نظراتش درباره ساپورت نسل قبل باعث شد که شایعات درباره ساخت Assassin’s Creed جدید برای نسل قبل قوت بگیرد.
او گفت :"ما برای PS3 و XB360 امسال بازی عرضه میکنیم، همان طور برای سال بعد بازی داریم. ما میخواهیم برای کسانی که از کنسول های نسل قبل استفاده میکنند بازی ارایه کنیم. Blag Flag یک نمونه بود، اما نمی تواتم اون رو یک بازی میان نسلی خطاب کنم; زیرا برخی از ویژگی های آن مختص نسل فعلی بود."

Raynaud در پاسخ به این که آیا ساخت بازی برروی نسل قبل محدودیت هایی برای نسل فعلی ایجاد میکند یا نه، شانه انداخت و گفت:"این یک انتخاب است - حتی وقتی تصمیم به ساخت بازی برروی هر دو نسل میکنید، محدودیت ها در صورتی که نسخه نسل بعدی را به عنوان نسخه اصلی انتخاب کنید، کم تر میشود - پیش خودتون می گین که ممکن هست در صورت ساخت بازی برروی دو نسل، از همه مزایا استفاده نکنید، اما باز هم از بازی که قبلا در نسل قبل ساختید بهتر خواهد شد. اما ما برای WD و AC IV انتخاب نداشتیم و به خاطر همین نتوانستیم همه چیز را در بازی قرار دهیم."

او در ادامه اظهار داشت که بازی های یوبیسافت در بخش صوتی در بین بازی های لانچ PS4 و XB1 برتر بودند :"تیمی که برروی نسخه ی نسل بعدی Blag Flag کار میکرد، به تجاربی دست یافت و این روند ادامه دارد. این تنها در ارتباط با گرافیک نیست، بلکه به ارتباطات و بخش انلاین که در نسل بعد بسیار نقش مهمی هست، ربط دارد. این به ما اجازه میدهد تا تجارب جدید خلق کنیم. این مستلزم یک مدت زیادی هست. زیرا نسل جدید پتانسیل بالایی دارد و ماهر شدن و پیشرفت کردن در آن زمان میبرد."

Raynaud نتوانست درباره ی AC جدید بحث کند، اما درباره ی فشار و اجبار برای عرضه بعضی از بازی ها در هرسال گفت:" ما قادر هستیم هر سال به مردم یک AC جدید ارایه دهیم، چون اونها یک AC برای هر سال میخواهند و تا وقتی که این واقعیت وجود دارد، ما باید احمق باشیم که این نیاز را بر طرف نکنیم. اما این فشار زیادی را برروی ما قرار میدهد؛ زیرا باید چیزی بسازیم که نا امید کننده نباشد. "
" باید هسته ی این سری رو با ارز ش نگه داریم و باید درک درست و بالایی از آنچه که این سری نیاز دارد داشته باشیم، چیز های جدید خلق کنیم. در در نهایت برای این که یک Assassin واقعی داشته باشیم، باید در دنیایی که ساختیم خودمان را قرار دهیم. "

Blag Flag در نوامبر سال قبل برای PC و PS4 و XB1 و در اکتبر همان سال برای Wii U و PS3 و XB360 عرضه شد. Watch Dogs نیز در تاریخ 27May عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
معلومه هیچی از حرفام نفهمیدی، من منظورم تفاوت تو داستان بود نگفتم داستانش خوبه یا بد! چون بازیو یکم رو PS3 رفتم و بعدش فروختم و الان هم میخوام برای PS4 بخرم، هنوز کامل نرفتمش که بخوام بگم خوبه یا بد ولی هر چی که هست داستانش همون داستان شماره قبلیاش نیست، هست؟

اونجوری باشه بازی ورزشی از همه بازی ها بدتره، هر سال مثل پارسال!!! ولی اینطوری هست؟ نه، اونایی که حرفه ای دنبالش میکنن متوجه تفاوتاشون میشن

در مورد فهمیدن داستان هم میخوای سیر تا پیاز داستانو از AC اول تا آخر AC III که رفتمو برات توضیح بدم؟ از داستان دزموند گرفته تا داستان خود ACها؟
شما اصلا میدونستی که مشکل اصلی تو زمان دزموند تمپلارها نبوده؟ اصلا میدونستی موضوعِ نابودی کل زمین و انسان ها مطرح بوده؟ واقعه ای که زمانیکه those who came beforeها بودن یه بار اتفاق افتاده بوده؟

شما طبق گفته خودت حتی پول کپیشم نمیدی چه برسه به اورجینالش، دردت چیه؟ ما دوست داریم، میخریم، بازیشم میکنیم، شما نمیخوای نه بخر نه بازی کن
خوبه منم بگم هر کی هر سال پول پای NBA میده احمقه و امیدوارم سازندش کلا ورشکست شه و همچین آشغالی نسازه؟
به نظر من بازی ورزشی مزخرفی بیش نیست ولی من که نه پول میدم نه بازی میکنم چی کار دارم که بیام به دیگران توهین کنم؟

تعجب میکنم که شما تا حالا با این طرز صحبتتون هیچ اخطاری نگرفتید!!!

جالبیش اینه که من با بازی های ورزشی حتی عشقم یعنی NBA2K مشکل دارم !

باید هر سال بجای این که یه بازی ورزشی جدید با یه سری تغییرات کوچیک بیاد یه BASE بدن و هر سال با قیمت کم مثل ۱۵-۲۰ دلار با یه پچ کاملش کنن ! اما شرکت ها می خوان ۶۰ دلار ۶۰ دلار پول به جیب بزنن !

من اصلا واسم پول بازی مهم نیست ، گند زده شدن به سری واسم مهمه ، چون اونقدری که سری AC دوست داری ۱۰ برابرش کن میشه علاقه ای که من دارم نسبت به AC اما به این وضعیت که پیش میره میرسه به همون POP ببین کی گفتم :| من دارم واسه سری مورد علاقم جوش می خورم !

ازت سوالی دارم !
این که بیان تو نسخه ی بعدی داستان بسازن طرف یه آدم تو مسابقه POKER برنده میشه با یه اتفاقاتی اساسین میشه از این راه ، این شد داستان ؟؟ اینطوری که هیچ وقتداستان تکراری نداریم که انقدر اتفاق هست :| این که داستانش مثل قبلیا نباشه مگه دلیل بر اینه که چه کار خوبی کردی یوبی ! یه داستان جدید درست کردی که کلا از اصالت AC دور شده ! نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه :| هر دلیلی نمی تونه دلیل بر ایجاد یه داستان باشه اما از اون جایی که جیب یوبی باید پر باشه ، با هر دلیلی حتی دلیلی که به سری آسیب برسونه ، بازی باید ساخته شه !

- - -ویرایش - - -

باشد که ملت رستگار شوند (از لحاظ فکری هم رشد کنن برای من بسه):|
عزیز من
کوبوندن یه کمپانی برای خراب کردن سری مورد علاقت تو رو پروفشنال نمیکنه:)
من خودم قبول دارم نوبم ولی اونایی که فکر میکنن با تخریب چیزای بزرگ خودشون بزرگ میشن از منم نوب ترن8-|
صرف اینکه شما از روند جلو رفتن داستان یه سری خوشت نمیاد دلیل نمیشه به سازنده و هر کسی که دوستش داره توهین کنی:-b

پ.ن: از هر کسی که ناراحت شده معذرت میخوام ولی قصد من ناراحت کردن شما نبود. نصیحت دوستانه بود;)

جلو رفتن داستان ؟؟ بابا کاش حداقل مثل AC 3 داستان جلو می رفت نه این که داستان صدمه می خورد ! :|

مطمن باش با حرف من هم کمپانی خراب نمیشه که بخوام نشون بدم پروفشنالم :|

یه نیگا به سیاست های یوبی بنداز ! هر دو دقیقه یه بار WATCH DOGS تاخیر میخوره میگن پسرفت کرده از لحاظ گرافیکی و ... هنوز بازی کامل نشده میگه به فکر ساخت WD2 هستیم

من چیکار کنم آخه :|

من از این حرفا ناراحت نمیشم ! چون عادت کردم به کسایی که چشمشون رو بستن میگن :

یوبی بسازه یعنی عالیه ! :|

جالبیش اینه که من با بازی های ورزشی حتی عضقم یعنی NBA2K مشکل دارم !

باید هر سال بجای این که یه بازی ورزشی جدید با یه سری تغییرات کوچیک بیاد یه BASE بدن و هر سال با قیمت کم مثل ۱۵-۲۰ دلار با یه پچ کاملش کنن ! اما شرکت ها می خوان ۶۰ دلار ۶۰ دلار پول به جیب بزنن !

من اصلا واسم پول بازی مهم نیست ، گند زده شدن به سری واسم مهمه ، چون اونقدری که سری AC دوست داری ۱۰ برابرش کن میشه علاقه ای که من دارم نسبت به AC اما به این وضعیت که پیش میره میرسه به همون POP ببین کی گفتم :| من دارم واسه سری مورد علاقم جوش می خورم !

ازت سوالی دارم !
این که بیان تو نسخه ی بعدی داستان بسازن طرف یه آدم تو مسابقه POKER برنده میشه با یه اتفاقاتی اساسین میشه از این راه ، این شد داستان ؟؟ اینطوری که هیچ وقتداستان تکراری نداریم که انقدر اتفاق هست :| این که داستانش مثل قبلیا نباشه مگه دلیل بر اینه که چه کار خوبی کردی یوبی ! یه داستان جدید درست کردی که کلا از اصالت AC دور شده ! نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه :| هر دلیلی نمی تونه دلیل بر ایجاد یه داستان باشه اما از اون جایی که جیب یوبی باید پر باشه ، با هر دلیلی حتی دلیلی که به سری آسیب برسونه ، بازی باید ساخته شه !
در مورد داستان قبول دارم که داره اُفت میکنه (البته بیشتر AC III مد نظرمه چون هنوز AC IV رو کامل بازی نکردم) ولی دیگه دلیل نمیشه کل سریو ببری زیر سوال، حداقل تو هر سری کلی تغییرات تو گیم پلیش هست، من که راضیم

اصل حرف من با شما سر AC نیست، شما مستقیما به من و بقیه کسانی که هر سال مشتاق سری جدید AC هستن توهین کردی، مستقیما احمق خطاب کردی!
الهی بمیرم برات یوبی که تو اینقدر به فکر مخاطبی و اصلا هم به فکر جیب خودت نیستی ...

اشکمو در آوردی ای بزرگوار ... چقدر تو خوبی ای شیردوش قهار ...
آها! اونوقت امثال 343، بانجی، ND و ... همه برای رضای دل خدا و شادی دل من و شما بازی میسازن لابد؟

چه حرفایی که نمیخونه آدم بعضی وقت ها ...

آخرین ویرایش:
الهی بمیرم برات یوبی که تو اینقدر به فکر مخاطبی و اصلا هم به فکر جیب خودت نیستی ...

اشکمو در آوردی ای بزرگوار ... چقدر تو خوبی ای شیردوش قهار ...

در مورد داستان قبول دارم که داره اُفت میکنه (البته بیشتر AC III مد نظرمه چون هنوز AC IV رو کامل بازی نکردم) ولی دیگه دلیل نمیشه کل سریو ببری زیر سوال، حداقل تو هر سری کلی تغییرات تو گیم پلیش هست، من که راضیم

اصل حرف من با شما سر AC نیست، شما مستقیما به من و بقیه کسانی که هر سال مشتاق سری جدید AC هستن توهین کردی، مستقیما احمق خطاب کردی!

آها! اونوقت امثال 343، بانجی، ND و ... همه برای رضای دل خدا و شادی دل من و شما بازی میسازن لابد؟

چه حرفایی که نمیخونه آدم بعضی وقت ها ...

همینایی که شما میگین هم میتونن هر سال بازی بسازن :|

به نظر من در صورتی که بازی افت نکند و با کیفیت باشه چه اشکال داره سال به سال یک نسخه ازش ساخته بشود. کی بدش میاد سال به سال یک نسخه از رزیدنت ساخته بشه(در صورت حفظ کیفیت)

همینایی که شما میگین هم میتونن هر سال بازی بسازن :|
چه ربطی به بحث من و شما داشت؟ اون آقا گفت Ubisoft برای پول بازی میسازه منم گفتم مگه بقیه برای چیز دیگه ای بازی میسازن؟
یه چیزی گفتی تموم شد رفت ولی دیگه لطف کن اینجوری توهین نکن به کسی!
به من که بدجوری برخورد واسه همینم تند جوابتو دادم!

اساسین قرون وسطی ایتالیا ساخته شد ، اساسین جنگل های آمازون ساخته شد ، اساسین انقلاب امریکا ساخته شد ، دزد دریاییش ساخته شد ، الان میخوان ببرنش مصر ، اساسین فراعنه هم میسازن ، این بازی خیلی وقته اصل و نصب خودش رو به کل از دست داده چند سری داستان روایت تقریبا عقلانی از سری قبلش ارایه داد بعد همه چی شیر تو پلنگ شد . جالبیش اینجاست که این بشر که تو دوران و عصر حال زندگی میکنه تمام dna و خاطرات هفت جد و آبادشو با خودش حمل می کنه ، جد و آبادی که هر کدومشون ی سر این دنیا بودن و هیچ ربطی به هم نداشتن و ندارن . بعد این یک کاره میره تو خاطرات تمام این ادما از ایتالیا گرفته تا حنگل امازون و کشتی و خزینه و مستراح .

چه ربطی به بحث من و شما داشت؟ اون آقا گفت Ubisoft برای پول بازی میسازه منم گفتم مگه بقیه برای چیز دیگه ای بازی میسازن؟
یه چیزی گفتی تموم شد رفت ولی دیگه لطف کن اینجوری توهین نکن به کسی!
به من که بدجوری برخورد واسه همینم تند جوابتو دادم!

من هنوز رو حرفم هستم درباره AC ! دیگه حوصله ندارم بحث کنم ، هیچ کدوم هم با دلیل نگفتین چرا حرفای من غلطه

در کل من دیگه AC نمی خرم بعد از BR ، مگه این که برگرده به اون اصالت قبلیش !

احمق نیستم الکی جیب یه سری رو پر کنم !

اینو بگم مثلا وقتی من برای محصولات ناتی داگ پول می دم تازه به همراه پول DLC و ... میدونم این شرکت کم کم ۲ سال برای بازیش زحمت کشیده و ...

و یا GTA و از این قبیل بازیا که کم کم ۲ سال زحمت کشیدن

در کل صلاح کار خودتون میدونین من فقط از سری اعصابم خورد شد که گند خورده بهش و من عاشقش بودم یه زمانی !

یوبی خیلی خوب کار میکنه ؟؟

اوکی

میشه شما بگین تفاوت های AC 2 AC:BR AC:R AC3 AC IV AC:LE AC جدید تر جدید تر و جدید ترش ؟؟

شما وقت بزار بازی کن تا به تفاوت هاش پی ببری دوست عزیز
فروش Black Flag عالی بود بازی خیلی خوبی هم از آب درومد دلیلی نداره ادامه ندن!

کی حرف از شخصیت زد الان که دور ور میداری رفیق LeBron James 6؟!
من گفتم بازی خیلی لذت بخش و البته خوش ساخته که هست. Black Flag با ارائه یه گیم پلی خیلی خوب تو یه محیط واقعا بزرگ و غنی منو ساعت های پای خودش نگه داشت. از همون به قول جنابعالی قایق سواریش(!) و فاکتور های مربوط به اون مث اپگرید کردن و جنگ با کشتی های دیگه(که واقعا لازم نیست بگم چقدر لذت بخش بود) بگیر تا گنج و ایتم هایی که گوشه و کنار نقشست و انواع و اقسام ماموریت ها و ریوارد هاشون و خیلی چیزای دیگه که به شدت گیمر رو ترغیب میکنه همینجور بازیش کنه و خسته نشه! و در کنار اینا گرافیک و موسیقی فوق العاده بازی هم لذتشو خیلی بیشتر میکنه
عملا غیر از داستان نمونه کاملی از تکامل هست این بلک فلگ! همه چیزش نسبت به 3 "کم یا زیاد" پیشرفت کرده. حالا تغییرات جزئی مثل نحوه کنترل کاراکتر و ایتم های مورد استفادش یا تغییرات عظیم مثل همون کشتی سواری. فک کنم 90 درصد کسایی که 3 و 4 رو بازی کردن بیشتر از کل زمانی که 3 رو بازی کردن تو بلک فلگ فقط داخل دریا بودن
ولی خب شکی نیست که فاصله گرفته از نسخه های قبلیش(بیشتر به خاطر داستانش. مخصوصا شخصیت اصلی!) و شاید هم برای همین بوده که اولش اسمش فقط Black Flag بوده و بعدا یه iv هم تهش اضافه کردن.عملا غیر این مورد هیچ چیزی نیست که بشه تو سر "درفش سیاه" کوبید.

من هنوز رو حرفم هستم درباره AC ! دیگه حوصله ندارم بحث کنم ، هیچ کدوم هم با دلیل نگفتین چرا حرفای من غلطه

در کل من دیگه AC نمی خرم بعد از BR ، مگه این که برگرده به اون اصالت قبلیش !

احمق نیستم الکی جیب یه سری رو پر کنم !

اینو بگم مثلا وقتی من برای محصولات ناتی داگ پول می دم تازه به همراه پول DLC و ... میدونم این شرکت کم کم ۲ سال برای بازیش زحمت کشیده و ...

و یا GTA و از این قبیل بازیا که کم کم ۲ سال زحمت کشیدن

در کل صلاح کار خودتون میدونین من فقط از سری اعصابم خورد شد که گند خورده بهش و من عاشقش بودم یه زمانی !
شما اصلا میفهمی من چی میگم؟ چرا خودتو میزنی به کوچه علی چپ؟
برای من اصلا مهم نیست که نظر شما در مورد AC چیه

حرف من اینه:
شما به چه حقی توهین کردی به من و بقیه مشتاقای بازی؟

بازم بزرگتر بنویسم
یا اُفتاد؟

شما اصلا میفهمی من چی میگم؟ چرا خودتو میزنی به کوچه علی چپ؟
برای من اصلا مهم نیست که نظر شما در مورد AC چیه

حرف من اینه:

بازم بزرگتر بنویسم
یا اُفتاد؟

من نظو خودمو گفتم حالا به هرکی توهین شده نمیدونم می خواد ناراحت بشه می خواد ببخشه می خواد خیلی راحت از منارش بگذره می خراد بهش حساس شه

و نظری که گفتم بیشتر از حرض من بود نسبت به AC نه چیز دیگه ای

توقع عذرخواهی هم نداشته باش عزیز !

متشكر از خبر،بايد بگم كه يك كارخونه يا شركت بايد ديوانه باشه كه محصولى كه احتمال سود كردنش ١٥٠٪ هست رو كنسل كنه
بازى هايى مثله AC و CoD محال كنسل بشن

یوبی خیلی خوب کار میکنه ؟؟

اوکی

میشه شما بگین تفاوت های AC 2 AC:BR AC:R AC3 AC IV AC:LE AC جدید تر جدید تر و جدید ترش ؟؟
عزیز در مورد AC حرف میزنی باید نگران این باشی که من بهت حمله ور نشم :دی

اولا AC مثل CoD نیست که بیای هر چی دوست داری بارش کنی که مثلا هیچ فرقی با نسخه قبل نکرده!
بعضی از نسخه ها رو قبول دارم فرق خاصی نکرده ولی همون نسخه ها هم عالی ظاهر شدن!
ACI با ACII که دیگه همه میدونن چقدر فرق داره! ACII با AC brotherhood از نظر گیم پلی زیاد فرقی نکرد اما شخصیت پردازی و داستان و محیطش بطوری زیبا بود که هر کسی جلب خودش میکرد و این تغییر نکردن از ارزش بازی کم نمیکرد! ( به متای بازی مراجعه شود ) AC:R یک نسخه نسبتا ضعیف تر نسبت به قبلیا اما هنوزم اون حس اساسینی توش بود و محیط ها و شخصیت ها خیلی خوب بودن! و گیم پلی پیشرفت کرده بود و چیز های دیگه ای بهش اضافه شد! ACIII که از نظر تفاوت کل نسخه های سری رو توی جیبش میزاشت! گیم پلی کلا عوض شده بود و بسیار روون تر و بهتر شده بود! گرافیک بسیار بسیار بهتر شده بود و انجین بازی هم جدید شده بود! و یک انیمیشن تکراری از نسخه قبلی توش نبود ولی بر عکس نسخه های گذشته بدلیل طراحی بد مراحل و شخصیت پردازی افتضاح پر افت ترین نسخه بازی شد! ACIV هم که زمین تا آسمون با ACIII فرق داشت و کلا بازی از حال و هوای خشکی اومده بود تو دریا همین خودش اگه تفاوت نیست دقیقا چیه؟ گیم پلیشم که خیلی تغییر کرده بود و امکاناتی رو که این نسخه داشت نسخه قبلی حتی نصفشم نداشت!

بازیی که سالانه عرضه میشه رو نباید انتظار داشت که هر سال بخوان یک گیم پلی کاملا جدید واسش طراحی کنن چون هم وقتش نیست و هم مردم وقتی به یک گیم پلی عادت میکنن هرسال عوض کردنش یک اشتباه محضه! مثل این میمونه فیفا هرسال گیم پلیش عوض شه که اگه اینطوری بشه کسی سمتش نمیاد چون مردم هرسال نمیتونن با یک گیم پلی خودشونو عادت بدن!

بعدشم همین AC IV که شما میگی فرقی نکرده جز TOP 5 سال من بود و همینطور جز TOP 10 اکثر سایت ها و مجلات! و متای بازی هم گویای همه چیز هست!
موفق باشی :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or