Twisted Metal

اهم اهم باز هم رسیدیم به خدمتتون [2]

i217712_95v.jpg

بدون شرح دیگه :دی

آخرین ویرایش:
کسی این بازیو خریده؟؟؟؟؟؟؟اگه زیر 110 خریده یا جایی برا خرید با این قیمت سراغ داره خبر بده ما هم بخریم.البته لطفا.
dc می ده دورو بره 130-125-140,این قیمتم بالا هست راستش.
منتظریم
ممنون

بازی تو ایران نیامده است و اون عکس فیک میباشد.اگر هم امده باشه باید حتما یک نفر از امریکا یا کانادا اورده باشه .ولی پخش عمده تو ایران نشده چون بازی تو دبی هم نیامده است ..همچنان باید صبر کرد.

بازی تو ایران نیامده است و اون عکس فیک میباشد.اگر هم امده باشه باید حتما یک نفر از امریکا یا کانادا اورده باشه .ولی پخش عمده تو ایران نشده چون بازی تو دبی هم نیامده است ..همچنان باید صبر کرد.

حـــــــــــــــــالـــــــــــــــــــــــــا :دی !

سخت نگیرید بسیار بازی جالبی است :دی .. !

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

ببین به کجا رسیدیم ....
اینم از محاسنات اینجاست دیگه ... 140 هزار پول برای 1 دونه بازی

140 کجا بود :دی .... بیا پایین !

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

فیک چی ؟ بوق چی ؟ :)) مسافری رسیده ... من بیکارم برم قاب بازی رو با همه چیش بگیرم ؟

فیک چی ؟ بوق چی ؟ :)) مسافری رسیده ... من بیکارم برم قاب بازی رو با همه چیش بگیرم ؟[/QUOTE]
من هم گفتم اگر اورده باشن از امریکا یا از کانادا اوردن دیگه :d
راستی یادم رفت عکس با نام کاربری از خود دیسک و دفترچه بزار اقا محمد :d

آخرین ویرایش:
اقا بازی هنوزم دست کسی نرسیده؟:-/

رسیده دست من :))

نقد آخرین تریلر که دیدم و برای بچه ها توضیح بدم !

_____________________________________________________________________________________

به نظر میاد برای نشانه گیری زیاد مشکلی نداره ... خودکاره به احتمال زیاد در یک درجه هایی

جاده ها به صورت 4 فصل است

ماشین ها سرعتشون خیلی مناسبه نسبت به گیم پلی سریع بازی .. هیجان غوغا می کنه

در بعضی از اوقات می تونی موشک ها رو جاخالی بدی اگر Drift خوب باشه یا سریع عمل کنی

می تونی به زیر Boss ها بری ( دقیقن زیر شون )

با هلکوپتر یه خورده کنترل سخت تره ..

تنوع سلاح بسیار زیاد ..

ماشین های خود قابل Customize کردن است ( ماشین پلیس هم داره )

هلکوپتر ها یک قدرتی دارند می تونند ماشین رو بلند کنند

شدت ضربه ایی که می زنید با عدد نشان داده میشه مثلا 10 مقدار از جان ماشین کم شده یا بیشتر

دمو های بسیار جالب

باس های سخت و جالب

هوش مصنوعی فراتر از یک هوش ...

مدل ماشین بزرگ داره ..

یه سری سلاح ویژه فقط مخصوص همون خودرو دارید

یه سری ماشین های سخت داره مثل Jujjdement ..

مود های بازی خیلی جالبه

مشکل آنلاین هم برطرف میشه به زودی زود زود .. ( تا بیایم به سینگلش عادت کنیم همه چی دستمون بیاد )

دارای Split - Screen تا چهار نفر

_____________________________________________________________________________________

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or