Twisted Metal

ERROR MATCHMAKING . سرعت نت شبانه كه تركيده . نداشتن حجم . 6 روز مونده ! دو هفته سه هفته مونده به خود بازي !
دارم چرتكه مي اندازم انگار نمي صرفه بقيه اش رو دانلود كنم !

تا جایی که من میدونم علاوه بر بخش آنلاین بخش تک نفره هم توی بازی هست که میشه با دشمنان کل انداخت برای همین هست که بهش دمو میگن مگر نه فقط میگفتن بتا !!!
رفيق اتفاقا" دقيقا" توي خود استور هم نوشته بود TM BETA اصلا" DEMO نداشت !
ولي توي توضيحاتش گفته بود SP هم داره براي بخش اموزشي !

ERROR MATCHMAKING . سرعت نت شبانه كه تركيده . نداشتن حجم . 6 روز مونده ! دو هفته سه هفته مونده به خود بازي !
دارم چرتكه مي اندازم انگار نمي صرفه بقيه اش رو دانلود كنم !

رفيق اتفاقا" دقيقا" توي خود استور هم نوشته بود TM BETA اصلا" DEMO نداشت !
ولي توي توضيحاتش گفته بود SP هم داره براي بخش اموزشي !
توی استور us برای من نوشته بود twisted metal demo multiplayer !!!
راستی به نظر من بازی رو حتما دانلود کنید چون هر چی باشه حد اقل با بازی و گیم پلی اون آشنا میشید و میبینید آیا میتونه توقعات شما رو برآورده کنه یا نه که وقتی ریلیز جهانی شد بخرید یا نه !!!
در ضمن سرورهاش موقتی مشکل داره و برای همه ی دنیا اینجوری هست و مطمئن باشید بعد از رفع مشکل سرورها خود شرکت زمان بیشتری رو برای بازی کردن این دمو به بازیکنان میده چون یه بخش مهم زمان تقریبا دو شب پریده پس زمان هم میدن نگران نباشید نمونش آنچارتد 3 بتا بود که 2 و یا 3 روز بیشتر زمان برای بازیکردن دادن !!!

آخرین ویرایش:
منم الآن میزارم واسه دانلود تا ببینم میتونیم بازی کنیم یا نه.
اصلا آدم همچین عنوان هایی رو میبینه مو به تنش سیخ میشه! :دی

اقا الان این بازی سینگل داره یا نه؟من فعلا انلاین نمیتونم بزنم میارزه واسه سینگلش بخرم؟اصلا سینگلش داستان داره؟

توي استور اروپا و UK كه زده بود بتا !!!

دوستان يه سوال توي اين دمو يا بتا براي بخش سينگل هم اپشني هست كه بشه باهاش SPLIT SCREEN دو نفره بازي كرد :d

توي استور اروپا و UK كه زده بود بتا !!!

دوستان يه سوال توي اين دمو يا بتا براي بخش سينگل هم اپشني هست كه بشه باهاش SPLIT SCREEN دو نفره بازي كرد :d
نه چنین آپشنی نبود تا جایی که دیدم ولی در پایان هر بار بازی کردن توضیحاتی در مورد نسخه پایانی مینویسه که یکیش این بود که 2 تا چهار نفر میتونن اسپلیت اسکرین بازی کنن !!
اقا الان این بازی سینگل داره یا نه؟من فعلا انلاین نمیتونم بزنم میارزه واسه سینگلش بخرم؟اصلا سینگلش داستان داره؟
آره سینگل هم داره !!!
این بازی معروفه به ماشین جنگی بین گیمرهای قدیم اصلا این بازی به گیم پلی و هیجانش معروفه و نیازی به داستان نداره اگر هم داستان داشته باشه مطمئن باشید خیلی کم رنگ هست و فقط برای خالی نبودن عریضه خواهد بود !!!
اگر از بازیش خوشتون بیاد آره خیلی باحاله به ویژه وقتی چند نفره بازی کنیم و کل بندازیم !!!

بی خیال من می خوام جهاد 3 رو به خاطر این بازی قشنگ بفروشم !

به نظرم نفروشش حیفه !
اصلا به نظرم بازی قشنگی نیست !
می خواستم به دوستم نشون بدم PS3 بازی هاش خیلی بهتره بعد بهش تریلرشو نشون دادم !
آبروم رفت !:d
آخه خداییش خیلی چیزه ! :d
به لینک زیر بروید تا عمق فاجعه رو ببینید !

پ.ن : جهادو ازت میخرم !
:d

به نظرم نفروشش حیفه !

نه بابا میفروشمش :) Twisteed Metal یه چیز دیگست :) هر چقدر هم بد باشه .. ولی خیلی خداست از نظر من !

به نظرم نفروشش حیفه !

دستت هم درد نكنه ديگه Twisted Metal بزرگترين و پر هايپ ترين انحصاري PS3 هست و حتي بنظر من از سري Uncharted هم بزرگتر و عالي تر هست پس اصلا با يه تريلر از بازي نا اميد نشو ! نا سلامتي ديويد جفي پشتش هست ها !!!! ا

البته تمام دارندگان كنسول هاي سوني و فن ها به هيچ وجه از اين بازي انتظار شاهكار گرافيكي ندارند بلكه اين بازي هست و گيم پلي زيباش!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or