Twisted Metal

من همین الان دارم دانلودش میکنم تا بزنیم توی رگ هر کسی فکر میکنه خیلی شاخه دانلود کنه تا نشونش بدم یک من ماست چقدر کره میده !!!
در ضمن خدا کنه سرورهای خوبی داشته باشه (یه چیزی توی مایه های سرورهای ea) تا بازی واقعا حال بده !!!

دمو رو دانلود کردم . موزیک بازی فوقولعاده خفنه . اصلا جو خاصی داره . بازی 7 روزه هست تاریخ مصرفش و مشکل Match making داره . دوید جفی کامنت داده تو تویترش و معذرت خواسته و گفته با سونی دارن صحبت میکنن تا مشکل حل بشه و گفته We *****ing Hate this :دی . کلا این بشر فحش نده روزش شب نمیشه .
در مورد بخش سینگل بگم که بازی خیلی سخته . خیلی خیلی سخته . تا بخوای دستت راه بیوفته با کنترل و مکانیزم بازی یه یک هفته ایی فکر کنم طول میکشه . هوش مصنویی ـه دشمنا هم به طرز وحشتناکی بالاست . نمیزارن نفس بکشی .

آخرین ویرایش:
عشقست دارم کم کم موتورم راه میافته ... وقتی ریلیز کلی بشه می گیرمش ... آتیش می زنم !
تو موتورم داشتی شیطون؟ نمایی باهاش بیرون:دی

---------- نوشته در 02:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------

دمو رو دانلود کردم . موزیک بازی فوقولعاده خفنه . اصلا جو خاصی داره . بازی 7 روزه هست تاریخ مصرفش و مشکل Match making داره . دوید جفی کامنت داده تو تویترش و معذرت خواسته و گفته با سونی دارن صحبت میکنن تا مشکل حل بشه و گفته We *****ing Hate this :دی . کلا این بشر فحش نده روزش شب نمیشه .
در مورد بخش سینگل بگم که بازی خیلی سخته . خیلی خیلی سخته . تا بخوای دستت راه بیوفته با کنترل و مکانیزم بازی یه یک هفته ایی فکر کنم طول میکشه . هوش مصنویی ـه دشمنا هم به طرز وحشتناکی بالاست . نمیزارن نفس بکشی .
خیلی خوبه
از گرافیک و نورپردازی بگو دوست من:)

از گرافیک و نورپردازی بگو دوست من:)
گرافیک که نداره اصلا بازی . البته فکر نکنم کسی انتظار گرافیک داشته باشه از این بازی . همون چیزی که تو تریلر ها دیدین . همونطوریه .

واي خدا من چه خراب كاري كردم ديشب گذاشتم دمو رو دانلود كرد امروز يه 2 ساعتي بازي كردم اومدم دستگاه رو خاموش كنم زدم اشتباهي دمو رو باك كردم:d اخره خراب كاري

1.5 گيگ :|
دموي بتل 1.2گيگ بود :|
تركيدم ديگه
با اين سرعت شبانه ام كه بد شده تو همين 2 روزه بايد از حجم بزنم بره :|
دوستان 1 فوريه براي اروپاست و تا جايي كه ميدونم تا 8 ام طول مي كشه ( شايد براي اروپا ! )

اقا مگر فقط انلاين نيست ؟؟؟ پس چرا داريد از سينگل صحبت مي كنيد !!!

دانلود بازی داره تموم میشه الان روی 90 درصد هست !!!:d
اقا مگر فقط انلاين نيست ؟؟؟ پس چرا داريد از سينگل صحبت مي كنيد !!!
تا جایی که من میدونم علاوه بر بخش آنلاین بخش تک نفره هم توی بازی هست که میشه با دشمنان کل انداخت برای همین هست که بهش دمو میگن مگر نه فقط میگفتن بتا !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or