irainianA
کاربر سایت
لازم نیست ، اگه از yelloowstone خوشت اومد ، پیش درآمد هاش رو هم ببین ، کیفیت خوبی دارند.الان میخوام Yellowstone ش روع کنم حتما باید اون قبلیا رو ببینم؟
لازم نیست ، اگه از yelloowstone خوشت اومد ، پیش درآمد هاش رو هم ببین ، کیفیت خوبی دارند.الان میخوام Yellowstone ش روع کنم حتما باید اون قبلیا رو ببینم؟
خیلی بد بود، بیشتر توهم یک عده در مورد سازنده ها گیم ها بود تا اینکه واقعا اون ها رو به تصویر بکشه.
فصل ۶ که غیر یه قسمت اصلا اون تم مالیخولیایی بلک میرور رو نداشت...فصل جدید Black Mirror اومده. از اونجایی که خودم در جریانش نبودم و به طور اتفاقی فهمیدم، گفتم اینجا هم بگم که اگه خواستین برین سراغش.
فعلاً فقط قسمت اولش رو دیدم و چیز جالبی بود. نه در حد بهترینهای این مجموعه، ولی ازش خوشم اومد و خیلی بهتر از یه سری خزعبلاتی بود که توی فصلهای اخیر تحویل داده بودن.
ایپزود یک رو دیدم خیلی حال کردم باهاش گویا برگشته به مدار اصلی امیدوارم قسمتهای بعدیشم همینطوری خوب باشهفصل جدید Black Mirror اومده. از اونجایی که خودم در جریانش نبودم و به طور اتفاقی فهمیدم، گفتم اینجا هم بگم که اگه خواستین برین سراغش.
فعلاً فقط قسمت اولش رو دیدم و چیز جالبی بود. نه در حد بهترینهای این مجموعه، ولی ازش خوشم اومد و خیلی بهتر از یه سری خزعبلاتی بود که توی فصلهای اخیر تحویل داده بودن.
دو قسمت اولش رو گرفتم، هنوز ندیدم.خب بالاخره پس از هشت سال، جایگزین Breaking Bad رو پیدا کردم.![]()
![]()
منظورتون کدوم سریاله؟خب بالاخره پس از هشت سال، جایگزین Breaking Bad رو پیدا کردم.![]()
![]()
قسمت اولش رو دیدم خوب بود. مقدمهچینی خوب بود با یک Cold Open بریکینگبدی!دو قسمت اولش رو گرفتم، هنوز ندیدم.
یعنی انقدر خوبه؟![]()
Your Friends & Neighboursمنظورتون کدوم سریاله؟