hooman1995
کاربر سایت
That shit has sailed unfortunately
اینا رو نزار...مگه نمی دونی از تمام بازیگران دختر تست گرفتن...و فقط بلارمزی بود که تونسته بود خوب نقشو بازی کنه
خیلی جالبه دوتا نقش رو اینقدر خراب کردند.اینا رو نزار...مگه نمی دونی از تمام بازیگران دختر تست گرفتن...و فقط بلارمزی بود که تونسته بود خوب نقشو بازی کنه
.
.
.
حالا اونطرفم برعکس ابی...مگه نمی دونید از چند میلیون بانوی عضله ای تست گرفتن...ولی فقط یک دختر کیوت چهره مظلوم از پس اون نقش بر میومد![]()
حیف...واقعا جای تاسفه
چون نیل دراکمن 4 ساله از کالیفرنیاخیلی جالبه دوتا نقش رو اینقدر خراب کردند.![]()
بعضی از کامنتها یکجوریه انگار بچهها TLOU رو فقط به خاطر قیافه الی بازی میکردند
نظر من اینکه 100ها بار بازیگر بهتر رو به قیافه ترجیح میدم. صدتا ازین فیلمهای تینیجیری ترسناک هرسال میاد یک مشت داف هم ریختن توشبازیشون رو میبینی حالت تحوع میگیری.
با اینحال اینجوری هم نمیگم که الی تنها و تنها گزینه خوب برای این نقش بود! اما بازی نسبتا خوبی رو داشت و خود شخصیتش هم واقعا شخصیت دوست داشتنی داره.
اگه هویت الی به قیافش برات تعریف شده (اونم تازه به جزئیاتی مثل لب و چشم و ...) من نمیتونم کاری برات بکنمواسه فیلم هیتمن شخصیت 47 رو موهاشو دم اسبی ببندن خوشت میاد ؟
اگه هویت الی به قیافش برات تعریف شده (اونم تازه به جزئیاتی مثل لب و چشم و ...) من نمیتونم کاری برات بکنمولی یک بخشی از برند هیتمن به کچل بودنش هست، اما کسی نمیگه مشخصه الی اینکه دماغش اینجوری باشه لباش اینجوری باشه و و و ... همون هیتمن هم (با اینکه مشخصه اصلیش کچل بودنش هست!!) حاضرم یک بازیگر درست حسابی با مو (حالا نه دیگه دم اسبی
) جاش بازی کنی تا اون بازیگرایی داغونی که برای این نقش آوردن!
مشکل اینکه اییییییییییییییییییین همه وفاداری رو به آثاری که از بازی ها اقتباس شده نمیبینید (تو قیافه کاراکترها) بعد میاین به یک اثری که کیفیت خوبی داره گیرهای بنی اسرائیلی میدید. دیگه مثال ازین بهتر که داف ترین دختر رو برای Resident Evil آوردن، الان اون فیلم اصلا جایگاهی هم داره؟
همینجوری سخته تو این رنج سنی بازیگر درست حسابی پیدا کردن، حالا باید فنها رو هم راضی کرد تا تو این دنیای آخرالزمانی براشون داف بیارندرواقعیت بخوای ببینی اگر همچین اتفاقی برای کسی با شرایط الی بیفته مطمئن باش قیافش بارها بدتر از همین بلا رمزی (که به نظرم خیلی هم دوست داشتنی هست) میشه
cara buonoداش نام این داف پلنگ صفت چیه..؟![]()