TV Center

اینا رو نزار...مگه نمی دونی از تمام بازیگران دختر تست گرفتن‌...و فقط بلارمزی بود که تونسته بود خوب نقشو بازی کنه:دی
.
.
.
حالا اونطرفم برعکس ابی...مگه نمی دونید از چند میلیون بانوی عضله ای تست گرفتن‌‌‌...ولی فقط یک دختر کیوت چهره مظلوم از پس اون نقش بر میومد :))

اینا رو نزار...مگه نمی دونی از تمام بازیگران دختر تست گرفتن‌...و فقط بلارمزی بود که تونسته بود خوب نقشو بازی کنه:دی
.
.
.
حالا اونطرفم برعکس ابی...مگه نمی دونید از چند میلیون بانوی عضله ای تست گرفتن‌‌‌...ولی فقط یک دختر کیوت چهره مظلوم از پس اون نقش بر میومد :))
خیلی جالبه دوتا نقش رو اینقدر خراب کردند.:|

خیلی جالبه دوتا نقش رو اینقدر خراب کردند.:|
چون نیل دراکمن 4 ساله از کالیفرنیا :D یعنی مطمئنم اگه الی تو پارت دوم 50 سالشم بود باز همین بلا رمزی رو میذاشت که ملت فشار بخورن. من تا حدی مشکلی با بلا رمزی تو فصل اول نداشتم ولی فصل دوم و الی 20 ساله نه نیستم دیگه واقعا و قصد دیدنشم ندارم.

بعضی از کامنت‌ها یکجوریه انگار بچه‌ها TLOU رو فقط به خاطر قیافه الی بازی میکردند :D
نظر من اینکه 100ها بار بازیگر بهتر رو به قیافه ترجیح میدم. صدتا ازین فیلم‌های تینیجیری ترسناک هرسال میاد یک مشت داف هم ریختن توش :دی بازیشون رو میبینی حالت تحوع میگیری.
با اینحال اینجوری هم نمیگم که الی تنها و تنها گزینه خوب برای این نقش بود! اما بازی نسبتا خوبی رو داشت و خود شخصیتش هم واقعا شخصیت دوست داشتنی داره.

بعضی از کامنت‌ها یکجوریه انگار بچه‌ها TLOU رو فقط به خاطر قیافه الی بازی میکردند :D
نظر من اینکه 100ها بار بازیگر بهتر رو به قیافه ترجیح میدم. صدتا ازین فیلم‌های تینیجیری ترسناک هرسال میاد یک مشت داف هم ریختن توش :دی بازیشون رو میبینی حالت تحوع میگیری.
با اینحال اینجوری هم نمیگم که الی تنها و تنها گزینه خوب برای این نقش بود! اما بازی نسبتا خوبی رو داشت و خود شخصیتش هم واقعا شخصیت دوست داشتنی داره.

واسه فیلم هیتمن شخصیت 47 رو موهاشو دم اسبی ببندن خوشت میاد ؟

واسه فیلم هیتمن شخصیت 47 رو موهاشو دم اسبی ببندن خوشت میاد ؟
اگه هویت الی به قیافش برات تعریف شده (اونم تازه به جزئیاتی مثل لب و چشم و ...) من نمیتونم کاری برات بکنم :دی ولی یک بخشی از برند هیتمن به کچل بودنش هست، اما کسی نمیگه مشخصه الی اینکه دماغش اینجوری باشه لباش اینجوری باشه و و و ... همون هیتمن هم (با اینکه مشخصه اصلیش کچل بودنش هست!!) حاضرم یک بازیگر درست حسابی با مو (حالا نه دیگه دم اسبی :دی) جاش بازی کنی تا اون بازیگرایی داغونی که برای این نقش آوردن!
مشکل اینکه اییییییییییییییییییین همه وفاداری رو به آثاری که از بازی ها اقتباس شده نمیبینید (تو قیافه کاراکترها) بعد میاین به یک اثری که کیفیت خوبی داره گیرهای بنی اسرائیلی میدید. دیگه مثال ازین بهتر که داف ترین دختر رو برای Resident Evil آوردن، الان اون فیلم اصلا جایگاهی هم داره؟ :دی
همینجوری سخته تو این رنج سنی بازیگر درست حسابی پیدا کردن، حالا باید فن‌ها رو هم راضی کرد تا تو این دنیای آخرالزمانی براشون داف بیارن :دی درواقعیت بخوای ببینی اگر همچین اتفاقی برای کسی با شرایط الی بیفته مطمئن باش قیافش بارها بدتر از همین بلا رمزی (که به نظرم خیلی هم دوست داشتنی هست) میشه

اگه هویت الی به قیافش برات تعریف شده (اونم تازه به جزئیاتی مثل لب و چشم و ...) من نمیتونم کاری برات بکنم :دی ولی یک بخشی از برند هیتمن به کچل بودنش هست، اما کسی نمیگه مشخصه الی اینکه دماغش اینجوری باشه لباش اینجوری باشه و و و ... همون هیتمن هم (با اینکه مشخصه اصلیش کچل بودنش هست!!) حاضرم یک بازیگر درست حسابی با مو (حالا نه دیگه دم اسبی :دی) جاش بازی کنی تا اون بازیگرایی داغونی که برای این نقش آوردن!
مشکل اینکه اییییییییییییییییییین همه وفاداری رو به آثاری که از بازی ها اقتباس شده نمیبینید (تو قیافه کاراکترها) بعد میاین به یک اثری که کیفیت خوبی داره گیرهای بنی اسرائیلی میدید. دیگه مثال ازین بهتر که داف ترین دختر رو برای Resident Evil آوردن، الان اون فیلم اصلا جایگاهی هم داره؟ :دی
همینجوری سخته تو این رنج سنی بازیگر درست حسابی پیدا کردن، حالا باید فن‌ها رو هم راضی کرد تا تو این دنیای آخرالزمانی براشون داف بیارن :دی درواقعیت بخوای ببینی اگر همچین اتفاقی برای کسی با شرایط الی بیفته مطمئن باش قیافش بارها بدتر از همین بلا رمزی (که به نظرم خیلی هم دوست داشتنی هست) میشه

اخه چرا شما فکر میکنین جدی همه کارا رو بلا رمزی کرده ؟ بابا اون دراکمن و پیتر بدبخت تونستن از این دختر بازی بگیرن
مطمئن باش اگه کس دیگه هم میاوردن یه جوری شیره بازیگر رو میدوشدن که بتونه درست نقش رو ایفا کنه

ضمن اینکه بابا خب یه بخش مهمی از شخصیت و ارتباط گرفتن خیلیا با الی واقعا قیافش هست بله
چرا که نه !
نمونش کریتوس ! الان میتونی اونو با مو تصور کنی ؟

همه میگن کیفیت سریال فوق العادست به جز بازیگر الی که تازه اونم نصف دنیا دارن میگن فقط ما نیستیم اینجا

به هر حال شاید برای خیلیا هم مهم نباشه و توی دیدشون بلا رمزی خوشگل باشه اما من اصلا شوخی نمیکنم و قیافه ایشون برام ترسناکه و گاهی ممکنه با زامبی ها اشتباه گرفته بشه

اینکه بلا رمزی بازیگر بی نقص و شاخیه از اون دسته حرفاس که انقدر به اشتباه تکرار شده که دیگه سرش بحث نمیشه چون یه جورایی عنوان فکت پشتش خورده. تو فصل اول حتی ثانیه ای نبود که تحت تاثیر قرارم بده برعکس جول که پدرو پاسکال واقعا کارو درآورده بود.

و اینکه بله شاید باور نکنید ولی تو مدیای تصویری چهره و بدن خیلی نقش پررنگی دارن تو ارتباط مخاطب. حتی یه رمانم میخونی اول ظاهر کاراکتر توصیف میشه که تو توی ذهنت بسازیش. قاعدتا وقتی من هر وقت الی رو میدیدم یاد ویتو کورلئونه میفتادم ارتباطیم با شخصیت الی نمیگرفتم.

نمیگم همه باید سفید باشن یا زیبا باشن یا خوش هیکل باشن. یه حلقه مفقود شده داستان نویسی تو این ده سال اینه که کلا مبحث ظاهر رو از شخصیت پردازی حذف کردن. منظورم این نیست که طرفدار استریوتایپم ولی اینکه کلا بیای بگی ظاهر و نژاد و هر چیزی که به چشم میبینی میتونه تغییر کنه ولی کاراکتر من سرجاش باشه یه توهین اساسی به نویسندگیه. تو اگه مثلا یه کاراکتر با یه سری خصلت های خاص میخوای خلق کنی نتیجش برای مثال اینه که باید یه مرد سفید چاق بیاری نه اینکه بری یه دختر آسیایی لاغر بذاری. دلیلی که چندین ساله که حتی یه کاراکتر موندگار تو هیچ مدیای تصویری ای خلق نشده دقیقا همینه که شخصیت پردازیا به یه مشکل اساسی خورده.

داش نام این داف پلنگ صفت چیه..؟ :D
cara buono
....
من عاشق این تیکه از فیلم و سریالام که بدمن هویتش لو میره با اسلحه ای که نشونه رفته سمت طرف، واسش کل برنامه هایی که قبلا داشته و داره و میخواد انجام بده رو شرح میده! :D
داداش بزن بکشش دیگه، چرا بیانیه میخونی واسش؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or