Thonkeyes
کاربر سایت
همه چیز، به وقتش!کرونا باعث شد که تمام دوستان سریال های برتر تاریخ تلویزیون رو در کمتر از یک سال ببینند. خب از این بعد سطح تاپیک سریال از Upper Intermediate به Advanced تغییر یافت.
ساینفلد شبیه friends و himym هست؛ اما با دو تا تفاوت: 1) از friends و himym حتی بهتره به طور کلی! 2) و خندهدارتره! چون کمدی خالصه و درام توش نیست؛ تو ساینقلد دنبال رابطه راس و ریچلی و تد و رابینی نگرد.با طنز و کمدی Office بشدت ارتباط برقرار کردم
بیگ بنگ و ساینفلد چطوره؟
بیگ بنگ احساس میکنم طنزش کم باشه و حوصلم سر بره و ساینفلد هم حس میکنم خیلی زیرخاکی باشه
(فرندز و هایمیم دیدم)
با طنز و کمدی Office بشدت ارتباط برقرار کردم
بیگ بنگ و ساینفلد چطوره؟
بیگ بنگ احساس میکنم طنزش کم باشه و حوصلم سر بره و ساینفلد هم حس میکنم خیلی زیرخاکی باشه
(فرندز و هایمیم دیدم)
هومن سیدی مگه فیلم خوب هم ساخته؟کلا تو سینمای ایران مگه فیلم خوب هم میسازن؟(به غیر از سالی یک یا دو مورد استثنا)هومن سیدی شاید فیلم باز خوبی باشه . ولی قطعا یا سریال خوب ندیده یا کلا سریال ندیده . تنها چیزی که از سریال ساختن یاد گرفته اینه که سریال یک فیلم چند ساعته است که اپیزودی کردن . اپیزود چهارم سریالش شاید 10 15 دقیقه بخش مفید بیشتر نداشت. فقط کم مونده یک سری زامبی بندازه وسط سریال که قشنگ مشخص شه الگو اش واکینگ دده تو آب بستن .
درسته که سریاله و نباید همون اول بره سراغ اصل مطلب ولی حتی سریال هایی که معروف ان به شروع کند هم تو سه چهار قسمت لااقل یکم داستان رو پیش می برن . ولی این جا فقط درجا زدن رو شاهد بودیم . سریال های بزرگ هم یک دفعه تو اپیزود های اول نمیرن کل یک اپیزود رو به گذشته ی یک کاراکتر فرعی اختصاص بدن . فکر کنید مثلا سریال سوپرانوز می اومد تو اپیزود دوم کلش به جای این که درباره تونی سوپرانو باشه می رفت گذشته ی فلان نوچه اش رو نشون میداد .
هرکسی رو بحر کاری ساختن . هر فیلم ساز موفقی سریال ساز موفقی نمیشه .
سریال کستلوانیا رو دیدین دوستان؟
اینمه یا کارتون توی مایه های اون میخوام! یا حتی مثل Attack On Titan البته اینگلیسی زبان باشه که چه بهتر چون این اینمه بیشتر بخاطر سادگی دیالوگ هاشون برای تقویت زبان میبینم ولی خب علاقه هم دارم و اما مثل این دوتایی که گفتن جذاب و شخصیت پرداذی خوبی داشته باشه.
اون بخش اش سلیقه است . اون طوری هم میشه حساب کرد و کلا پرونده سینمای ایران رو بست و گذاشت کنار ولی خب من این فرضیه و دیدگاه رو گذاشتم کنار و بنظرم فیلم های خوبی ساخته و برای من فیلم فیلم هاش جزو اون استثناهای سینمای ایران هستن . یکی دو تا کارش رو دوست ندارم ولی در مقایسه با خیلی ها که ادعای فیلم باز بودن داشتن و الهام گرفتن از سینمای هالیوود باز کارش بهتر بود . لااقل تا قبل این سریالش سعی داشت در بطن فضای داخل کشور ایده های ذهنی اش رو پیاده کنه. یک موقع موفق بود یک موقع نه . ولی اینجا ایده های ذهنی اش از چهارچوب بیرون زدن و تحت تاثیر بودنش به شکل نامناسبی تو ذوق میزنههومن سیدی مگه فیلم خوب هم ساخته؟کلا تو سینمای ایران مگه فیلم خوب هم میسازن؟(به غیر از سالی یک یا دو مورد استثنا)
من به سلیقه ی شما احترام میذارم.ولی متاسفانه سینمای ایران برای من تقریبا غیر قابل تحمل شده.جز همون یکی دو تا فیلم در سال که ساختار خوبی دارن.در مورد سریال غورباقه دو قمستی که دیدم دیالوگ های بسیار سطحی و بی مورد توش وجود داره که حتی اگه حذف هم بشن هیچ خللی به داستان وارد نمیکنن.دقیقا به قول شما تحت تاثیر آثار درخشان هالیوود سعی میکنه دیالوگ های بی ربط توی سریال بیاره که اصلا ربطی به داستان نداره و هیچ نتیجه ای هم در پی ندارن!اون بخش اش سلیقه است . اون طوری هم میشه حساب کرد و کلا پرونده سینمای ایران رو بست و گذاشت کنار ولی خب من این فرضیه و دیدگاه رو گذاشتم کنار و بنظرم فیلم های خوبی ساخته و برای من فیلم فیلم هاش جزو اون استثناهای سینمای ایران هستن . یکی دو تا کارش رو دوست ندارم ولی در مقایسه با خیلی ها که ادعای فیلم باز بودن داشتن و الهام گرفتن از سینمای هالیوود باز کارش بهتر بود . لااقل تا قبل این سریالش سعی داشت در بطن فضای داخل کشور ایده های ذهنی اش رو پیاده کنه. یک موقع موفق بود یک موقع نه . ولی اینجا ایده های ذهنی اش از چهارچوب بیرون زدن و تحت تاثیر بودنش به شکل نامناسبی تو ذوق میزنه
بیاغراق بهترین درام تمام دوراندوستان نظرتون در مورد rectify چیه؟
شروع کنیم به دیدن یا نه؟![]()