همه چیز از سوپرانوز شروع شد...
صحبتهای متیو واینر، خالق مد من درباره نحوه ساخت و شروع سریال.
این عکسا مال مجله فیلمخانه است.
رفقای سریالباز، حتما توصیه میشه این شمارهاش رو مطالعه کنند. ویژهنامه سریاله. از سوپرانوز و مد من و وایر و... تا فرندز و ساینفلد.
MadMen سه فصل اولش دیدم با اینکه خوشم اومد میگفتم اصلا نزدیک سوپرانوس و اینا نمیاد خیلی جاها بنظرم زیادی به چیزای بی اهمیت و تکراری میپرداخت.
فصل چهار با تغییر مسیری که دادن تو داستان و شخصیتا نظرم کلا عوض شد، یکی از بهترین فصلایی که تو یک سریال درام میبینم واقعا فوق العاده بود. اپیزود The suitcase (اپیزود 7 فصل 4) قطعا یکی از قوی ترین اپیزودای درام عمرم بود.
دو قسمت اول واندا ویژن روی هم 5 دقیقه مفید هم نداشتن . یک ایده ی جالب روی کاغذ ولی لوس و تصنعی و خسته کننده در تصویر . اگه کل فصل و سریال بخواد ایده ی سیتکام های meh که 40 50 سال پیش مخاطب خاص خودشون رو نشون بده فاتحه اش خوندس
دو قسمت اول واندا ویژن روی هم 5 دقیقه مفید هم نداشتن . یک ایده ی جالب روی کاغذ ولی لوس و تصنعی و خسته کننده در تصویر . اگه کل فصل و سریال بخواد ایده ی سیتکام های meh که 40 50 سال پیش مخاطب خاص خودشون رو نشون بده فاتحه اش خوندس
تریلر رو دیدم و بر اساس همون نظرم رو گفتم. نگفتم قطعا میخوان با همین روش جلو برن. دقیقا گفتم اگه بخوان مثل این دو قسمت جلو برن و بخش زیادی از اپیزود رو به این سبک اختصاص بدن خسته کننده میشه . من هم امیدوارم که این سبک رو ادامه ندن چون شاید برای یکی دو قسمت عاشقان سینه چاک الیزابت اولسن رو با پوشوندن لباس های فانتزی سر ذوق بیارن ولی قطعا برای افرادی که میخوان ادامه ی داستان یونیورس رو ببینن نا امید کننده است. با اشل پایلوت سازی هم کارشون فاجعه بود. حالا باز خدا رو شکر 20 و خرده ای دقیقه است .
بردارد سیتکام دیدی تاحالا؟ اگر ندیدی برو ببین چون این موضوع پیشینه دراز داره.
خیلی وقت هم هست اعلام کردن قسمت های اولیه سریال سیتکام اه. توی تریلر ها هم به وضوح نشونش دادن.
بردارد سیتکام دیدی تاحالا؟ اگر ندیدی برو ببین چون این موضوع پیشینه دراز داره.
خیلی وقت هم هست اعلام کردن قسمت های اولیه سریال سیتکام اه. توی تریلر ها هم به وضوح نشونش دادن.