TV Center

من در چند هفته ی گذشته زدم توی کار سریالهای آگاتا کریستی. میدونید آگاتا کریستی اون زمانهای اول تلوزیون چون فیلم تن لیدل نیگرزش رو بد درآورده بودن توی تلوزیون (1949) آداپته کردن کارهاش رو توی تلوزیون رو ممنوع کرد ولی بعدا بعد مرگش استیتش آزاد کرده این کاررو. من پوآروی پیتر آستیمو، مارپل بی بی سی، پواروی آی تی وی با بازی دیوید سوشه، مارپل آی تی وی، و مینی سریزهای سارا فلپس رو دیدم و فیض بردم.

فیلمهای کریستی هم دوتا آداپتیشن قطار سریع السیر (جدیده و قدیمیه)، و تن لیدل نیگرز (همون دن در ور نان) رو دیدم.

سریال های آمریکایی چرا کارگردان ثابت ندارن؟ مثلا دو قسمتش رو میدن دست یه کارگردان، دو قسمتش رو میدن دسته یکی دیگه، و کلا مثلا یه سریال 5 فصله بیشتر از 10-15 کارگردان برای قسمت های مختلف استفاده میشه.

سریال های آمریکایی چرا کارگردان ثابت ندارن؟ مثلا دو قسمتش رو میدن دست یه کارگردان، دو قسمتش رو میدن دسته یکی دیگه، و کلا مثلا یه سریال 5 فصله بیشتر از 10-15 کارگردان برای قسمت های مختلف استفاده میشه.

نحوه سریال سازی در آمریکا متفاوت تر از ایران است. در آمریکا، خالق سریال که Creator نامیده می شود، در کل همه کار مجموعه است. وی تیم نویسندگی را انتخاب می کند و خودش هم می نویسد و وی تیم کارگدانی را انتخاب می کند. معمولا در سریال طولانی و چند فصلی، کارگردان های متفاوتی چندین قسمت متفاوت را کارگردانی می کنند اما در مینی سریال کمتر پیش می آید. تغییر کارگردان تاثیر مثبتی برای یک سریال می گذارد به نظرم.

آخرین ویرایش:
orange is new black هم وسطای این فصل دراپ کردم نمیدونم چرا ولی دیگه کشش نداره برام انگار همه چی یک نواخت شده و دارن الکی کشش میدن .
از نتفلیکس فقط همین بود که هنوز دنبال میکردم دیگه نمیدونم چی مونده اوزارک هم که انگار افت کرده نمیدونم ببینم یا نه فصل 1 هم زیاد مال نبود با اینکه داستانی داره که میشد یه چیز هیولا از توش دراورد ولی خوب روش کار نشده و بازیگرا هم خیلی وارفته هستن .
فعلا فقط shameless هستش که امید به ایندش دارم ولی اونم معلوم نیست .
sharp object هم که اینجا گفتن انگار زیاد چیز مالی نیست نمیدونم ببینم یا نه .

orange is new black هم وسطای این فصل دراپ کردم نمیدونم چرا ولی دیگه کشش نداره برام انگار همه چی یک نواخت شده و دارن الکی کشش میدن .
از نتفلیکس فقط همین بود که هنوز دنبال میکردم دیگه نمیدونم چی مونده اوزارک هم که انگار افت کرده نمیدونم ببینم یا نه فصل 1 هم زیاد مال نبود با اینکه داستانی داره که میشد یه چیز هیولا از توش دراورد ولی خوب روش کار نشده و بازیگرا هم خیلی وارفته هستن .
فعلا فقط shameless هستش که امید به ایندش دارم ولی اونم معلوم نیست .
sharp object هم که اینجا گفتن انگار زیاد چیز مالی نیست نمیدونم ببینم یا نه .
شیملس هم که رو به فناس.بازیگر فیونا هم رفتنی شد و گفته فصل آخرشه!
اینم باید مثل بیگ بنگ تموم کنن.مستر روبات هم به موقع تموم شد.

شیملس هم که رو به فناس.بازیگر فیونا هم رفتنی شد و گفته فصل آخرشه!
اینم باید مثل بیگ بنگ تموم کنن.مستر روبات هم به موقع تموم شد.

اره الان دیدم خبرو . اگر فیونا بره تمومه دیگه ولی انگار خبری از تموم شدن سریال تو این فصل نیست .

دوستان سریال Mindhunter به کارگردانی David Fincher چطوره؟
لطف کنید بدون اسپویل یه توضیحی در موردش بدید ممنون میشم.
اگه روانشانسی و دلیل انجام جرم و جنایت علاقه داری
نگاه گن.
خط داستانیش تاریخچه‌ی به وجود اومدن یه یونیت تازه رو نشون میده.تمرکز فصل اول بیشتر رو روابط کارکترا و مصاحبه با مجرمین هست.
البته یه داستان کلی درباره‌ی قاتل زنجیره‌ای داره هم داره.
کلا سریال پر دیالوگیه.

• Like
Reactions: B!G_BosS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or