Mr.Nikyar
کاربر سایت
فارگودوستان سریال هایی که از روی داستان های واقعی ساخته شده باشند چی پیشنهاد میکنید ؟ ( narcos رو دیدم)
دو فصل دیدم ، واقعا میخکوبت میکنه و اصلا خسته کننده نیست ، دقیقا همون جایی که هر قسمت باید تموم بشه تموم میشه
فارگودوستان سریال هایی که از روی داستان های واقعی ساخته شده باشند چی پیشنهاد میکنید ؟ ( narcos رو دیدم)
اون قضیه This is a True Story جُکه و از روی فیلمش برداشته شدهفارگو
دو فصل دیدم ، واقعا میخکوبت میکنه و اصلا خسته کننده نیست ، دقیقا همون جایی که هر قسمت باید تموم بشه تموم میشه
American Crime story که فصل اولش در مورد Oj simpson ـهدوستان سریال هایی که از روی داستان های واقعی ساخته شده باشند چی پیشنهاد میکنید ؟ ( narcos رو دیدم)
اگر با سریالهای تاریخی مشکلی ندارید The Tudors و The Borgias سریال های قوی هستن .دوستان سریال هایی که از روی داستان های واقعی ساخته شده باشند چی پیشنهاد میکنید ؟ ( narcos رو دیدم)
دوستان سریال هایی که از روی داستان های واقعی ساخته شده باشند چی پیشنهاد میکنید ؟ ( narcos رو دیدم)
Generation Killدوستان سریال هایی که از روی داستان های واقعی ساخته شده باشند چی پیشنهاد میکنید ؟ ( narcos رو دیدم)
کسی هست outlander دیده باشه؟
تو چه فازی هست؟ ارزش داره؟ نمره اپیزوداشو میدیدم خیلی خوب بود جلب شدم![]()
دوستان سریال هایی که از روی داستان های واقعی ساخته شده باشند چی پیشنهاد میکنید ؟ ( narcos رو دیدم)
اون قضیه This is a True Story جُکه و از روی فیلمش برداشته شدهحتی تو فصل سوم هم موقعی که اینو مینویسه True Story ـش پاک میشه و This is a Story میمونه
![]()
فقط یک سوالی هست. من شنیده بودم سریال داستان فیلمشه که 1996 اومده. فیلمو ندیدم ولی توی سریال میگه بر اساس اتفاقات واقعی و حوادث در سال 2006 رخ داده![]()
![]()