TV Center

این The Deuce حاله غریبی داره! از یه طرف راحت میتونه جانشین برحق The Wire باشه، از اونطرف جیمز فرانکو یکی از بهترین بازیهای خودشو ارایه داده.
شخصیتا یکی کامل تر از اونیکی و قشنگ میشه هرکدومشون رو درک کرد. انتظار کمتری از دیوید سیمون نمیرفت. بعد از کم لطفی به Treme بنظر میرسه بیننده ها سر عقل اومدن و آمار سریال هم بد نبوده.

• Like
Reactions: ashi73 and hs_gamer
دوستان از اونجایی که 3 تا از بهترین سایتهای دانلود سریال و فیلم رو تخته کردند، کسی جایی سراغ داره آرشو خوبی داشته باشه و هر سریالی با کیفیتهای مختلف گزاشته باشه؟ حالا خارجی یا ایرانی بودن سایت مهم نیست ولی سایت قوی باشه

پ ن : بعضی از سایتهای ایرانی خیلی اکانت VIPشون گرونه، لطفا ارزون معرفی کنین :D

پوستر جدید از پانیشر
a98e03314f6b6967b7baba8a7243a729.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

یادمه چند نفر بودیم تو انجمن هی تعریف و تمجید میکردیم از The Leftovers تا بالاخره چند نفرو بکشونیم پای این شاهکار.
الان دوست دارم دعوتتون کنم به تماشای Outlander ، فصل جدیدشم در حال پخش مثل همیشه لذت بخش و عالیه .
فقط درام پسندا لطفا نگاه کنن در غیر اینصورت میتونه برای بقیه بورینگ باشه : دی

این The Deuce حاله غریبی داره! از یه طرف راحت میتونه جانشین برحق The Wire باشه، از اونطرف جیمز فرانکو یکی از بهترین بازیهای خودشو ارایه داده.
شخصیتا یکی کامل تر از اونیکی و قشنگ میشه هرکدومشون رو درک کرد. انتظار کمتری از دیوید سیمون نمیرفت. بعد از کم لطفی به Treme بنظر میرسه بیننده ها سر عقل اومدن و آمار سریال هم بد نبوده.

شدیدا تایید میشه ، بوی ناب ـی و پر خرجی از همه سکانساش میاد. مگی جیلنهال خیلی قوی بازی میکنه لامصب.

دوستان از اونجایی که 3 تا از بهترین سایتهای دانلود سریال و فیلم رو تخته کردند، کسی جایی سراغ داره آرشو خوبی داشته باشه و هر سریالی با کیفیتهای مختلف گزاشته باشه؟ حالا خارجی یا ایرانی بودن سایت مهم نیست ولی سایت قوی باشه

پ ن : بعضی از سایتهای ایرانی خیلی اکانت VIPشون گرونه، لطفا ارزون معرفی کنین :D
pasrips.com نمیدونم ارشیوش چجوریه اما بروز هست و کیفیت های مختلف را میزاره من که راضیم
فقط یک نکته اگر میخوای به طور عادی ازش دانلود کنی باید چند بازی POP-upها را ببندی تا به لینک دانلود برسی
چیزشکن هم فراموش نشه

• Like
Reactions: aliahmadi2
pasrips.com نمیدونم ارشیوش چجوریه اما بروز هست و کیفیت های مختلف را میزاره من که راضیم
فقط یک نکته اگر میخوای به طور عادی ازش دانلود کنی باید چند بازی POP-upها را ببندی تا به لینک دانلود برسی
چیزشکن هم فراموش نشه
بجا com بزن in ، چیز شکن هم فراموش کن :)

اقا من نشستم دوباره سه گانه بتمن نولان رو دیدم بعد جو گیر شدم این گاتهام چه جوری ارزش داره دانلود کنم ؟
اگه برا بتمنش میگی که خبری از بتمن توش نیست و بچگی بروس وین هست، در کل سریال خوبیه ولی درکل چیزی نیست که بخوای خیلی دل ببندی بهش ولی برا آشنایی با شخصیتای گاتهام و گذشته بتمن بنظرم خیلی خوبه.

سیزن 4 بوجک هورسمن غوقا بود , به طرز وحشتناکی عالیه توصیه میکنم ببینین حتما
سیزن اولش زیاد خوب نیس , ولی سیزن 2 و 3 و 4 ش واقعا خوبن مخصوصا 3 و 4 واقعااا عالین, اینجا انگار کسی زیاد بوجک رو دنبال نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or