TV Center

دوستان شرلوک رو ببینید خیلی پیشنهاد میشه
فصل سه تازه شروع شد
شروع فوق خنده داری داشت
------------------------
better call saul
واقعا خوب بود جای بریکینگ بد رو پر کرد
-------------------
فزندز فصل 2 هستم فوق خنده داره
Oh My God=))=))=))=))=))=))=))=))=))
اونایی که دیدن میدونن

این The Night of بعد از اون قسمت اول فوق‌العادش چ یهو افت کرد :D

چیزی ک سریال از خودش تو قسمت اول به ما معرفی میکنه با مسیری ک تو قسمت‌های بعدی میره متفاوته.قسمت اول یه فیلم نئو-نوآر و معمایی بود،اما تو قسمت‌های بعدی با معرفی و نشون دادن شخصیت‌ها و مشکلات زندگیشون مسیر سریال عوض میشه و به مسائل دیگه میپردازه،سختی های یه خانواده مسلمون تو آمریکا،قانون،یه وکیل مفلس و بیمار،مشکلات پسر متهم به قتل هم الان کاملاً از حالت کنجار درونی به کلنجار خارجی (مشکلات زندان،ک کاملاً اتفاقات و تیپ کرکتراش کلیشه‌ست) تبدیل شده.مشکل اینه چیزایی هم ک داره عنوان میکنه تو اثرهای دیگه به خوبی بهش پرداخته شده،حالا Subtle عنوان میکرد یه زیبایی شناسی داشت نه اینکه انگار داره میزنه تو صورتت :D اتمسفر ،رنگ بندی و قاب و به کل فضای کرکترهای مختلف و پیرامونشون با همدیگه کاملاً فرق داره(فضای سنگین زندان میری ،فضای طنزآمیز و تاثرآور پیرامون زندگی وکیل و فضای غمگین خانواده) و بعد از برش های مختلف از وحدت و یکپارچگی سریال جلوگیری میکنه و بیننده نیمتونه با سریال نزدیکی کنه.
دلیل محکمی پشت انگیزه‌های به وجود امده در کرکترا نیست.
حالا من ادامش میدم شاید در اخرا به همگرایی خوبی برسه :D

آخرین ویرایش:
دوستان شرلوک رو ببینید خیلی پیشنهاد میشه
فصل سه تازه شروع شد
شروع فوق خنده داری داشت
------------------------
better call saul
واقعا خوب بود جای بریکینگ بد رو پر کرد
-------------------
فزندز فصل 2 هستم فوق خنده داره
Oh My God=))=))=))=))=))=))=))=))=))
اونایی که دیدن میدونن
با اجازت سال 2014 پخش شد سیزن 3 ــش :دی

عذر می خوام منظور شما از سریال guardians of galaxy همون سری انیمیشنی ماروله ؟ چون سریالی به این اسم نشنیده بودم . تنها چیزی هم که درباره فیلمش (که به خاطر سینمایی بودن فقط مناسب قشر کودک نیست نسبت به انیمیشن های سریالی ) با قطعیت می شد گفت عدم پیچیدگی و روانشناسانه بودنشه.
ببخشید، منظورم battlestar galactica بود.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

داشتم قسمت چهارم Vice Principals رو می‌دیدم. یه جا آهنگ پخش کرد، به خودم گفتم چقدر ریتمش به ما می‌خوره. یهو دیدم گفت : "بلندی موی سیاهت شب یلداست". یعنی پوکیدم از خنده. دمشون گرم :)):-bd

• Like
Reactions: leonk13
Mr robot قسمت ٦ ، من خودم از اونام كه كلا با هر اپيزودش حال كردم ، اما اين واقعا لذت بردن از ثانيه ها بود.
خود سم اسماعيل هم گفت كه اين قسمت بهترين كارمون بوده(نسبت به قبلى ها)
كلا سريال هاى عالى با بعضى قسمت ها ثابت ميكنن چيزى بيشتر از عالين اينم از همونا بود.

• Like
Reactions: majidred2011
Mr robot قسمت ٦ ، من خودم از اونام كه كلا با هر اپيزودش حال كردم ، اما اين واقعا لذت بردن از ثانيه ها بود.
خود سم اسماعيل هم گفت كه اين قسمت بهترين كارمون بوده(نسبت به قبلى ها)
كلا سريال هاى عالى با بعضى قسمت ها ثابت ميكنن چيزى بيشتر از عالين اينم از همونا بود.
این قسمتش محشر بود .... بعضی جاهاش استرس داشت وحشتناک.خیلی لذت بردم.
فقط بلاتکلیفی تا هفته بعدش خیلی بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or