Easy_GoiiN
کاربر سایت
modern family رو حتماً ببیندوستان بعد از friends چی شروع کنم ؟از وقتی تموم شده یه حالت افسرده دارم
:d
modern family رو حتماً ببیندوستان بعد از friends چی شروع کنم ؟از وقتی تموم شده یه حالت افسرده دارم
:d
لوتر قسمت اولش خیلی خوب بود. ولی سه ساعت برا فصل اخر خیلی کمه. دیگه از mini-series تبدیل شده به micro-series :ی
syfy هم سراغ سه تا کتاب علمی تخیلی خیلی معروف رفته تا بلکه بعد از مدت ها یه سریال خوب ازش ببینیم. هر سه تاشونم قسمت اولشون پخش شده.
Childhood’s End که اقتباس از رمان آرتور سی کلارک هست که توش آدم فضایی ها به زمین اومدن و با تکنولوژی پیشرفته ای که با خودشون اوردن یه جور utopia برا آدما درست کردن ولی گویا خیلی طرفدار آزادی فردی و ... نیستن. مینی سری هست و شش ساعته.
The Magicians سریال دومه که درمورد شعبده بازها و مدرسه ی مخصوص شعبده بازیه. به شدت سریال تین ایجری میزنه و فکر نکنم زیاد جالب باشه.
The Expanse آخری و بهترینشونه که یه سری گفتن بعد از Battlestar Galactica بهترین اسپیس اپرای syfy بوده. داستانش تو آینده اس که آدم ها تقریبا همه ی منظومه ی شمسی و متعلقاتش رو زیر پا گذاشتن. شخصیت اصلیش یه کارگاه هست که ماموریت داره یه زن مرموز رو پیدا کنه و در این بین کشتی های فضایی مدام به جون هم می افتن. نویسنده های Children of Men خالق سریالن.
بزرگترین مشکل فرندز اینه بعد از تموم شدنش انگار چند تا از دوستاتو از دست دادی(از بس خوب پرداخت میشن شخصیتا) ، قسمت آخر برای من خیلی غم انگیز بود ،سعی کردم جاشو با بیگ بنگ و مدرن فامیلی پر کنم ولی خوب فرندز یه چیز دیگه ای بود
منم موقع دیدن یکم جو گیر بودم اما الان که فکر میکنم
واقعا ضعیف بود فصل دوم ! خیلی ضعیف بود
جالبه موقع پخش فصل دوم خیلیا فصل یک رو زیر سوال بردند : | و حتی بازی مک کانهی رو اغراق آمیر خوندند : |||
آره تینیجریه مثل بقیه سریالا CWدوستان چند تا راهنمایی می خواستم :
- سریال the 100 چه طوریه ؟ خوبه ؟ تینیجری هست ؟ ( اگه آره که بی خیال بشیم)
- سریال Stargate: Atlantis چه طوره ؟ تریلر فصل اول به نظرم خوب بود. ( مثل اینکه چند مینی سریال و چند سینمایی هم داره که به این سریال اصلی زبط دارن.) چه طوره ؟ بگیرم اینو ؟
- هانیبال ؟ ( میگیرمش ول کن :d)
- American horror story ؟؟ خوبه بگیرم ؟؟
- سریال House MD دوست دارم بگیرم.ولی یه کامنتایی خوندم ترسیدم.کم که نیست.بگیرم خوشم نیاد :d
- من اینا رو دارم.هر چی به نظرتون کمه بگید تا اضافه کنم.لیست دانلودم خالیه خالیه.یاری کنید مرا ... o:-) خلاصه یه چی بگید من بزنم دانلود.
علاقه ای به دانلود lost و prison break و HIMYM هم ندارم.
دوستان هانيبال جزو سريالهاي هيجاني حساب ميشه يا نه؟
والا نظراتو كه ميخونم بعضيهاي ميگن هستش و بعضي ميگن نه و موندم بالاخره ببينمش كنم يا نه.
دوستان هانيبال جزو سريالهاي هيجاني حساب ميشه يا نه؟
والا نظراتو كه ميخونم بعضيهاي ميگن هستش و بعضي ميگن نه و موندم بالاخره ببينمش كنم يا نه.