TV Center

اون هیکل سرسی نیست داداش صورتشو با تصاویر دیجیتال گذاشتن روی بدن بدل . مثل اینکه تو قراردادش --ت شدن نبوده

ظاهرا ایشون بدل لنا هدی توی اول صحنه قدم زندن بودن !!!

ah2u_1514951_1098311876849588_4180272362909583255_n.jpg

اون ترک تا اونجایی که می دونم، GOOD BY BROTHER هست. که مربوط به فصل اوله و با کمی تغییر این بار دوباره پخش شد.
فکر کنم این همون ترکی هست که پس از مرگ ند استارک بعد پایان اپیزود نهم فصل اول قرار دادند با کمی تغییر که میشد گفت رمیکسی چیزی شده.

خیر از اون بالا پریدن چون میدونستن پایین برفه هیچیشون نمیشه !

پستی که گذاشتم جنبه فان داشت نه اینکه واقعا بلایی سرشون اومده باشه. گرچه ارتفاع هم زیاد بود!

8.8 بده؟ :دی
البته خوب انتظار از این سریال زیاد بوده ولی بازم 8.8 بد نیست خوب گویا باید انتظارا رو بیارین پایین دیگه.

من هنوز ندیدم ولی با تریلرش که خیلی حال کردم نمیدونم چرا :|

------
این Humans جدید شروع شده چجوریه؟
ببین بعد منظورو میگیری.:d
این Ballers هم خیلی خوب بود امیدوارم همینطوری ادامه داشته باشه.

متاسفانه متیو کاری با ما کرده که هم انتظارمون از اینا بالا رفته ، هم اینکه زود مقایسه میکنیم! :| حتی طرز سیگار کشیدنش ..
به نظر شروع خیلی بدی نمیاد . باید صبر کنیم تا اپبزود بعدی که از معرفی این 3تا بیاد بیرون :دی

بنظر من ، با توجه به جو منفی که ایجاد شده بود و با توجه به اینکه انتظاراتمو کاملا پایین آورده بودم شروع بسیار خوبی داشت ! شخصیت پردازیا تو قسمت اول بنظر خیلی خوب بودن و از نظر موسیقی هم که دیگه فوق العاده بود خصوصا صحنه های آخر اپیزود 1 که توی بار نشسته بودن .

جو خیلی منفی نسبت به فصل دوم True Detective بوجود اومده.حتی عده ای که فصل اول رو هم ندیدن دارن راجع بهش بدگویی میکنن.نمیدونم استارت این قضیه از کجا خورده.

بنظرم کاملا قابل قبول بود به عنوان قسمت اول.مشخص بود نویسنده تمام تلاشش رو کرده که اون روح فصل اول و شخصیت هاش رو حفظ بکنه.
این ری ولکوورو هم خیلی شخصیت داغونی داره.حرکتی که سر اون بچه و باباش زد خیلی Fu*ked Up بود.اگه یذره رو سیگار کشیدنش کار میکرد قشنگ Rust Cohle میشد دیگه:d
یه دیالوگ خیلی فاجعه داشت که واقعا خنده دار بود.We were working for america,sir.یجوری این دیالوگ رو کوبیدن تو صورت مخاطب،که حالا حالا یادش نره این بنده خدا قربانی جنگ شده.

محشر بود
عجب داستانی ، ری هنوز مدیونه به فرنک و نقش پلیس فاسد و ایفا میکنه تو کِیس کسپر ! ولی شاید رفته رفته بچه خوبی شه : D
ری عجب شخصیتی داشت لامصب : D زد دهن یارو رو سرویس کرد بخاطر پسرش دمش گرم ، بقیه هم به اندازه کالین فرل عالی بودن
بازی ها عالی بود ، موسیقی تیتراژ کاملا با فصل قبل فرق داشت اما بد نبود ، رفته رفته بهش عادت میکنیم . و احتمالا داستان هم با لیریکس همخوانی داره مثل فصل قبل
فضای سریال محشر بود و مریض : D کاملا با شعار سریال همخونی داره = we get the world we deserve
صبر واسه قسمت بعدی سخته : |
10/10

قسمت خوبی بود انصافا. فک نمیکردم با عوض شدن محیط بتونن جو فصل اول رو حفظ کنن که خدا رو شکر این طوری نبود. فقط تنها چیزی که اذیت میکنه اینه هر 4 تا شخصیت اصلی بیشتر یه نمونه ای از Rust هستن و کمبود یه کاراکتر متفاوت تر و گرمتر مثل مارتی قشنگ حس میشه.

با اینهمه جو منفی که دور سریال بود خیلی خوب شروع شد حتی به نظرم شروعش از شروع فصل قبل هم بهتر بود. فقط اون صحنه ی آخرش خیلی هندی و تجاری بود که هی نگاه هم میکردن و ... انگار Avengers بود و اینا میخوان دنیا رو نجات بدن :d اما در کل عالی بود.

Heroes Reborn هم که ادامه ی 13 قسمته سریال قبلیه توی لیست پاییز NBCـه ، Zachary quinto (همون سایلس) توی سریال نیست و اغلب شخصیتا جدیدن ولی از قبلیا هم قراره چند تا باشن یا ازشون یاد کنن
The saga behind the 2006 breakout series "Heroes" will continue this fall as creator Tim Kring returns to the fold and develops new layers to his original superhero concept. This highly anticipated 13-episode event series will reconnect with the basic elements of the show’s first season, where ordinary people were waking up to the fact that they had extraordinary abilities
ecvtkua3zi1boc04j9q0.jpeg

اینطوری که فولر گفته احتمال ادامه دادن هانیبال رو یه شبکه دیگه هستش و فقط دیگه فصل چهارمی در NBC وجود نداره.

HANNIBAL is finishing his last course at NBC’s table this summer, but a hungry cannibal can always dine again

اولش خبر کنسل شدن هانیبال اومد سکته کردم بعدش که خبر اومد از شبکه دیگه پخش میشه یه نفس راحت کشیدم :|
واقعا این سریال فصل به فصل و قسمت به قسمت بهتر میشه .
اادمه فصل3 هم به احتمال زیاد از همین NBC پخش میشه

اولش خبر کنسل شدن هانیبال اومد سکته کردم بعدش که خبر اومد از شبکه دیگه پخش میشه یه نفس راحت کشیدم :|
همچین خبری نیومده. همش در حد حدس و گمانه.
===
خیلی نمیشه به ادامه دادنش امیدوار بود چون gaumont international معلوم نیست رضایت بده با همین بودجه رو شبکه های اینترنتی پخش بشه. احتمالا میخوان بودجشو کم کنن و فولر هم رضایت نمیده و مثل بقیه سریالاش نصفه نیمه می مونه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or