TV Center

یه تیزر 20 ثانیه ای از فصل دوم فارگو اومده : یوتوب : Fargo - Peck, Peck, Boom, Boom

mwd7cgufc1bzngnj1lky.jpg

چیزهایی که تا الان از فصل دوم میدونیم:

Noah Hawley که نوشتن تک تک اپیزودهای فصل اول رو به عهده داشته دوباره شورانر این فصله،اما این بار تماما اپیزودها رو خودش نمینویسه و وظیفه‌ش رو با چند نفر دیگه تقسیم میکنه
هیچ یک از بازیگرای فصل اول برنمیگردن.
فکر کنم این مورد به پیشرفت سریال کمک کنه چون همین true detective هم فصل 2 شو همون نویسنده فصل یک نوشته بود که نتجیه شو دیدیم تو نقدا

لامصب هرچی این فصل سوم هانیبال رو میری جلوتر هی فضا تاریک تر و مخوف تر میشه ... یاد الن ویک میوفتم این فصل رو میبینم. کلا تماشا به همه سریال دوستان واجب هست ، جوری که تو این سریال فیلم برداری سکانس ها دقت شده توش و رنگ ها انتخاب شده براش ، هیچ کجا ندیدم ... بار روانی سریال هم بماند.

تو این فکر بودم که جان اسنو یه کینگ بزرگ میشه که به تابلو ترین شکل ممکن کشته شد! از همون اول که صداش کردن با اون بهانه چرتو مسخره تا جایی که اون یارو اقاهه که دشمنش بود گفت مای لرد بیا اینجا تابلو بود.کلا این فصل فک کنم از کتاب جدا شده بودن.
بسیاااااااااااار خوشحال شدم که استانیس براتیون مرد! مرتیکه ی **** شیرینو کشت :((
سرسی چه هیکلی داشت :d
تقریبا مطمئنم که دختره سرسی کشته نشد :دی
اسم اون دختر لوسه زنه اوبرین چیه؟؟:دی اسم واقعیشو میگم :d
بچه ها یه خواهشی داشتم،میشه اسم اون ساند ترکی که این فصل تقریبا شد بود تم اصلی سریال رو اسمشو بدین؟! همون اهنگ سوزناکه! که این جا هم پخش شد :
صحنه مرگ جان اسنو وقتی که اولی شمشیرو میکنه تو بدنش اهنگه پخش میشه

تو این فکر بودم که جان اسنو یه کینگ بزرگ میشه که به تابلو ترین شکل ممکن کشته شد! از همون اول که صداش کردن با اون بهانه چرتو مسخره تا جایی که اون یارو اقاهه که دشمنش بود گفت مای لرد بیا اینجا تابلو بود.کلا این فصل فک کنم از کتاب جدا شده بودن.
بسیاااااااااااار خوشحال شدم که استانیس براتیون مرد! مرتیکه ی **** شیرینو کشت :((
بچه ها یه خواهشی داشتم،میشه اسم اون ساند ترکی که این فصل تقریبا شد بود تم اصلی سریال رو اسمشو بدین؟! همون اهنگ سوزناکه! که این جا هم پخش شد :

اون ترک تا اونجایی که می دونم، GOOD BY BROTHER هست. که مربوط به فصل اوله و با کمی تغییر این بار دوباره پخش شد.

گویا داره روی یه پروژه جدیدم کار میکنه. از قرار معلوم داستان کتاب تا قبل از اومدن فصل 6 سریال تمومه
According to idigitaltimes, George R.R. Martin shared in his website that he has new projects under his belt. He is now working with HBO and Cinemax in developing new concepts but he also mentioned that he is busy with The Winds of Winter. Because of this revelation, the fans are anticipating more delays.

اون هیکل سرسی نیست داداش صورتشو با تصاویر دیجیتال گذاشتن روی بدن بدل . مثل اینکه تو قراردادش --ت شدن نبوده

البته همچین کل سری نیستا، ولی خوب کلا محض احتیاط:-"
میگم کسی هست اون صفحه هایی از تاپیک که همزمان با عروسی خونین بود رو بده؟ دوست دارم Reaction بچه ها رو ببینم:دی

صفحه 533-534 به بعد تاپیک رو ببین :d
جالبه :دی الان پستای قدیمو نگاه میکنی میبینی اون زمانم مثل الان به R.R Martin فحش میدادن و میگفتن چه وضعشه همه کارکترای مورد علاقمونو کشت و ... باز همه این قضیه ها بعد از یک فصل فراموش میشه تا میرسه به جان اسنو باز دوباره بهش فحش میدن باز فصل بعد فراموش میشه :دی

چه باحال الان دیگه نه کتاب هست نه سریال( واسه got) و‌میتونیم هر حدسی بزنیم!! این که همه چیز امکان داره و کسی نمیتونه بیاد از رو‌کتاب ردش کنه،اونم برای اولین بار بعد از پنج سال،احساس خیلی خوبی داره :d

نمیدونم کسی گفته یا نه ولی...Rating هانیبال همچنان افتضاحه...این هفته 0.5/1.69 بوده...
ولی توی توییتر دوباره رفته تو لیست Top Five Nielsen Twitter TV rating و این دفعه رنک پنجمو داشته (نزدیک دو ساعت تو آمریکا trend شده)
اصلا دوست ندارم هانیبال کنسل شه ولی این rating برای CW هم قابل قبول نیست:|

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or