TV Center

جالبه :دی الان پستای قدیمو نگاه میکنی میبینی اون زمانم مثل الان به R.R Martin فحش میدادن و میگفتن چه وضعشه همه کارکترای مورد علاقمونو کشت و ... باز همه این قضیه ها بعد از یک فصل فراموش میشه تا میرسه به جان اسنو باز دوباره بهش فحش میدن باز فصل بعد فراموش میشه :دی
فرقش اینه که اون زمان حداقل یه استارک درست و حسابی (جان اسنو :d) مونده بود.
ولی تو فصل 5 بدترین بلاها رو سر استارک ها آوردند =(( خود جان اسنو رو که به اون شیوه مسخره کشتند :((
سانسا رو که رمزی دمار از روزگارش در آورد :-&
آریا رو هم من نفهمیدم چی شد. کور شد؟ بی چهره شد؟
برن هم که این فصل دایورت بود. هیچی ازش ندیدیم :|

اما به نظرم فصل 6 استارک ها به پا میخیزند :x
جان اسنو اگه وایت واکر هم بشه انتقامش رو باید بگیره :d
سانسا هم با اینکه کلا بخاطر دروغی که فصل اول گفت ازش بدم میومد، ولی بیش از حد بلا سرش اومده. امیدوارم حکومت وینترفل رو بدست بگیره :>
آریا که تاحالا تاثیر خاصی تو این سریال نداشته. امیدوارم تغییر بزرگی ایجاد کنه. نه اینکه فقط اسامی
لیستش رو خط بزنه 8-|
برن میخواد پرواز کنه؟ :-/ فکر کنم با اژدها های دنریس کل بندازه :d

پ.ن: جان اسنو از نظر من یه استارک اصیله :bighug: حالا هرچی هم میخوان صداش بزنند :d

نمیدونم کسی گفته یا نه ولی...Rating هانیبال همچنان افتضاحه...این هفته 0.5/1.69 بوده...
اصلا دوست ندارم هانیبال کنسل شه ولی این rating برای CW هم قابل قبول نیست:|
و متاسفانه اینطور که برایان فولر گفته تنها شانس هانیبال رو همین NBC هست چون gaumont international که بودجه ی اصلی سریال رو تامین میکنه هدفش اینه که یه سریال تو شبکه ی نتورکی داشته باشه و اگه بخواد به نتفلیکس و امازون و حتی شبکه های کابلی منتقل بشه بودجه شو کم میکنن و فولر هم گفته با بودجه ی کم حاضر نیست ادامه اش بده.
من تازه فهمیدم American Gods هم دادن به فولر. اینم لابد مثل بقیه سریالاش کنسل میشه :/

آخرین ویرایش:
The Sopranos یا BoardWalk Empire کدوم قشنگ تره اول ببینم ؟
اگه با حال و هوایِ دهه ی 20.30 و گنگسترایِ اون زمان حال میکنی boardwalk رو ببین که واقعا هم سریال خیلی خوبیه
اگرم نه دوست نداری اول the sopranos ببین نقشِ اصلیش هم james gandolfini خدابیامرزه!

اگه با حال و هوایِ دهه ی 20.30 و گنگسترایِ اون زمان حال میکنی boardwalk رو ببین که واقعا هم سریال خیلی خوبیه
اگرم نه دوست نداری اول the sopranos ببین نقشِ اصلیش هم james gandolfini خدابیامرزه!
کدوم به حال و هوای پدرخوانده نزدیکتره؟

خب قسمت 1 سیزن 2 true detective اومد.باید ببینیم گیرایی و داستان سیزن 1 رو داره یا نه:d
البته بازیگرایی که برای این سیزن انتخاب کردن (به نظرم بغیر از colin farrel) فک نکنم اینجور سریالا یا نقش ها رو بتونن خوب بازی کنن!
اصلا بهشون نمیاد!

چقدر بد به نظر من خیلی عالی بود بازی بازیگرا هم حرف نداشت!
8.8 بده؟ :دی
البته خوب انتظار از این سریال زیاد بوده ولی بازم 8.8 بد نیست خوب گویا باید انتظارا رو بیارین پایین دیگه.

من هنوز ندیدم ولی با تریلرش که خیلی حال کردم نمیدونم چرا :|

------
این Humans جدید شروع شده چجوریه؟

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or