TV Center

چی کار کنیم ما رو از نظرات گهر بار خودت محروممون کنی ؟

هرکی لایقه نظر خودش رو بگه ولی خب نظر خودش رو بگه ! نه اینکه فکت شکل بنویستش :| با یه لحنی هم نگه انگار رد شو نداره وگرنه سلیقه سروش ، سلیقه سروش . هر جقدر که بدرد ارواح عمه استاد کزالکی بخوره :d

هرکی لایقه نظر خودش رو بگه ولی خب نظر خودش رو بگه ! نه اینکه فکت شکل بنویستش :| با یه لحنی هم نگه انگار رد شو نداره وگرنه سلیقه سروش ، سلیقه سروش . هر جقدر که بدرد ارواح عمه استاد کزالکی بخوره :d
پستای سوشو اینجوری باید خوند::دی
به نظرم............ البته نظر شخصی من اینه که..............:دی

یعنی تا وقتی من نگم این نظره شخصیه منه،خودتون نمیفهمین این نظره شخصیه منه:-/:دی چیزی که من مینویسم نظره منه دیگه،نظره سخنگویه کاخ سفید نیست که:|

یعنی تا وقتی من نگم این نظره شخصیه منه،خودتون نمیفهمین این نظره شخصیه منه:-/:دی چیزی که من مینویسم نظره منه دیگه،نظره سخنگویه کاخ سفید نیست که:|
یه موقع هست من دارم فکت صادر میکنم مثلا::دی
Inception شاهکاره.
یه موقع هست نظرم نباید عین قبلی بنویسم که:|
Luther مضخرفه.(که البته نیست):دی

یه موقع هست من دارم فکت صادر میکنم مثلا::دی
Inception شاهکاره.
یه موقع هست نظرم نباید عین قبلی بنویسم که:|
Luther مضخرفه.(که البته نیست):دی
حرفات بی معنیه:دی
چه ربطی داره،مکن اگه بگم شاهکاره یه چیزی،میتونم فکتش کنم،اما اگه بگم مذخرفه نمیتونم:-/ من هرچی میگم برای خودم فکته دیگه.

من 13 فصل کاملشو دیدم.
دیگه تموم شد و دیوید ساچت هم خودشو بازنشست کرد از بازی درین نقش.

البته داشتن فیلم یا سریال (یادم نمیاد) مربوط به چهار غول بزرگ رو میساختن که دیود سچت فوت کرد متاسفانه و نیمه کاره تموم شد. این واقعا کتاب زیبایی هستش.

بابا بله خالی به چه دردم میخوره:d
هر کس نظر خودشو درباره سری های مختلف بده + ارزش گزاری مجموعه هر چند خیلی خفنه هست:d ولی خب نظر دوستان مهمه :x
اطلاعات فنیشم بدید همه جوره
کسی لینک دانلود با کیفیت خوب و کامل اگه داشت حتما برام بفرسته
حرفات بی معنیه:دی
چه ربطی داره،مکن اگه بگم شاهکاره یه چیزی،میتونم فکتش کنم،اما اگه بگم مذخرفه نمیتونم:-/ من هرچی میگم برای خودم فکته دیگه.
نگرفتی چی شد.
منظورم اینه که میتونی چیزو که اکثر قبول دارن مثله یه فکت بگی اما چیزی که اونقدر همنظر با تو نداره رو نه.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or