TV Center

دوستان یک سریالی معرفی کنید که به قول معروف WTF زیاد داشته باشه :دی مدت هاست دنبال یک سریال اینطوریم!
یک چیزی تو مایه ها ومپایر دایریز توی سیزنای 1-2-3 که اونقدر آدمو سر هر اپیزود شکه میکرد و آدم تو کف اپیزود بعد میموند! :دی یک سریالی مثل این معرفی کنید!
لطفا در حال پخش باشه و نهایت 3 فصل اومده باشه چون اصلا وقت دیدن یک جای سریالا رو ندارم میخوام همزمان شم با ریلیزش! :)

خیلی wtf نداره ولی این ها بدک نیستن

davinci demons
harper's island
persons unknown

Luther خوبه .
ینی تقریبا تو اینایی که این چند وقته دیدم بهترین بوده !
این سریال فقط در مقایسه با مثلا پلیسه جوان(!)خوبه:دی وگرنه یه سریاله ابکی و حوصل سر بر و بازیه بده ادرس الباست.
اولى و آخرى رو 100% ببين
اولی و وسطی بهتره :دی البته اولی موضوعش سایست و ریزه کاریایه سیاسته شاید فقط کسایی که به سیاست علاقه دارن خوششون بیاد.

سلام بین سریال های House of cards و Vikings و Justified کدوم ارزش دیدن و دنبال کردن داره؟

به همون ترتيب كه نوشتى ببين :d

این سریال فقط در مقایسه با مثلا پلیسه جوان(!)خوبه وگرنه یه سریاله ابکی و حوصل سر بر و بازیه بده ادرس الباست.

:lol:

این سریال فقط در مقایسه با مثلا پلیسه جوان(!)خوبه
:biggrin1:
وگرنه یه سریاله ابکی و حوصل سر بر و بازیه بده ادرس الباست.

سروش وجدانا دیگه حالمون داره میریزه بهم ! سر پستت یه بنظرم و اینا بنویس . چون هرکی ندونه حکم قران هست .

بازی بد ادریس البا ؟!؟!؟

الله اکبر ........

این سریال فقط در مقایسه با مثلا پلیسه جوان(!)خوبه:دی وگرنه یه سریاله ابکی و حوصل سر بر و بازیه بده ادرس الباست.
اولی و وسطی بهتره :دی البته اولی موضوعش سایست و ریزه کاریایه سیاسته شاید فقط کسایی که به سیاست علاقه دارن خوششون بیاد.
منو ببین تا حالا فکر میکردم یه چیزایی میدونی از این زمینه :|

هر چه زودتر این تیریپو بزار کنار ... :دی

سروش تلاش کن ببینم میتونی یک پست بدی که کمتر از 10 نفر ازش نقل قول کنن و بهش گیر ندن؟؟؟ :|

دوستان سریالی سراغ ندارید که آشنایی و روابط دختر و پسر رو نشون بده ؟
نه که رمانیک و عشقولانه باشه ها . سریالی مد نظرمه که مخ زدن و آشنا شدن دختر پسرا توش باشه مثلاََ مثل How I met Your Mother ;)

madmen
اولاش سعی میکنن مخ یه منشی رو بزنن کلا نکته اموزشی زیاد داره سریال خوبیه

دوستان کسی haven را دیده؟ در کل چجوریاس؟
من خودم چون از اولش دیدم واسه همین دنبالش میکنم ! ولی جوری نیست که همه خوششون بیاد :| در کل به نظرم سریال خوبیه . من هم کلا هر چی sci fi باشه خوشم میاد اینم به همین خاطر دوست دارم :p

چی کار کنیم ما رو از نظرات گهر بار خودت محروممون کنی ؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or