TV Center

Arrow S02 E13
خدا رو شُکر بالاخره سارا و الیور به وصال هم رسیدن ! :دی
میگم این قضیه مادر پسر بتمن که میگید چیه ؟ :دی توی کدوم کمیک بوده که اشاره میکنه بتمن ، تالیا رو میگیره !؟
من شنیده بودم کت ویمن رو بگیره ولی تالیا رو نه !

Arrow S02 E13
خدا رو شُکر بالاخره سارا و الیور به وصال هم رسیدن ! :دی
میگم این قضیه مادر پسر بتمن که میگید چیه ؟ :دی توی کدوم کمیک بوده که اشاره میکنه بتمن ، تالیا رو میگیره !؟
من شنیده بودم کت ویمن رو بگیره ولی تالیا رو نه !
اگرچه نمیدونم این مطلب چه ربطی به عنوان اپویل داره :دی ولی...
تا جایی که من میدونم نمیگیره :دی همینطور گذری :دی (بتمنه دیگه) بعدش بعدا که Deathstroke حمله میکنه به معبد لیگ و رازالغول رو میکشه تالیا پناه میاره پیش بروس و میگه باید از من و پسرت!!!!! محافظت کنی.( خود بتمن هم بیخبر بوده و متعجب میشه)
یه انیمیشن هم ازش تو راههه به اسم Batman And Son قیافه بتمن هم داخلش ورژن 2014 به بعد هست (آواتارم:x)
دوستان کسی اینجا انیمیشن Justice League War رو دیده؟ امکانش هست از روی تم جدید کرکترا سریال (سری جدید) بسازن؟
اگه کسی خبری داره ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
دیگه ارزش نداره هر دفعه بیایم بگیم چه قدر TO خوب بود...تابلوئه:-"گرچه اپیزود 11 اونقدر قدرتمند بود که هیچ رقیبی نداره ولی این اپیزود هم عالی بود....مخصوصا صحنه ی پایانیش
یعنی قشنگ 2 تا کاراکتر اصلی تو فاصله ی 2 اپیزود مردن...whoa...صحنه ی مرگ سوفی عالی بود...واقعا عالی بود. برای اولین بار بود یه صحنه ی قتل حس creepy بودن رو منتقل کرد....

و ومپایر دایریز...به اصلا اندازه ی قسمت قبل خوب نبود(خیلی آروووووم بود...خیلـــــی) ولی به نظر من همچنان از doppleganger nonsense ی که تحویلمون دادن بهتره...+انگار دوباره tvd یاد گرفته چه جوری اپیزودا رو تموم کنه....صحنه ی آخر واقعا خوب بود.
هر چه قدرم دیمن به عنوان villain تکراری باشه، بازم به نظرم عالیه...برای یه مدتی اصلا villain نداشتیم الان دو تا شدن. کاترین بر خلاف اپیزود قبلی این اپیزود بیشتر antagonist بود ولی دیمن دیگه قشنگ رفت تو مود villain. و اون صحنه ی پایانی. می دونستم یه نفر قراره به یه vamp ripper تبدیل بشه و امیدوار بودم دیمن باشه ولی انتظارشو نداشتم. بسیار هم عالی. کی شاکیه؟:-"
با این حال اپیزود حس و حال اپیزود قبلیو نداشت. خیلی آروم بود...خیلی خیلی آروم بود. با اینکه دیدن دو تا خون آشام که راه افتادن ملتو میکشن خیلی حال داد ولی خیلی آروم پیش رفت. کل اپیزودو جمع کنین اتفاق خاص دیگه ای نیفتاد.

این قسمتم تقریبا خوب بود! ولی در مقابل قسمت قبل هیچی بود :دی
ولی بنظرم سارا رو نباید اینقدر زود به لارل نشون میدادن :| دوست دختر تیا هم که معلوم نیست کدوم گوری بود :| اونم موقعی که تازه فهمیده الیور همون کماندارس :دی این الیورم خیر سرش میخواست هویتش شناخته شده نباشه الان بیشتر شخصیتای اصلی داستان میدونن الیور همون کمانداره :|

کلا بنظرم این قسمت یک تیکه الکی بود که به سریال اضافه کرده بودن! نه داستان خاصی داشت نه هیچی! :دی اگه این قسمتو نمیزاشتن بنظرم بهتر بود!

- - -ویرایش - - -

دوستانی که سریال Arrow رو دنبال میکنن...ظاهرا قسمت بعد سریال 1 اسفند یعنی دو هفته دیگه میاد.
باززمم تاخیرررر:((.
دو هفته هم بیشتر :| 19 روز دیگه :|
حالا خیر سرشون تازه نیم فصل دومش شروع شده ها باز تاخیر!

- - -ویرایش - - -

دوستانی که سریال Arrow رو دنبال میکنن...ظاهرا قسمت بعد سریال 1 اسفند یعنی دو هفته دیگه میاد.
باززمم تاخیرررر:((.
دو هفته هم بیشتر :| 19 روز دیگه :|
حالا خیر سرشون تازه نیم فصل دومش شروع شده ها باز تاخیر!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or