TV Center

کسی اگه Agents of S.H.I.E.L.D رو دیده نظرشو بگه.
===
دوستان اين قسمته اخره بريكينگ بد خواهد بود؟:(
از final episode عكسو هايپ در دسترس نيست كه بذارين بى زحمت؟:d

Agents of shields به نظرم شروع بدی نداشت . خط داستانی نسبتا خوبیو پیش گرفته . Pilot ش باید طولانی تر میبود حداقل 1 تا 2 ساعت تا بیشتر به شخصیتا بپردازه . جلوه های ویژه و اکشن قابل قبولی هم داشت . باید 2,3 قسمت دیگه بیاد تا دید چه جوریاس .

یه پوستر از سیزن 9 سوپرنچرال

94853409515558800415.jpg

یه جون مردی درمورد Homeland بگه.
به نظر میرسه از این سریال های سی*اسی باشه که این ارب مربا رو ترو*ری*ست نشون میدن و کلا هیچو پوچه؟!
ارزش 4 گیگ برای یه فصل رو داره؟

واقعا یکی از بهترین سریالایی که دیدم .اونجوریم نیست که شما میگی .100% باید دید .تنها سریالی بود که 2 فصلشو یکسره نگاه کردم اینقدر هیجان داشت لامصب:bighug:
خو خودم نگا کردم باید بگم اشغال سی*اسی بیش نیست!
مثل یه سری از سریال های وطنی خودمون که اونارو ....جلوه میدن..
دیگه کلا از سناریو اسلام های ترو*ریست خسته شدم!کلا خز شده!مخصوصا تو این چند سال اخیر..هرس سریالی رو سر میزنی کلا یه چندتا اپیزودی در مورد اینا داره!این سریالم که کلا پایه و شالودش همین هست!
دراخر مدیریت-ناظم ..اگر صلاح دونستند پست رو پاک کنند.

دوست عزیز شما یه جوری استرس گرفته بودی و توی این تاپیک و تاپیک اصلیش یه جوری حرف می زدی که انگاری قراره با عروسی بارنی داستان تموم شه...حالا هم با جی پگ داری سوتیرو جمع می کنی...موفق و موید باشی

هیچ استرسی وجود نداره :دی آدم دوسه تا شکلک می زاره معنیش این نیست که استرس داشته باشه. من کجا سوتی دادم؟ :-/ یه دستی به Sarcasm Detectorـتون بنزنین بد نیست به خدا :دی

وای چیکار کنم با قسمت آخر BB یکی منو بگیره این آهنگی که بعد قسمت 15 پخش شد عجب موزیک خوبی بود ! چه تصاویری روش بود ! دیگه طاقت ندارم :دی کی یکشنبه میشه ! من والتر وایت می خواممممممم

قسمت 15 فصل 5 - خطر اسپویلر - بپا ! :دی
اونجا که داشت TV می داد من بجاش می خواستم برم یارورو نفله کنم شیشه TV رو هم خورد کنم ! یعنی استارت کارو اون یارو ببو گلابی زد ! دمش گرم چون اصلا نمی خواستم اون گروه جک که اینقدر عوضی بودن با اون پولا بچرخن ! یعنی طوری بود این اپیزود که عطش و هایپ رفته رو بالاترین حالت ممکن ! چه حالی میده قسمت آخر یکی یکیشون رو با اون شادگان بفرسته جهنم :دی به به :دی

آخرین ویرایش:
این قسمتش چیز خاصی نداشت تنها جذابیتش مال همون صحنه ای بود که والت زنگید به فلین و در مورد پول باهاش حرف زد! ماشالله بزنم به تخته هر دوشون بشدت قشنگ و طبیعی بازی میکردن!

قسمت بعدم احتمال زیاد یک گروه استخدام میکنه و میریزن و حمله میکنن به گروه جک و دهن مهنشونو صاف میکنن :دی از آخرم اگه بخواد خیلی خوب تموم شه که همه پولا به والت برمیگرده و میره جسی رو نجات میده و چون هر دوتاشون همه چیزشونو از دست دادن با هم دوباره دوست میشن:دی خدا کنه پایان خوبی داشته باشه :x
فقط نفهمیدم چرا والت واسه اسکایلر و پسرش توضیح نداد قضیه کشته شدن هنک چی بوده!
اسکایلر هی میگفت تو کشتیش والتم هی لفتش میداد هیچی نمیگفت! :| درسته از آخر میرسه به والتر ولی قاتل اصلی هنک جک بوده و قرار نبود بیاد بکشش!

هنوز که هنوزه با این یارو تاد مشکل دارم! اصلا نه خودش نه شخصیتش با سریال هماهنگی نداره! قیافش دقیق مثل بچه درس خونای سوسول مدرسه ماست و توی همین سریالم اینقدر با احترام و ناز با بقیه حرف میزنه بعد باز میاد بچه کوچیک و آدم بزرگ و ... رو میکشه :|

این قسمتش چیز خاصی نداشت تنها جذابیتش مال همون صحنه ای بود که والت زنگید به فلین و در مورد پول باهاش حرف زد! ماشالله بزنم به تخته هر دوشون بشدت قشنگ و طبیعی بازی میکردن!

قسمت بعدم احتمال زیاد یک گروه استخدام میکنه و میریزن و حمله میکنن به گروه جک و دهن مهنشونو صاف میکنن :دی از آخرم اگه بخواد خیلی خوب تموم شه که همه پولا به والت برمیگرده و میره جسی رو نجات میده و چون هر دوتاشون همه چیزشونو از دست دادن با هم دوباره دوست میشن:دی خدا کنه پایان خوبی داشته باشه :x
فقط نفهمیدم چرا والت واسه اسکایلر و پسرش توضیح نداد قضیه کشته شدن هنک چی بوده!
اسکایلر هی میگفت تو کشتیش والتم هی لفتش میداد هیچی نمیگفت! :| درسته از آخر میرسه به والتر ولی قاتل اصلی هنک جک بوده و قرار نبود بیاد بکشش!

هنوز که هنوزه با این یارو تاد مشکل دارم! اصلا نه خودش نه شخصیتش با سریال هماهنگی نداره! قیافش دقیق مثل بچه درس خونای سوسول مدرسه ماست و توی همین سریالم اینقدر با احترام و ناز با بقیه حرف میزنه بعد باز میاد بچه کوچیک و آدم بزرگ و ... رو میکشه :|
مگه فیلم هندی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or