Dexter S08E12
واقعا حیف شد، این سریال پتانسیل پایان بهتری رو داشت که متاسفانه با حماقت نویسنده ها تبدیل به یکی از سرکاری ترین سریال ها شد. کلا هدف نویسنده ها از چنین پایانی چی بود؟ یعنی الان من بیننده باید اشک شوق بریزم که مثلا دکستر و هانا زنده موندند یا حداقل دستگیر نشدند؟ یا خوشحال باشم که هیچکس نفهمید دکستر همون قاتل لنگرگاه هست؟ از اولین فصل این سریال محور اصلی داستان بیشتر برروی کشمکش ها و اتفاقاتی بود که بین دکستر و همکارنش ( مثل دوکس، لاگورتا، کویین، لاندی و... ) اتفاق می افتاد که بصورت خیلی احمقانه ای در فصل آخر این محوریت تبدیل شد به رابطهی احساسی بین دسکتر و هانا. در قسمت آخر هم مشخص بود که با مرگ دب و صحنه های احساسی فقط سعی داشتند داستان چیپ و مزخرفی که توی این فصل به خورد بیننده ها دادند رو توجیه کنند.
قبلا هم گفتم این فصل اضافه بود و در فصل قبلی با رو شدن قتل های دکستر توسط لاگورتا نویسنده ها میتونستند پایان نسبتا بهتری رو طراحی کنند. ولی خوب دیگه تموم شد و با این پایان نویسنده ها فقط تونستند حماقت خودشون رو ثابت کنند.
صحبت های Jeremy Jahns در مورد این سریال و پایانش
لینک یوتوب
watch?v=IgfIwD2LB0E
قبلا هم گفتم این فصل اضافه بود و در فصل قبلی با رو شدن قتل های دکستر توسط لاگورتا نویسنده ها میتونستند پایان نسبتا بهتری رو طراحی کنند. ولی خوب دیگه تموم شد و با این پایان نویسنده ها فقط تونستند حماقت خودشون رو ثابت کنند.
صحبت های Jeremy Jahns در مورد این سریال و پایانش
لینک یوتوب
watch?v=IgfIwD2LB0E
آخرین ویرایش: