TV Center

تاد بدجور عاشق شده :d
72347983112799085001.jpg

خوشم میاد ازش،احساس نداره

نه باو وقتی میشه دی ال کرد خریدن کار بیخودیه :دی بعدشم هر هفته یک قسمت پخش میشه نمیشه خریدش که!

بریکینگ بد داستان کلیش:
یارو معلم شیمیه که سرطان ریه میگیره و میخواد بمیره که به فکر این میوفته که بزنه تو کار مواد! چون که معلم شیمیه و تو کار شیمی وارده کارش میگیره و بع دیک اتفاقاتی میوفته که بسیار زیبا هست
:دی
اینم بگم امسال Emmy برجسته ترین سریال درام سال رو برد! و نمره 9.4/10 رو از Imdb داره که سریال دیگه این نتونسته بیشتر از این نمره بگیره :دی

مرسی من شاتل دارم شب ها رایگان هست اگه دانلود تو شب بیشتر از 700mb بشه سرعت اینترنت رو میاره رو رو 2 kb اصن این شاتل نامرده الان یه هفتس دارم رو سرعت کم دانلود میکنم. :-(

با منطق جدید دوستان بد تموم شدن یک سریال هم اسپویل حساب می شه :|

مایی که سریالو دیدیم به شعورمون توهین شد :|
آقای منطق :دی من یادمه یکبار یادم نیست سر کدام سریال بود فقط گفتم پایان خوبی داشت کلی آدم ریختن سرم !!!
برای بعضیها آره کوچکترین حرف میشه اسپویل ! بیخیال تاپیک بیراهه نره !!!
پایان دکستر
یادتو باشه گفتن فیلم و طوری تموم میکنن اگه هوس برگشت به سرشون زد راحت باشن !!! خیلی چیزا تو فصل آخر اضافی بود !! از طرفی خواستن طرفدارای دکستر با مرگ ضخصیت مورد علاقه خود روبرو نشن !!!

آقا من از اپیزود اول سریال جدید جیمز اسپیدر خوشم اومد به نظرم چیز خوبی باشه. البته من علاقه زیادی به اسپیدر دارم و دیدگاهم احساسیه:d

The Blacklist فوق العاده بود . خیلی خوشم اومد . انتخاب بازیگراش خیلی خوب هست . داستانش هم که عالی به نظر میرسه . امیدوارم ملت ببیننش تا NBC کنسل نکنه :دی

=====
از امشب Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. شروع میشه :دی
کلا سیزن اولش 13 قسمته یا بیشتره؟چون دیدم 13 قسمت زده بودن
خوب 13 قسمت 1 فصل کامل حساب میشه دیگه .

نمی دونم دوستان دنبال چی می گشتن ک میگن از فصل جهارم دکستر به شعورمون توهین شد

ولی پایان دکستر شاید کمی باسمه ای باشه ولی باز خوب بود غیر از این بود شاید تو ذوق می خورد

پایانشو بگذاریم کنار پریزون بریک بعد مشخص می شه بله دو فصل آخر شاید کمی ریتم کندی داشتن و کاراکتر اضافه داشتن ولی خیلی خوب بودن مشکل این جاست که چون فصل چهار یک بدمن گنده و توپ داشت از این به بعد باید هر فصل بدمن اش از فصل بعدی قوی تر و ناجور تر باشه نخیر دکستر مهم ترین نکته اش این بود که یک قاتل رو نشون داد که زندگی اش مثل انسان های معمولی بود و در کنار تقابلش با قاتلین که بعد هیجانی داشت با مشکلات زندگی روزمره و احساسی هم روبرو می شد که بعد درام داشت مشکل روحی دبرا و قضیه هانا هم همون مشکل ها و دوراهی های اخلاقی دکستر بودن که باعث میشدن قدم در وادی انسانیت بگذاره و یک هیولا نباشه فصل هفت و هشت چون کفه درامشون به هیجان و تریلر می چربید شاید از نظر کسانی که فقط دنبال کشتن و هیجان باشن چرت بیاد ولی اصلا هم چرت نیست

امیدوارم اسپویلی نباشه توش

خب اخرین قسمت دکستر رو هم دیدم .
باید بگم فصل های ۱ ۲ ۴ ۵ سریال بسیار خوب بودن و فصل ۳ کمی ارزش دیدنش پایین تر از این فصل ها بود اما متاسفانه ۳ فصل پایانی اصلا در حد و اندازه ۵ فصل اول نبود و بسیار تکراری و بی مفهوم بود تو این سه فصل خیلی چیزا مطرح شد که ما دلیل مطرحش رو نفهمیدیم ... دکستر پتانسیل خیلی بالایی برای یه سریال عالی و همیشه موندگار داشت که متاسفانه نویسندگان مهمترین بخش سریال یعنی فصل های پایانیش رو به بهترین وجه ممکن خراب کردند.

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 4

این سریال Person of Interest رو به هیچ وجه از دست ندین من خودم بعد 6-7 قسمت گزاشتم کنار بعد تازگی نگاش کردم واقعا شاهکاره .تا این جا هم فقط 2 فصلش اومده !:x
دست کمی از سریالای تاپ دیگه نداره خدایی

یه جون مردی درمورد Homeland بگه.
به نظر میرسه از این سریال های سی*اسی باشه که این ارب مربا رو ترو*ری*ست نشون میدن و کلا هیچو پوچه؟!
ارزش 4 گیگ برای یه فصل رو داره؟

یه جون مردی درمورد Homeland بگه.
به نظر میرسه از این سریال های سی*اسی باشه که این ارب مربا رو ترو*ری*ست نشون میدن و کلا هیچو پوچه؟!
ارزش 4 گیگ برای یه فصل رو داره؟

واقعا یکی از بهترین سریالایی که دیدم .اونجوریم نیست که شما میگی .100% باید دید .تنها سریالی بود که 2 فصلشو یکسره نگاه کردم اینقدر هیجان داشت لامصب:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or