mahdi-xbox
کاربر سایت
منم پشمام ریخت... اون یارو حکیمی هم اصالتا ایرانیه....نمیدونستم خانواده مارونی فارسی حرف میزنن!
رفتن شهره آغداشلو اوردن اینم به جای اینکه ایتالیایی حرف بزنه ، فارسی حرف میزنه! کلا مخاطب به پشمشونهمنم پشمام ریخت... اون یارو حکیمی هم اصالتا ایرانیه....
بعید نیست برای ادای احترام به تئاتر Harry Potter and the Cursed Child، بازیگر هرماینی رو سیاهپوست انتخاب کنن!آقا انتظاراتتونو از سریال Harry Potter از اون چیزی که هست هم بیارید پایین تر:
https://www.reddit.com/r/HarryPotte...greenwald_writer_for_the_show_hasnt_read_all/
یکی از نویسنده هاش تو پادکست گفته "همه کتابارو نخوندم، قبلا واسه دختر بزرگ ترم میخوندم که بعد بزرگ شد و خودش شروع کرد خوندن"
حالا اینجاش جالبه: "And i think maybe there's some other creative possibilities within this world"
قشنگ داره همون مسیر ویچر نتفلیکس رو طی میکنه.
پست ماد ردیت رسمیش هم اینه:
View attachment 352822
Comments questioning diversity in casting or using terms like 'forced diversity' may be subject to removal or a ban if this behavior persists.
دیـکتاتوری خالص!
تنفرم از اینا داره به درجه EA میرسهقشنگ چیزی کم ندارن از اونا.
داش همین که تونستی تویین پیکس روتا آخر تحمل کنی خودش رکورد گینس دارهبعد از تویین پیکس سریال from رو استارت زدم فصل یک رو تموم کردم متوجه شدم خیلی فاز لاست رو داره بعد چک کردم کارگردان بیشتر قسمتهاش با لاست یکیه برعکس تویین پیکس دیدن این داره بهم حال میده برای دوستداران این ژانر به شدت توصیه میشه
یه عادتی که تو زندگیم دارم حالا نمیدونم خوبه یا بد یه کاری رو که شروع میکنم باید تا تهش برم سریال دیدنم هم همینطوریه چه سریالهایی که در فصول اخرشون زباله شدن ولی من تا اخر تحملشون کردم تا ببینم تهش چی میشهداش همین که تونستی تویین پیکس روتا آخر تحمل کنی خودش رکورد گینس داره![]()