TV Center

بنظر تو Peak چه بوده؟ واقعا کنجکاو شدم!:دی

Peak تلویزیون یعنی زمانی که «تو» ظرف یک سال «مد من»، «بریکینگ بد»، «هوملند»، «بردواک امپایر»، «آنارشی»، «گات» و «خانه پوشالی» ببینی! :D 🦢

پ.ن: شوگون فقط یک Rip-off دیگه از «گات» و «روم» هست؛ چند سال پیش نتفلیکس خدابیامرز سریال Marco Polo رو منتشر کرد که عمر کوتاهی داشت و عیناً شوگون بود (شاید حتی بهتر از نظر من!)🦢:D
پ.ن: در امی رو هم باید گِل گرفت که سریال Idol توش جایزه ببره و BCS نه!:D🦢

شوگان بنظرم سریال خوبی بود اما واقعا 14 فاکین امی؟؟ حتی خود فنای سریالم بعید میدونم اینقد ببرنش بالا :دی
چیش دقیقا اونقد خوب بود؟

BCS با 53 تا نامزدی یه دونه هم ندادن بهش بعد این جوجه با یه سیزن اینقد :دی

---

ولی همینکه این چند سال اخیر BCS و Succession رو با هم داشتیم میتونم هنوز امیدوار باشم Peak تلویزیون رو یه زمانی شاهد باشیم :دی

ولی همینکه این چند سال اخیر BCS و Succession رو با هم داشتیم میتونم هنوز امیدوار باشم Peak تلویزیون رو یه زمانی شاهد باشیم :دی

فکر نکنم حالا حالاها بیاد اون Peak تلویزیون؛ هجوم زامبی‌طور مین‌استریم‌ها به معنای تولید انبوه است، نه کیفیت! :D

• Sad
Reactions: majidred2011
بالاخره بعد سال ها تلاش کردن Twin Peaks رو شروع کردم. :دی
کل این مدت فک میکردم از اون سریالا باشه که باید تایم بدی بهش تا خوشت بیاد واسه همین شروع نمیکردم اما برعکس همون دقیقه اول عاشق محیط و اتمسفرش شدم، لعنتی بشدت اعتیاد آوره.

با اینکه روند داستان کنده اما دوس داری در مورد همه شخصیتا و زندگیاشون بدونی.

فقط با یه چیزش مشکل دارم اینه که چرا اینقد بازی بعضی از بازیگرای فرعیش بده؟ :دی واقعا افتضاحه بنظرم بعضیاشون، یه چیزی در حد سریالای الان صدا و سیما :-"

آخرین ویرایش:
فقط با یه چیزش مشکل دارم اینه که چرا اینقد بازی بعضی از بازیگرای فرعیش بده؟ :دی واقعا افتضاحه بنظرم بعضیاشون، یه چیزی در حد سریالای الان صدا و سیما :-"

:D 🦢 فکر می‌کنم برای اولین بار هست چیزی از «دیوید لینچ» می‌بینی؛ چون اگه آشنا بودی، این مسئله رو مطرح نمی‌کردی

• Wow
کل این مدت فک میکردم از اون سریالا باشه که باید تایم بدی بهش تا خوشت بیاد واسه همین شروع نمیکردم اما برعکس همون دقیقه اول عاشق محیط و اتمسفرش شدم، لعنتی بشدت اعتیاد آوره.

منظورتو دقیقا متوجه میشم.کلا کاراکترها عجیب رفتار میکنن نمیدونم اسمشو چی بزارم ولی این سبک بازیگری تو twin peaks هست و اگه ارتباط بگیری خیلی به جو عجیب سریال کمک میکنه تا جذاب بشه.کم کم برات این بخشش جذاب میشه.

• Like
Reactions: Love Console
Peak تلویزیون یعنی زمانی که «تو» ظرف یک سال «مد من»، «بریکینگ بد»، «هوملند»، «بردواک امپایر»، «آنارشی»، «گات» و «خانه پوشالی» ببینی! :D 🦢

پ.ن: شوگون فقط یک Rip-off دیگه از «گات» و «روم» هست؛ چند سال پیش نتفلیکس خدابیامرز سریال Marco Polo رو منتشر کرد که عمر کوتاهی داشت و عیناً شوگون بود (شاید حتی بهتر از نظر من!)🦢:D
پ.ن: در امی رو هم باید گِل گرفت که سریال Idol توش جایزه ببره و BCS نه!:D🦢
هممم...بنظرم Peak همون Breaking Bad و هانیبال بود. هوملند فقط فصل اول خوب بود، بقیه فصل ها همه افتضاح بودند.
Sons of Anarchy هم افت زیاد داشت.:دی بقیه چیزایی که نوشتی نظر خاصی ندارم.

شوگان خدایی عالی بود، مخصوصا برای کسی که فرهنگ ژاپن رو دوست داشته باشه.:دی
پ.ن:تنها Peak به معنای واقعی کلمه ده سال اخیر غرب Arcane بود. بقیه جدا در برابر این شوخی بودند.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
هممم...بنظرم Peak همون Breaking Bad و هانیبال بود. هوملند فقط فصل اول خوب بود، بقیه فصل ها همه افتضاح بودند.
Sons of Anarchy هم افت زیاد داشت.:دی بقیه چیزایی که نوشتی نظر خاصی ندارم.

شوگان خدایی عالی بود، مخصوصا برای کسی که فرهنگ ژاپن رو دوست داشته باشه.:دی
پ.ن:تنها Peak به معنای واقعی کلمه ده سال اخیر غرب Arcane بود. بقیه جدا در برابر این شوخی بودند.
فصل دوم هوملند هم خوب بود. به خصوص بازی هوشنگ توزیع که نقش فرمانده ... رو عالی باز کرد.

دقیقا منم دارم دانلود میکنم
بعضی قسمتاشو پلی کردم بعضی کاراکترا یه طوری اند ، ظاهرشون غیر عادی هستند
ولی اتمسفرش و .... حال کردم
اون بازیگر زن فیلم یک روز بچه (یه همچین اسمی داشت ) توش بود حال کردم

خدا خودش بهت صبر بده
قبل دیدنش چند شات قهوه بزن که خواب بهت غلبه نکنه :D

• Wow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or