بنظر تو Peak چه بوده؟ واقعا کنجکاو شدم!شوگون Peak تلویزیون نیست؛ شاید چند سال طول بکشه تا مجدد اون Peak رو واقعاً احساس کنیم!
بنظر تو Peak چه بوده؟ واقعا کنجکاو شدم!
ولی همینکه این چند سال اخیر BCS و Succession رو با هم داشتیم میتونم هنوز امیدوار باشم Peak تلویزیون رو یه زمانی شاهد باشیم
فقط با یه چیزش مشکل دارم اینه که چرا اینقد بازی بعضی از بازیگرای فرعیش بده؟ واقعا افتضاحه بنظرم بعضیاشون، یه چیزی در حد سریالای الان صدا و سیما
منظورتو دقیقا متوجه میشم.کلا کاراکترها عجیب رفتار میکنن نمیدونم اسمشو چی بزارم ولی این سبک بازیگری تو twin peaks هست و اگه ارتباط بگیری خیلی به جو عجیب سریال کمک میکنه تا جذاب بشه.کم کم برات این بخشش جذاب میشه.بالاخره بعد سال ها تلاش کردن Twin Peaks رو شروع کردم.
کل این مدت فک میکردم از اون سریالا باشه که باید تایم بدی بهش تا خوشت بیاد واسه همین شروع نمیکردم اما برعکس همون دقیقه اول عاشق محیط و اتمسفرش شدم، لعنتی بشدت اعتیاد آوره.
با اینکه روند داستان کنده اما دوس داری در مورد همه شخصیتا و زندگیاشون بدونی.
فقط با یه چیزش مشکل دارم اینه که چرا اینقد بازی بعضی از بازیگرای فرعیش بده؟ واقعا افتضاحه بنظرم بعضیاشون، یه چیزی در حد سریالای الان صدا و سیما
هممم...بنظرم Peak همون Breaking Bad و هانیبال بود. هوملند فقط فصل اول خوب بود، بقیه فصل ها همه افتضاح بودند.Peak تلویزیون یعنی زمانی که «تو» ظرف یک سال «مد من»، «بریکینگ بد»، «هوملند»، «بردواک امپایر»، «آنارشی»، «گات» و «خانه پوشالی» ببینی!
پ.ن: شوگون فقط یک Rip-off دیگه از «گات» و «روم» هست؛ چند سال پیش نتفلیکس خدابیامرز سریال Marco Polo رو منتشر کرد که عمر کوتاهی داشت و عیناً شوگون بود (شاید حتی بهتر از نظر من!)
پ.ن: در امی رو هم باید گِل گرفت که سریال Idol توش جایزه ببره و BCS نه!
فصل دوم هوملند هم خوب بود. به خصوص بازی هوشنگ توزیع که نقش فرمانده ... رو عالی باز کرد.هممم...بنظرم Peak همون Breaking Bad و هانیبال بود. هوملند فقط فصل اول خوب بود، بقیه فصل ها همه افتضاح بودند.
Sons of Anarchy هم افت زیاد داشت. بقیه چیزایی که نوشتی نظر خاصی ندارم.
شوگان خدایی عالی بود، مخصوصا برای کسی که فرهنگ ژاپن رو دوست داشته باشه.
پ.ن:تنها Peak به معنای واقعی کلمه ده سال اخیر غرب Arcane بود. بقیه جدا در برابر این شوخی بودند.
دقیقا منم دارم دانلود میکنمبالاخره بعد سال ها تلاش کردن Twin Peaks رو شروع کردم.
کل این مدت فک میکردم از اون سریالا باشه که باید تایم بدی بهش تا خوشت بیاد واسه همین شروع نمیکردم اما برعکس همون دقیقه اول عاشق محیط و اتمسفرش شدم، لعنتی بشدت اعتیاد آوره.
خدا خودش بهت صبر بدهبالاخره بعد سال ها تلاش کردن Twin Peaks رو شروع کردم.