TV Center

این با اون سری جدید که قرار بود تو یونیورس Office US باشه متفاوته؟
جای مایکل این خانومه رو آوردن؟

دوتا سریال از یونیورس آفیس بزودی میاد: یکی همین استرالیایی هست (ریبوت) و یکی دیگه هم با بازی دامهال گلسون است که برای شبکه پیکاکه (اسپین-آف)

آخرین ویرایش:
بنظرم اینایی که از کمبود آثار خوب مینالن مشکل از خودشونه همیشه. تو گیم و سینما ام همینه، طرف اول یه دیدگاه یبث پیدا کرده و یه ژانر مشخص فقط میپسنده، بعد غر میزنه که چرا آثار بیشتری نیست که من خوشم بیاد.

مثلا تو سینما فقط دنبال آثار هالیوودی اسکار پسندن وگرنه هرسال حداقل ده پونزده تا فیلم عالی میاد اگه لیست جشنواره های مختلف رو نگاه کنی و محدود به چیزای انگلیسی زبان های پروداکشن نباشی.
تو سریال زیاد نمیتونم مثال بزنم چون خودم خیلی اهلش نیستم ولی مطمئنم اینجا ام همون داستانه.

الان دارم Shameless US ر بینج واچ میکنم عالیه معتادش شدم، قبل از اینم بتر کال ساو و وایر و سوپرانوز دیدم همه شاهکار بودن، مطمئنم کلی چیز عالی دیگه ام هست هنوز ندیدم، چرا غر بزنم!

پ.ن: حالت دیگه این محدود کردن خود اینه که «حتما باید چیزی که میبینم جدید باشه» که مخصوصا تو سینما خیلی مسخرست این طرز فکر

بهترین ساختۀ دیوید سایمن Homicide: Life on the Street که یه‌جورایی آغازگر عصر طلایی تلویزیون بود، سه دهه
بعد از پخش، بالأخره استریم شد؛ اون هم با کیفیت HD و 4K (دلیل این‌که این‌قدر طول کشید هم مربوط به مسائل
حقوقی و حق پخش موسیقی‌های پخش‌شده در سریال بود که باعث شده بود نتونه روی پلتفرم‌های آن‌لاین قرار بگیره).

این سریال در کنار «شیلد» و «باش» بهترین سریال پلیسی و به‌اصطلاح کاپ‌شویی هست که تابه‌حال دیدم، و کیفیت
جدید به‌قدری خوبه که وسوسه‌کننده‌ست و اگه وقت داشتم، بازتماشاش می‌کردم؛ ولی متأسفانه ۱۲۰ قسمته.

این هم برای درک بهتر تفاوت کیفیت:
یعنی چشم‌وْچار آدم درمیومد اون نسخۀ قدیمی رو می‌دید.

پی‌نوشت ۱: اون قضیۀ دستگاه فتوکپی رو قبل از «وایر» اول توی این سریال اجرا کرده بودن،
یا چندتا از شخصیت‌های «شیلد» مستقیم از روی شخصیت‌های این سریال الهام گرفته شدن
و درکل تأثیرش توی این ژانر چشم‌گیره. از بازیگرهای مهمان‌ش هم نمی‌شه گذشت (اگه زیاد
فیلم‌وْسریال دیده باشید، کُلی چهرۀ آشنا توی این سریال می‌بینید که خیلی‌هاشون هم جوون
یا حتی بچه‌سال بودن)

پی‌نوشت ۲: نمی‌دونم «بروکلین ناین‌ناین» رو دیدید یا نه؛ ولی اون اواخر یه قسمت داشت (The Box) که
کامل توی اتاق بازجویی می‌گذشت که ادای‌احترامی بود به آندره بروور و قسمت Three Men and Adena
از این سریال که جزء بهترین قسمت‌های سریال هم هست. به‌نظر من بهترین قسمت‌ش The Subway
هست با بازی فوق‌العادۀ آندره بروور و وینسنت دن‌آفریو (این قسمت رو به‌طور مجزا هم می‌شه دید).

خلاصه اگه دنبال یه سریال طولانی و باکیفیت می‌گردید، و اگه به این ژانر علاقه دارید، جزء بهترین گزینه‌هاست.

آخرین ویرایش:
امروز بالاخره بیگ بنگ تئوری رو هم تموم کردم، اثری که از اول اصلا فکرش رو نمی‌کردم برم سراغش چه برسه به اینکه ازش خوشم بیاد و بعد تموم شدنش خلأش رو حس کنم.
احیانا اگه بیگ بنگ تئوری رو دیدید و هنوز سراغ یانگ شلدون نرفتید، سریعتر برید سراغش مطمئنم که بابت این تصمیم پشیمون نمی شید.

امروز بالاخره بیگ بنگ تئوری رو هم تموم کردم، اثری که از اول اصلا فکرش رو نمی‌کردم برم سراغش چه برسه به اینکه ازش خوشم بیاد و بعد تموم شدنش خلأش رو حس کنم.
احیانا اگه بیگ بنگ تئوری رو دیدید و هنوز سراغ یانگ شلدون نرفتید، سریعتر برید سراغش مطمئنم که بابت این تصمیم پشیمون نمی شید.
بازینگا 😅😅😅😅

بیگ بنگ عالی بود منم زمانی که دیدمش خیلی خندیدم باهاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or