TV Center

خب پارسال همه اعتصاب کرده بودند. مشخص بود تا یک مدت قحطی میشه.
اما مشکل اصلی اینجاست، جدا کیفیت داغون اکثر سریال ها بجای یک سال هر فصل دو سال یکبار میاد. مثل همین The Boys یا House of Dragon
من یادمه تا همین 5 سال قبل هر سال حدود 5 تا سریال داشتیم که اکثر ژانرها رو ارضا میکرد و هرکسی بنا به سلیقه اش یکی رو انتخاب میکرد و میدید. ولی من الان 5 ماهه دارم دنبال یه سریال خوب و بدرد بخور میگردم که شروع کنم ببینم واقعا چیزی پیدا نمیکنم. اکثرشون یا کنسل شدن یا خوشم نمیاد یا حالا به هر دلیلی جذبم نمیکنن.

من یادمه تا همین 5 سال قبل هر سال حدود 5 تا سریال داشتیم که اکثر ژانرها رو ارضا میکرد و هرکسی بنا به سلیقه اش یکی رو انتخاب میکرد و میدید. ولی من الان 5 ماهه دارم دنبال یه سریال خوب و بدرد بخور میگردم که شروع کنم ببینم واقعا چیزی پیدا نمیکنم. اکثرشون یا کنسل شدن یا خوشم نمیاد یا حالا به هر دلیلی جذبم نمیکنن.
فالوت سریال خوش کیفیت خوبیه اگه ندیدی
تهش یه اثر معمولی هست ولی خب سرگرم میکنه
یکم از شوخی هاش کمتر میکردن و جدی تر بود مکسیموس هم کلا حذف میکردن از سریال شاهکار حسابش میکردم

آقا یک سئوال یا مشکل از من هست یا این سریال ها ! الان همین سریال شرلوک که کلی هم طرفدار داره خدایی چیه این !؟ یعنی نتیجه گیری های شرلوک و کنار هم چیدن معماها اینقدر باگ داره که صد رحمت به سریال های ایرانی ! خنده دار هست ! دو قسمت دیدم می خوام دراپ کنم (سریال شوگان هم برای من خیلی جذاب نبود اون هم دراپ شد). سریال اصل برائت خوب بود اما پایان بندی احمقانه ای داشت ! سریال bear هم ایضا ما چیزی ندیدیم. نمی دونم چرا این ها اینقدر ملت به به چه چه می کنند (تبلیغات و دنبال روی از نظر دیگران !؟؟). لطفا چند سریال خوب معرفی کنید دوستان سبکش مهم نیست اما به شعور آدم توهین نکنه (مثل مانی هیست نباشه رسما ملت رو گوسفند فرض کرده)

• Like
Reactions: Love Console
آقا یک سئوال یا مشکل از من هست یا این سریال ها ! الان همین سریال شرلوک که کلی هم طرفدار داره خدایی چیه این !؟ یعنی نتیجه گیری های شرلوک و کنار هم چیدن معماها اینقدر باگ داره که صد رحمت به سریال های ایرانی ! خنده دار هست ! دو قسمت دیدم می خوام دراپ کنم (سریال شوگان هم برای من خیلی جذاب نبود اون هم دراپ شد). سریال اصل برائت خوب بود اما پایان بندی احمقانه ای داشت ! سریال bear هم ایضا ما چیزی ندیدیم. نمی دونم چرا این ها اینقدر ملت به به چه چه می کنند (تبلیغات و دنبال روی از نظر دیگران !؟؟). لطفا چند سریال خوب معرفی کنید دوستان سبکش مهم نیست اما به شعور آدم توهین نکنه (مثل مانی هیست نباشه رسما ملت رو گوسفند فرض کرده)
گل گفتی داش
من bear رو حتی یک قسمت نتونستم تحمل کنم
وای از شوگان فکر نکنم چیزی رو دست این اشغال بیاد یعنی بی خود تر چرت تر ک...صشر تر از این سراغ ندارم
مانی هیست همین طور ....
شرلوک همین طور
خاندان اژدها هر دوفصلش همین طور
Twin peaks رو که نگم برات توی همین bc کلی تعریف و تمجید ولی خوده سریال ک...صشر خالص یعنی ۳ قسمت به زور تونستم تحمل کنم بس که اشغال بود
.
.
.

هر کسی به «بریکینگ بد» بگه سریال کُند؛ به «وایر» بگه خسته‌کننده؛ «سوپرانوز» رو وراج؛ «تویین‌ پیکس» رو بول*ت؛ «کیلینگ» رو بی‌منطق و پُرباگ؛ کارهای قدیمی HBO و AMC رو بگه اووریت؛ مستقیم میره تو Blacklist (شوخی هم ندارم!) :D 🦆

هر کسی به «بریکینگ بد» بگه سریال کُند؛ به «وایر» بگه خسته‌کننده؛ «سوپرانوز» رو وراج؛ «تویین‌ پیکس» رو بول*ت؛ «کیلینگ» رو بی‌منطق و پُرباگ؛ کارهای قدیمی HBO و AMC رو بگه اووریت؛ مستقیم میره تو Blacklist (شوخی هم ندارم!) :D 🦆

واسه همينه از فروش فيلماى كمدى جلفى كه ماهى ٣ تا با لاين آپ ثابت تو مملكت اكران ميشه تعجب نبايد كرد.
خلاصه ايي از وضعيت رو مشاهده كرديد :D

من اکثر این سریالا رو ندیدم ولی مانی هایست بنظرم سبکش اینو مجاب میکنه و بخواد بدون باگ باشه دیگه باید توی چند قسمت تمومش کنن بره
ولی خودم یادمه قدیما سریال Fringe چند قسمت دیدم و بنظرم خیلی بچگانه و احمقانه بود دیلیت زدم :D
درکل یه سریا دنبال روی نظر بقیه هستن و یه سریا واقعا سلیقه شخصیه و دنبال هیجانن نه داستان بدون ایراد (یه سریام فکر میکنن دیدن و تعریف از بعضی سریالا باعث میشه کول دیده بشن :D )

• Like
Reactions: Dark_Souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or