Origami 2008
عضو تحریریه
منظورت از هشت، هشت آیامدیبی هست یا بالای 80 متاکریتیک؟!
فصل اول Fallout
مینیسریال Ripley
فصل اول Fallout
مینیسریال Ripley
آخرین ویرایش:
من یادمه تا همین 5 سال قبل هر سال حدود 5 تا سریال داشتیم که اکثر ژانرها رو ارضا میکرد و هرکسی بنا به سلیقه اش یکی رو انتخاب میکرد و میدید. ولی من الان 5 ماهه دارم دنبال یه سریال خوب و بدرد بخور میگردم که شروع کنم ببینم واقعا چیزی پیدا نمیکنم. اکثرشون یا کنسل شدن یا خوشم نمیاد یا حالا به هر دلیلی جذبم نمیکنن.خب پارسال همه اعتصاب کرده بودند. مشخص بود تا یک مدت قحطی میشه.
اما مشکل اصلی اینجاست، جدا کیفیت داغون اکثر سریال ها بجای یک سال هر فصل دو سال یکبار میاد. مثل همین The Boys یا House of Dragon
فالوت سریال خوش کیفیت خوبیه اگه ندیدیمن یادمه تا همین 5 سال قبل هر سال حدود 5 تا سریال داشتیم که اکثر ژانرها رو ارضا میکرد و هرکسی بنا به سلیقه اش یکی رو انتخاب میکرد و میدید. ولی من الان 5 ماهه دارم دنبال یه سریال خوب و بدرد بخور میگردم که شروع کنم ببینم واقعا چیزی پیدا نمیکنم. اکثرشون یا کنسل شدن یا خوشم نمیاد یا حالا به هر دلیلی جذبم نمیکنن.
حتما ببین!دوستان بنظرتون the oa با این که کنسل شده ببینم؟تعریفشو زیاد شنیدم.
فصل 1 رو امروز تموم کردم.ممنون از معرفی.عالیه.فصل 2 رو هم فردا شروع میکنم.سریال مثل این چی پیشنهاد دارید؟حتما ببین!
گل گفتی داشآقا یک سئوال یا مشکل از من هست یا این سریال ها ! الان همین سریال شرلوک که کلی هم طرفدار داره خدایی چیه این !؟ یعنی نتیجه گیری های شرلوک و کنار هم چیدن معماها اینقدر باگ داره که صد رحمت به سریال های ایرانی ! خنده دار هست ! دو قسمت دیدم می خوام دراپ کنم (سریال شوگان هم برای من خیلی جذاب نبود اون هم دراپ شد). سریال اصل برائت خوب بود اما پایان بندی احمقانه ای داشت ! سریال bear هم ایضا ما چیزی ندیدیم. نمی دونم چرا این ها اینقدر ملت به به چه چه می کنند (تبلیغات و دنبال روی از نظر دیگران !؟؟). لطفا چند سریال خوب معرفی کنید دوستان سبکش مهم نیست اما به شعور آدم توهین نکنه (مثل مانی هیست نباشه رسما ملت رو گوسفند فرض کرده)
هر کسی به «بریکینگ بد» بگه سریال کُند؛ به «وایر» بگه خستهکننده؛ «سوپرانوز» رو وراج؛ «تویین پیکس» رو بول*ت؛ «کیلینگ» رو بیمنطق و پُرباگ؛ کارهای قدیمی HBO و AMC رو بگه اووریت؛ مستقیم میره تو Blacklist (شوخی هم ندارم!)
من اکثر این سریالا رو ندیدم ولی مانی هایست بنظرم سبکش اینو مجاب میکنه و بخواد بدون باگ باشه دیگه باید توی چند قسمت تمومش کنن برهآقا یک سئوال یا مشکل از من هست یا این سریال ها ! الان همین سریال شرلوک که کلی هم طرفدار داره خدایی چیه این !؟ یعنی نتیجه گیری های شرلوک و کنار هم چیدن معماها اینقدر باگ داره که صد رحمت به سریال های ایرانی ! خنده دار هست ! دو قسمت دیدم می خوام دراپ کنم (سریال شوگان هم برای من خیلی جذاب نبود اون هم دراپ شد). سریال اصل برائت خوب بود اما پایان بندی احمقانه ای داشت ! سریال bear هم ایضا ما چیزی ندیدیم. نمی دونم چرا این ها اینقدر ملت به به چه چه می کنند (تبلیغات و دنبال روی از نظر دیگران !؟؟). لطفا چند سریال خوب معرفی کنید دوستان سبکش مهم نیست اما به شعور آدم توهین نکنه (مثل مانی هیست نباشه رسما ملت رو گوسفند فرض کرده)