اگه به انیمیشنهای بتمن علاقه دارین، Batman: Caped Crusader رو از دست ندین. دیروز دو قسمت اولش رو دیدم و عاشقش شدم!
این دقیقا حس و حال من رو نشون میده!
بالاخره بعد از قرنها یه چیزی اومده که میتونم به عنوان جایگزین Batman: The Animated Series بهش نگاه کنم. چیز خیلی جالبیه و اتمسفر و حال و هوای اون سری رو داره. از فضای نوآر تا معماری گاتهام و طراحی کاراکترها و حتی مواردی مثل شونههای پهن(!)، شباهت زیادی به اون سری داره و صدای همیش لینکلیتر (بازیگر نقش کشیش توی Midnight Mass) در نقش بروس وین/بتمن هم عالیه و یکی از بهترین صداهای بتمن بعد از مرحوم کوین کانروی به حساب میاد. خودش هم گفته که اون سری و صدای کانروی رو خیلی دوست داشته و تأثیر زیادش روش گذاشتن.
شباهت Caped Crusader به سری ۱۹۹۲ بیدلیل نیست و بروس تیم به عنوان یکی از خالقان اون سری فوقالعاده، توی تیم تولید سری جدید حضور داره و در کنارش جی جی آبرامز و مت ریوز (کارگردان The Batman) هم هستن.
این وسط فقط یه موضوعی هست که ممکنه یه عده رو ناراحت کنه و تأثیرش رو توی IMDb و امتیازهای یک که ملت دادن هم نشون داده. اینکه بعضی از شخصیتها از نظر نژاد و جنسیت متفاوت هستن و مثلاً گوردن و باربارا سیاهپوست هستن یا پنگوئن خانومه!
اگه این قضایا باعث میشه کل اثر براتون زهر مار بشه که ولش کنین، ولی به شخصه مشکلی باهاش ندارم و این مدلی هستم که اگه ۹۰٪ از اجزای یه اثر باکیفیت و خوب باشن، این جور چیزها باعث نمیشه کل اون اثر کوفتم بشه. به جز گوردن که اولین بار نیست سیاهپوسته و مثلاً توی فیلم The Batman هم جفری رایت نقشش رو ایفا میکرد، این خانم پنگوئنه هم شخصیت جالب و لاتی داره، با شمایلی از مریم امیرجلالی و در کل خیلی باهاش حال کردم!