متاسفانه تمامی اپیزودهای فصل دوم سریال سک/سی Arcane لیک شدند!
خیلی حواستون باشه که اسپویل نشید!
اگه به انیمیشنهای بتمن علاقه دارین، Batman: Caped Crusader رو از دست ندین. دیروز دو قسمت اولش رو دیدم و عاشقش شدم!
این دقیقا حس و حال من رو نشون میده!
بالاخره بعد از قرنها یه چیزی اومده که میتونم به عنوان جایگزین Batman: The Animated Series بهش نگاه کنم. چیز خیلی جالبیه و اتمسفر و حال و هوای اون سری رو داره. از فضای نوآر تا معماری گاتهام و طراحی کاراکترها و حتی مواردی مثل شونههای پهن(!)، شباهت زیادی به اون سری داره و صدای همیش لینکلیتر (بازیگر نقش کشیش توی Midnight Mass) در نقش بروس وین/بتمن هم عالیه و یکی از بهترین صداهای بتمن بعد از مرحوم کوین کانروی به حساب میاد. خودش هم گفته که اون سری و صدای کانروی رو خیلی دوست داشته و تأثیر زیادش روش گذاشتن.
شباهت Caped Crusader به سری ۱۹۹۲ بیدلیل نیست و بروس تیم به عنوان یکی از خالقان اون سری فوقالعاده، توی تیم تولید سری جدید حضور داره و در کنارش جی جی آبرامز و مت ریوز (کارگردان The Batman) هم هستن.
این وسط فقط یه موضوعی هست که ممکنه یه عده رو ناراحت کنه و تأثیرش رو توی IMDb و امتیازهای یک که ملت دادن هم نشون داده. اینکه بعضی از شخصیتها از نظر نژاد و جنسیت متفاوت هستن و مثلاً گوردن و باربارا سیاهپوست هستن یا پنگوئن خانومه! اگه این قضایا باعث میشه کل اثر براتون زهر مار بشه که ولش کنین، ولی به شخصه مشکلی باهاش ندارم و این مدلی هستم که اگه ۹۰٪ از اجزای یه اثر باکیفیت و خوب باشن، این جور چیزها باعث نمیشه کل اون اثر کوفتم بشه. به جز گوردن که اولین بار نیست سیاهپوسته و مثلاً توی فیلم The Batman هم جفری رایت نقشش رو ایفا میکرد، این خانم پنگوئنه هم شخصیت جالب و لاتی داره، با شمایلی از مریم امیرجلالی و در کل خیلی باهاش حال کردم!
لینک دانلود؟متاسفانه تمامی اپیزودهای فصل دوم سریال سک/سی Arcane لیک شدند!
لینک دانلود؟
درود؛اگه به انیمیشنهای بتمن علاقه دارین، Batman: Caped Crusader رو از دست ندین. دیروز دو قسمت اولش رو دیدم و عاشقش شدم!
این دقیقا حس و حال من رو نشون میده!
بالاخره بعد از قرنها یه چیزی اومده که میتونم به عنوان جایگزین Batman: The Animated Series بهش نگاه کنم. چیز خیلی جالبیه و اتمسفر و حال و هوای اون سری رو داره. از فضای نوآر تا معماری گاتهام و طراحی کاراکترها و حتی مواردی مثل شونههای پهن(!)، شباهت زیادی به اون سری داره و صدای همیش لینکلیتر (بازیگر نقش کشیش توی Midnight Mass) در نقش بروس وین/بتمن هم عالیه و یکی از بهترین صداهای بتمن بعد از مرحوم کوین کانروی به حساب میاد. خودش هم گفته که اون سری و صدای کانروی رو خیلی دوست داشته و تأثیر زیادش روش گذاشتن.
شباهت Caped Crusader به سری ۱۹۹۲ بیدلیل نیست و بروس تیم به عنوان یکی از خالقان اون سری فوقالعاده، توی تیم تولید سری جدید حضور داره و در کنارش جی جی آبرامز و مت ریوز (کارگردان The Batman) هم هستن.
این وسط فقط یه موضوعی هست که ممکنه یه عده رو ناراحت کنه و تأثیرش رو توی IMDb و امتیازهای یک که ملت دادن هم نشون داده. اینکه بعضی از شخصیتها از نظر نژاد و جنسیت متفاوت هستن و مثلاً گوردن و باربارا سیاهپوست هستن یا پنگوئن خانومه! اگه این قضایا باعث میشه کل اثر براتون زهر مار بشه که ولش کنین، ولی به شخصه مشکلی باهاش ندارم و این مدلی هستم که اگه ۹۰٪ از اجزای یه اثر باکیفیت و خوب باشن، این جور چیزها باعث نمیشه کل اون اثر کوفتم بشه. به جز گوردن که اولین بار نیست سیاهپوسته و مثلاً توی فیلم The Batman هم جفری رایت نقشش رو ایفا میکرد، این خانم پنگوئنه هم شخصیت جالب و لاتی داره، با شمایلی از مریم امیرجلالی و در کل خیلی باهاش حال کردم!
می خوام به زبون مدیران فرنچایز SW بگم...این Acolyte رو چندقسمت جلو و عقب کردم. چرا همشون آسیای شرقی و سیاه پوستن؟
از لحاظ هنری و صداگذاری و حس نوستالژی خیلی خوب بود. با هر قسمت کیف کردمآره همه قسمتهای فصل اول یه جا اومده.
فصل دوم هم میسازن، ولی احتمالا به این زودیها نباشه و تازه در مراحل اولیه هستن.
چند تا قسمت دیگه دیدم و با اینکه یه ذره بالا پایین داره و به پای سری ۱۹۹۲ نمیرسه و بعضی جاها هم میشه حس کرد بودجه پایین بوده، ولی در مجموع خیلی با سلیقه من جوره. گویا بهترین قسمتهاش هم دو تای آخر هستن که هنوز ندیدم.
موافقم. خودم هم دوست داشتم یه سری اتفاقات پیچیدهتر و جالبتر بیفته ولی به جز چیزهایی مثل هارلی کوئین متفاوت و اندکی هم بخشهای مربوط به هاروی دنت و یکی دو مورد دیگه مثل رفتار بروس با آلفرد که تا آخرین قسمت فامیلش رو صدا میزد و در نهایت آدم شد! ، اتفاقات ویژه و خیلی خاصی نداشت. بهترین نکته سریال برای من همینه که تا حد زیادی حال و هوای سری ۱۹۹۲ رو زنده کرده (البته هنوز یه ذره با اتمسفر اون سری فاصله داره) و ایشالا توی فصل بعدی از هر نظر بهتر بشه.از لحاظ هنری و صداگذاری و حس نوستالژی خیلی خوب بود. با هر قسمت کیف کردم
ولی از نظر داستانی پیش از حد ساده بود. یعنی خیلی ساده
بعداز n بار شنیدن روایت های مختلف از بتمن تازه کار انتظار داشتم یه چیز جدید و متفاوتی ببینم ولی نه تنها پیچیدگی نداشت بلکه به ساده ترین شکل داستان پیش رفت
با این حال راضی ام برای 10 قسمت 25 دقیقه ای اوکی بود. امیدوارم تو ادامه درست کنن.
دستت درد نکنه. برم X-Men رو هم ببینم تایپیک مارول معرفی کرده بودی
خب پارسال همه اعتصاب کرده بودند. مشخص بود تا یک مدت قحطی میشه.اقا دقت کردین حدودا یک سالی هست که یه سریال خفن و پر سر و صدا با ریت بالای 8 (حداقل) نیومده و کلا بازار سریال توی دنیا کساد شده؟