TV Center

سریال the acolyte فقط با دیدن 6 دقیقه قسمت اول دراپ کردم و به معنای واقعی کلمه بول شت
واقعا این منتقدای غربی یه فکری ب حال خودشون بکنند
نویسندگی و کارگردانی همین 6 دقیقه که دیدم به قدری افتضاح بود انگار یک کودک 12 ساله مسئولش بوده رفتم imdb بهش 1 دادم ای کاش میشد صفر بدم
دیزنی واقعا داره چیکار میکنه هدفش از تولید این نوع محتوای ضعیف و مسائل حاشیه ی چیه؟
به جز حاشیه هایی که داره ضعف شدید نویسندگی و کارگردانی داره در تمام اثارش

مشکلی که با سوپرانوس دارم
1- خیلی دیالوگیه ، حالا که توش کشت و کشتار نیست حداقل یه 4 تا سکانس بی کلام از مناظر میذاشتن تو سریال

Beyond the aforementioned examples, The Sopranos might also have to be a contender, as across 86 episodes, there were 93 confirmed deaths (either on screen or explicitly alluded to), clearly adding up to an average of more than one death per episode.

Fallout TV Show Could Now Last Five Seasons After 'Immensely Surprising' Popularity, Say Creators.

1717947031480.png

سازندگان Fallout گفتن سریال میتونه بخاطر موفقیت "بسیار شگفت انگیز" ـش تا 5 سیزن ادامه داشته باشه.
چند روز پیش هم گفته بودن ساخت سیزن دوم با سرعت زیادی داره پیش میره.

----

بنظرم 5 سیزن که کمه 10 سیزنم میتونه ادامه داشته باشه فقط به شرط اینکه داستان لوسی رو همین فصل دوم تموم کنن.
فال اوت بخاطر دنیاش، شخصیتای گوناگون و داستان فکشنای مختلفش کشش داره اگه بخوان روی شخصیتای فصل اول و والت 33 بمونن شاید به Westworld دچار بشه.

همه قسمتاش یه جا میاد ؟

یه مدتی آمازون سریال هاشو به صورت یکجا منتشر میکنه؛ شاید فصل چهارم بویز همین طور باشه.

تا فصل سه کامل هست؛ فصل چهار دو روز دیگه میاد؛ فصل پنجم میره برای 2025 یا 2026

پول فاند از بازيگرى ظاهرا بهتره :D
خدایی این هرچی باشه سگش شرف داره به صدتا از این اطرافیان ارپی و شبکه منوتو و... حداقل این فاندی یکی دوبار صدایی مردم بود و حداقل یک کار مفید انجام داد.ولی کاری که اونا کردن جنایت علیه مردم ایران بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or