TV Center

سریال شرلوک رو دیدم به آرامی شروع کرد و در فصل سوم به اوج رسید داشتم از فصل سه لذت میبردم و داغ شده بود کله م که نمیدونم چطور شد یهو فصل چهارم عوامل سریال زدن به خط مهمل بافی و چرت گویی. تا فصل سه در این سریال شرلوک میبینید بعد یهو فصل چهار کلا شرلوک و خط داستانیش میره به چاه. :eek:

همون هیجانی خودمون دیگه :D ، من خیلی سریال ندیدم ، بیشتر منظورم اینه که یه کششی داشته باشه که بری قسمت بعدی رو ببینی ، خیلی درام و دیالوگ محور نباشه.
بریکینگ بد ، پریزن بریک و ...
من اونارو ندیدم ولی دکستر آخر هر اپیزود یه جوری تموم میکنه که تو خماری قسمت بعد بمونی برای همین یهو به خودت میایی میبینی 5 قسمتو یه شب دیدی
SOA هم چند وقت دیگه شروع کنیم ببینیم

فال اوت خیلی خوب بود ولی از نظر داستانی تو دو قسمت اخر رفت تو دیوار.
اصلا منطقی نبود .
اینکه یک مشت میلیونر تو یک ساختمون جمع بشن و به یک باره تصمیم به انداختن بمب روی سر مردم بگیرن !! با هیچ منطقی جور در نمیاد.
خب هدف چی بود ؟ که پول دربیارن ؟!
به علاوه هیچ سکیوریتی وجود نداشت تو کل والت. هر کی هر جا میخواست میتونست بره !! قشنگ اون پسره سرش رو انداخت پائین رفت والت 31 رو خیلی راحت باز کرد بدون هیچ دردسری اون رباته اصلا نپرسید کی هستی در رو همینجوری باز کرد !!!!!

آخرین ویرایش:
اين تمديد شوگون تا ٣ فصل واقعا عجيبه!!!!
نميدونم واقعا ميخوان چى از توش در بيارن.
غير از نبرد نهايي جدى جدى همه چى همينجا تموم ميشه حتى تو خود روايت تاريخى كه كتاب ازش الهام گرفته هم تا جايي كه من ميدونم اتفاقى كه بشه باهاش سريال ساخت نميفته.
اميدوارم گند نزنن تو پرستيژ فصل اول.

يكى دو جا خوندم ظاهرا يه سريالى از حكومت اون خدا بيامرز داره ساخته ميشه :D
فقط يه چيز نگران كننده قضيه اينه كه قراره داستان از ديد همسر اون مرحوم روايت بشه و از سال ١٣٢٠ تا روزاى اخر رو روايت كنه يه سوالى هم اين وسط پيش مياد كه همسر مدنظرشون يه ٢٠ سالى همسر بنده خدا نبوده و قبلش دو تا همسر ديگه بوده دقيقا چطور از ديد اون قراره روايت بشه؟

فالوت عجب‌ چیز حق ـی هست :دی برای من بهترین سریال اقتباسی از روی گیم هست اونم نه به این دلیل که خیلی شبیه به بازی هست بلکه به این دلیل که خود بازی هست! یعنی اون فاصله بین گیم و سریال/فیلم‌ رو رسما برداشته و از این نظر رودست نداره. اتمسفر و فضاسازی یه جوری هست بعضی جاها حس میکنم خودم دارم بازی می کنم و این حس اینقدر خوب هست دلم نمی‌خواد سریال تموم بشه :دی واقعا جاتان نولان غوغا کرده تو این زمینه و حاجیمون تاد هاوارد هم بالاخره یه حرکت مثبتی از خودش نشون داد! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or