من دیدم و خیلی خوشم اومد.
فیلم برداری سریال درجه یکه و Andrew Scott هم فوق العادس، اما خب ریتم سریال یکم کنده و سیاه و سفید هست به همین دلیل شاید همه خوششون نیاد.
برای انتخاب سریال برو سمت تیوی تایم؛ توی این تاپیک به جایی نمیرسی؛ همین که میگن فصل چهارم بانشی بده؛ در حالی که من میگم فصل چهارم بعد از فصل سوم بهترینه!
از اونجایی که منظورت با من بود میگم
فصل 4 فقط برایه این ساخته شد که داستان تموم شه وگرنه خیلی جاهاش به جز اون پلیس جدید و اون دارو دسته چیز جالبی نداشت
فصل 3 هم فصل نابودی بود جز چند قصمت اول فصل ، آخر فصل که رسما فیلم هندی بود ولی بازم قابل تامل بود
خود بهترین اپیزودهایه سیزن 3 و 4 نشون میده کدوم فصل بهتره Banshee (TV Series 2013–2016) - Episode list - IMDb
از اونجایی که منظورت با من بود میگم
فصل 4 فقط برایه این ساخته شد که داستان تموم شه وگرنه خیلی جاهاش به جز اون پلیس جدید و اون دارو دسته چیز جالبی نداشت
فصل 3 هم فصل نابودی بود جز چند قصمت اول فصل ، آخر فصل که رسما فیلم هندی بود ولی بازم قابل تامل بود
خود بهترین اپیزودهایه سیزن 3 و 4 نشون میده کدوم فصل بهتره Banshee (TV Series 2013–2016) - Episode list - IMDb
با این شدت و سرعتی که این کلانتر قلابی ـه داره ترتیب هر جنبده ای رو میده، بنظرم "شوگر" واسه اینکه عفتش لکه دار نشه باید هرچه سریع تر جمع کنه از بانشی بره!
فکر نمیکنم آفیس جدید به خوبی آفیس مایکل اسکات بشه
۹۰٪ جوک های سری اصلی و سناریو های کمدی اصلا با خط قرمز های فعلی SJW و BLM مطابقت نداره و قطعا حذف میکنن، همونطور که یکسری سکانس های سری اصلی رو برای بازپخش حذف کردن
نمیدونم Ricky Gervais برای سری جدید برمیگرده یا نه، وجود ریکی میتونه من امیدوار کنه نسبت به نویسندگی جوک های سریال ولاغیر آفیس جدید یا Parks and Recreation دیگر خواهد بود یا در حد چند فصل آخر بدون مایکل اسکات سری اصلی
پ.ن:
ممکنه شما مثل خیلی ها سریال رو بعد بازپخش دوباره دانلود کرده و دیده باشید و ممکنه یکسری صحنه ها رو ندیده باشید، حتما یکسر به یوتیوب بزنید و Deleted Scenes رو ببینید
من یادمه چندین سال پیش قبل اینکه آفیس تو ایران به شکل فعلی شناخته بشه دیدم و بعدها که یکی از دوستانم سریال دید و یک سکانسی رو براش تعریف کردم منکر دیدن چنین سکانسی شد و اونجا بود که متوجه شدم تو نسخه بازپخش یکسری صحنه ها حذف شده
یکی از اون سکانس ها این سکانس
فقط اولش که مایکل میگه I'm going to scare these kids so bad
بعد آخر سکانس وقتی همه پشماشون ریخته میگه remember kids, suicide is never the answer